Wetsdokters

April 2019
1:05:00

Aflevering 4

3,0 14 x
Arbeiders stoten op een vreemd voorwerp in het kanaal. Het is het lichaam van een onbekende vrouw. Dokter Wim Develter komt ter plaatse. Een ervaren duiker verdrinkt tijdens een ogenschijnlijk gewone duik. Dokter Diona D'hondt onderzoekt de zaak.
1:00:00

Aflevering 3

3,0 44 x
Het lichaam van een jonge vader wordt gevonden in de koffer van een auto. Prof. dr. Van de Voorde moet op zoek naar antwoorden. Dokter Diona D'Hondt onderzoekt het verdacht overlijden van een man. Hij heeft meerdere messteken in zijn lichaam.
55:00

Aflevering 2

3,7 46 x
In Antwerpen worden verschillende vuilniszakken met menselijke resten gevonden. Prof. dr. Jacobs wordt opgeroepen om de lichaamsdelen te onderzoeken. Wetsdokter Evy De Boosere moet zich verplaatsen naar een klein zolderappartement. Er ligt een dode man, netjes opgebaard.
1:00:00

3 april 2019

3,5 49 x
In de eerste aflevering van Wetsdokters vertelt Dokter Evy De Boosere over een zaak in de rand van Brussel in 2011. Het begint met een oproep voor een roofmoord. Een oude dame ligt dood naast haar sofa. Haar man ligt bloedend in de badkamer. Maar de zaak krijgt een heel vreemde wending. En Dokter Wim Develter vertelt over ...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.