Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Stukken van Mensen

Maart 2019
50:55

Seizoen 4 - Aflevering 8

4,6 226 x
In de laatste aflevering van dit seizoen halen de dealers nog één keer alles uit de kast om enkele unieke voorwerpen te bemachtigen. Er passeert onder andere er een echte Roa, een antieke grijpkast en een stoel van Fabiaan Van Severen.
41:17

Huizenjagers - Seizoen 4 - Aflevering 29

Verlopen 3,5 104 x
De eerste opdracht van de week komt van profvoetballer Jimmy De Jonghe van Beerschot-Wilrijk en zijn vriendin Vanessa Morgan. Vanessa Morgan is beginnend makelaar dus onze Huizenjagers zijn op hun hoede. Ze zoeken een villa in Schilde of Zoersel. Drie slaapkamers, twee badkamers en een dressing zijn voor dit jonge koppel e...
47:47

Seizoen 4 - Aflevering 7

4,0 82 x
Deze week kunnen de dealers een zeekokosnoot, een collectie van zes exclusieve whiskeyflessen, handgeschreven kaartjes van Brigitte Bardot en een 24 karaats vergulde aansteker en sigarenknipper bemachtigen. Wederom echte deals en echt geld.
48:40

Seizoen 4 - Aflevering 6

4,0 94 x
Vandaag gaan de experten voor een flesje Orval uit het jaar 1965 en een unieke platencollectie, gepersonaliseerd door Andy Warhol. Ook zanger Christoff komt langs met een bijzonder stuk, namelijk een schilderij van Henry Roland.
Februari 2019
47:39

Seizoen 4 - Aflevering 5

4,0 119 x
Deze week strijden de experten voor een maanraket van Kuifje, een authentiek samoerai-pak, een Amerikaans schommelbeeld en een prachtig schilderij van Philippe Vandenberg.
50:46

Seizoen 4 - Aflevering 4

3,0 56 x
Ook deze week komen er weer buitengewone items voorbij, waaronder een Porsche Targa, een rekwisiet uit één van de Bond-films en een vintage jurkje van Paco Rabane, aangeboden door niemand minder dan Tiany Kiriloff. Dat belooft!
47:57

Seizoen 4 - Aflevering 3

4,5 71 x
In deze aflevering krijgen de experten een achttiende-eeuws kamerscherm, een lamp van het befaamde Parijse designhuis Maison Jansen én een propeller uit WOII van Peter Van Asbroeck voorgeschoteld. Peter bezoekt de experten met een speciale reden ...
51:59

Seizoen 4 - Aflevering 2

3,8 86 x
Deze week passeren er veel grote namen de revue, een Louis Vuitton, een Patek Philippe en een Serge Vandercam. Maar ook Luc Appermont komt langs met een bijzonder item.
Januari 2019
52:00

Seizoen 4 - Aflevering 1

3,0 65 x
In de eerste aflevering zijn er al meteen twee items die de show stelen: een zwart-witfoto van een luipaard gemaakt door Tom Waes himself en een handgemaakte Colt-revolver van oud-president John F. Kennedy.
September 2018
48:14

Seizoen 3 - Aflevering 3

4,0 184 x
Welke kunstkenner sluit een deal met absurdistisch kunstenaar Herr Seele en mag zich de nieuwe eigenaar noemen van een piano versierd met diens geesteskind Cowboy Henk? De experten kunnen verder nog bieden op een exclusief Fabergé-uurwerk, een hotelkaartje van Marilyn Monroe en een bijzondere biljarttafel.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.