Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Aanmelden voor een nieuw profiel.

Stel nu jouw uitzendingalarm in voor De zoon van Artan.

De zoon van Artan

De zoon van Artan speelt zich af in 1366, tijdens de middeleeuwen. De historische jeugdserie van Klaus Verscheure draait om kasteeljongen Wolf (Lander Severins). Hij wil na het verdwijnen van zijn vader Artan (Louis Talpe) wraak nemen op de draak die zijn vader gedood heeft. Artan ging op zoek naar deze draak Bogdor, maar keerde niet meer terug. Wolf wordt in zijn queeste bijgestaan door zijn vrienden Friso (Ferre Vuye), de kreupele zoon van de dorpssmid, en Cara (Margot Baars), de atletische en onverschrokken dochter van een heks. Zij richten een verbond op om het monster te overwinnen. Maar helaas doet de oom van Wolf, Sieg (Geert Van Rampelberg), er alles aan om het drietal te stoppen.

Waarom TVGemist.be?
Tips van de redactie

Onze redactie selecteert iedere dag de leukste, beste, spannendste, of meest bijzondere video's. Even geen inspiratie? Wij wel!

Bewaar favoriete programma's

Wij houden van overzicht. Bewaar je favoriete programma's en zie altijd in een oogopslag de nieuwste uitzendingen.

Ontvang nieuwe uitzendingen

Vergeet je wel eens een uitzending te kijken? Wij houden je per e-mail op de hoogte van je favoriete programma's.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.