Stukken van Mensen

Laatste aflevering
54:55
Stukken van Mensen

Een Mauser-tafel, een kunstwerk van Karel Appel, een vintage lamp van Noguchi en een pak sigaretten van president Nixon. De geheime koper zorgt voor extra spanning.

Stukken van Mensen gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 8
52:13
Designzetel Yoko, een Medici-vaas, 2 exclusieve stoelen en Isolde Lasoen verkoopt een fotoboek van Helmut Newton.
48:30
Juweel van Octaaf Landuyt, een werk van Herman Brood en een champagnebar. Er ligt een geheime koper op de loer.
48:07
Een impressionante jurk van Chanel, een bronzen alienbeeld en Frank Raes wil heel graag een eigen foto verkopen aan de dealers.
51:57
Wim Soutaer verkoopt een kleurpotloodtekening van James Ensor, een kermisbootje, Jan Peumans verkoopt een oude filmposter van Sneeuwwitje en de 7 Dwergen en een dinoschedel. En wie is de geheime koper?
53:29
Cath Luyten heeft een werk mee van Klaas Vanderperren, een design loungestoel van Falkenberg, vier speciale hanglampen en een ets van Sam Dillemans.
53:46
Werk van Japanse artiest Matsutani, Francesco Vanderjeugd verkoopt een beenspalk van Eames, Sven De Leijer verkoopt zijn favoriete flipperkast van Star Trek en de dealers watertanden bij een werk van Bram Bogart. En een geheime koper ligt op de loer.
48:46
Een handtas van Hermès, een salontafel van Paul Michel en minister Petra De Sutter verkoopt een schilderij van haar vrouw Claire. Ook nu is er een geheime koper die mogelijk roet in het eten gooit.
56:31
Een deurmat van Banksy, een unieke Monopolyset, een voetbal met handtekeningen KV Mechelen-spelers die in 1988 de finale van Europacup II wonnen en Wendy Van Wanten verkoopt een hanger van Lorenzo Quinn. En dit keer is er ook een geheime koper.
Archief