The Endgame

Laatste aflevering
The Endgame

Een ontsnappingsplan loopt verkeerd af en oude vijanden komen tegenover elkaar te staan. Val doet een schokkende ontdekking over Owen.

The Endgame gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
40:00
Een schokkende onthulling zet het land op z'n kop. De loyaliteit van Val ten opzichte van de FBI en de regering wordt danig op de proef gesteld.
40:00
Het nieuwste doelwit van Elena werpt een licht op haar uiteindelijke doel.
40:00
Terwijl een huurmoordenaar Elena op de hielen zit, worstelen Sergey en Owen met een bedreiging die hun hele plan in gevaar kan brengen.
40:00
Een gevangene die uit is op wraak, helpt Snow White om rechter Caroline Walsh te ontvoeren. Een plan van Doak gaat niet zoals gehoopt.
40:00
Wanneer de Snow White-leden een poging wagen om in de kluis van de Centrale Bank te geraken, moet Val een race tegen de klok voeren om een economische ramp te voorkomen.
41:00
Owen schept duidelijkheid over de eerste aanvaring van Val met Elena. Terwijl Doak steeds meer een pion wordt in het spel van Elena, ontdekt Val de link tussen de doelwitten van Elena.
40:00
Wanneer het leven van een gijzelaar in gevaar is, doet Elena een beroep op een populair nieuwsanker om te onderhandelen over haar vrijheid. Nadat Ming Lee, die volgens Arushi aan een groot artikel werkte, dood werd aangetroffen, vindt Val documenten die onthullen dat Erickson smeergeld ontvangen heeft toen hij voor preside...
41:00
Terwijl Val een kidnapping in opdracht van Elena onderzoekt, komt haar verleden bovendrijven. Bankmanager Lawton krijgt een paniekaanval. De FBI arresteert Bradbury, nadat aan het licht kwam dat ze zich liet omkopen door het Veracruz-kartel.
41:00
Wanneer wapenhandelaar en crimineel meesterbrein Elena Fedorova wordt opgepakt in New York, krijgt ze een deal aangeboden door enkele hooggeplaatste personen. Wanneer Elena vervolgens zeven bankovervallen coördineert, trekt ze de aandacht van FBI-agente Val Turner. De twee vrouwen kwamen eerder al in aanvaring en Val is va...
Archief