Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor The Lawyer.

The Lawyer

Frank Nordling (Alexander Karim) is een jonge, veelbelovende advocaat. Wanneer hij er in The Lawyer achterkomt wat er werkelijk met zijn ouders is gebeurd, staat zijn hele wereld op zijn kop. Toen ze nog klein waren, zagen Frank Nordling en zijn zus Sara Khalil (Malin Buska) dat hun ouders omkwamen door een autobom. Ze blijken echter vermoord te zijn door een van de leiders van de criminele onderwereld van Kopenhagen, Thomas Waldman (Thomas Bo Larsen). Om zijn ouders te wreken, moet Frank Nordling infiltreren in de organisatie. Hij wordt de advocaat en vertrouwenspersoon van Thomas Waldman. Om te voorkomen dat hij zijn naasten in gevaar brengt, moet hij de schijn ophouden en het spel meespelen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.