Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor Profilage.

Profilage

Profilage is een Franse misdaadserie over een psychologe gespecialiseerd in criminologie die de politie in Parijs helpt bij het oplossen van moorden. Chloé Saint-Laurent (Odile Vuillemin) wordt ook wel een profiler genoemd. Ze is heel lief, ze draagt gekleurde kleding en een enorme gele tas. Ze ziet er wellicht uit als een klein meisje, maar Chloé Saint-Laurent is erg slim en erg goed in haar werk. Stukje bij beetje krijgt ze aansluiting bij haar team en haar collega's, die eerst zeer gereserveerd zijn, maar gaandeweg haar beste vrienden worden. Andere acteurs in de Franse misdaadserie Profilage zijn onder meer Guillaume Cramoisan (Matthieu Pérac), Vanessa Valence (Fred Kancel), Raphaël Ferret (Hyppolite de Courtène), Jean-Michel Martial (Grégoire Lamarck) en Didier Ferrari (Le doc).

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.