Vive le Vélo

Vive le Vélo herbekijken

Juli 2023
1:16:12

Aflevering 21 - Tom Boonen, Ine Beyen En Ruben Van Gucht

Verlopen 4,0 65 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. Gasten: Tom Boonen, Ine Beyen en Ruben Van Gucht.
1:05:00

Aflevering 20 - Sep Vanmarcke, Dirk De Wolf En Tom Dice

Verlopen 3,0 29 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. De gasten zijn Sep Vanmarcke, Dirk De Wolf en Tom Dice.
43:14

Aflevering 19 - Sep Vanmarcke, Zico Waeytens En Alain Remue

Verlopen 4,3 36 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. De gasten zijn Sep Vanmarcke, Zico Waeytens en Alain Remue.

Aflevering 18 - Bert De Backer, Lucinda Brand En Saghine Lampaert

Verlopen 3,5 67 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. De gasten zijn Bert De Backer, Lucinda Brand en Saghine Lampaert.
1:11:15

Aflevering 17 - Bert De Backer, Servais Knaven En Natascha Den Ouden

Verlopen 4,3 37 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. De gasten zijn Bert De Backer, Servais Knaven en Natascha den Ouden.
1:06:59

Aflevering 16 - Tom Dumoulin, Laura Verdonschot En Willy Sommers

Verlopen 3,8 97 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. De gasten zijn Tom Dumoulin, Laura Verdonschot en Willy Sommers.
1:13:43

Aflevering 15 - Jan Bakelants, Niki Terpstra En Laurens Ten Dam

Verlopen 4,5 88 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. De gasten zijn Jan Bakelants, Niki Terpstra en Laurens ten Dam.
1:09:59

Aflevering 14 - Sep Vanmarcke, Johan Museeuw En Ien Vitse

Verlopen 4,0 60 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. Gasten: Sep Vanmarcke, Johan Museeuw en Ien Vitse.
1:07:23

Aflevering 13 - Jolien D'hoore, Marc Herremans En Louis Clincke

Verlopen 4,0 31 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. De gasten zijn Jolien D'hoore, Marc Herremans en Louis Clincke.
1:07:49

Aflevering 12 - Jolien D'hoore, Tom Waes En Frank Lammers

Verlopen 4,0 59 x
Talkshow waarin Karl Vannieuwkerke samen met zijn gasten terugblikt op de voorbije Tourdag. Sammy Neyrinck zorgt voor reportages uit de buik van het peloton of opmerkelijke verhalen langs het Tourparcours. De gasten zijn Jolien D'hoore, Tom Waes en Frank Lammers.
Archief