Stukken van Mensen

Stukken van Mensen herbekijken

Seizoen 5
52:04

Seizoen 5, Aflevering 8

4,7 37 x
Frank uit Wilsele verkoopt een unieke designstoel van de ontwerper Harcourt. André uit Aalst heeft een litho van René Magritte mee voor de experten. Wouter uit Diusse vult de ruimte met een ¶praying mantis¶-lamp. En Willemijn uit Kalmthout probeert een mooie prijs te onderhandelen voor een foto uit een film van Tom en Jerr...
52:10

Seizoen 5, Aflevering 7

3,5 18 x
Marc en zijn quizmakker Michiel hebben een kunstwerk van Panamarenko in de aanbieding. Miguel probeert zijn zeldzame stoel van de Duitse ontwerper Harl van de hand te doen. De experten krijgen grote fans op bezoek: zij hebben een schilderij van de Nederlandse kunstschilder Travers bij. De dealers zijn gewaarschuwd, want ze...
51:56

Seizoen 5, Aflevering 6

2,5 19 x
De experten gaan de strijd aan met elkaar voor een werk van Luc Tuymans , twee schommelstoelen, een houten beeld en een werk van Paul Van Hoeydonck.
52:46

Seizoen 5, Aflevering 5

3,5 17 x
Vandaag in de aflevering: een Birkin-handtas van het merk Hermès, een foto van Che Guevara en Fidel Castro op bezoek bij de Chinese autoriteiten, drie tafels van Christian Heckscher en en antieke vaas van pottenbakker Charles Catteau.
50:54

Seizoen 5, Aflevering 4

4,2 31 x
Niels Albert probeert het onderste uit de kan te halen voor zijn Vespa. De experten krijgen ook een stenen hoofd van Le Bel, een Raveel-kunstwerk en een speciale bar uit mahoniehout voorgeschoteld.
47:41

Seizoen 5, Aflevering 3

4,7 9 x
In aflevering 3 verkoopt Eddy Planckaert zijn laatste groene trui uit de Ronde van Frankrijk. Ook een kunstwerk van Bogart, een Rolex-horloge en een Delvaux-handtas passeren de revue.
48:10

Seizoen 5, Aflevering 2

3,7 8 x
De experten vechen voor een zeldzame Banksy-print, een palet van James Ensor, erotische boeken van Bieke Ilegems en 2 18-eeuwse houten engelen.
51:28

Seizoen 5, Aflevering 1

3,2 21 x
In de eerste aflevering van het vijfde seizoen van Stukken Van Mensen passeren er al meteen bijzondere items, waaronder een werk van Karel Appel.
Seizoen 7
50:50

Seizoen 7, Aflevering 8

4,0 273 x
Mark uit Ranst heeft een indrukwekkende Bariomat-barkast in de aanbieding, Hans uit Oud-Turnhout waagt zijn kans met een KONO-tafel, Caro uit Kortrijk komt de dealers verwarmen met een jas van Courrèges en Véronique De Cock komt langs met een werk van beeldhouwer Guillaume Bijl.
51:44

Seizoen 7, Aflevering 7

3,3 110 x
Vier topdealers. Een verkoper met een missie: een exclusief pronkstuk voor een zo hoog mogelijke prijs aan de man brengen. Dat wordt zweten, bluffen en gokken aan de onderhandelingstafel.
Archief