World Matchplay Darts gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
3:15:00

Liveverslag van de finale van het dartstoernooi, waarin 35 legs zullen bepalen wie zich winnaar van de 30ste editie mag noemen. Vorig jaar troffen de Nederlander Michael van Gerwen en Welshman Gerwyn Price elkaar in de finale, waarbij Van Gerwen uiteindelijk aan het langste eind...

Seizoen 2023
3:15:00
Op deze laatste toernooidag vindt ook voor de tweede keer de Women's Matchplay plaats, een toernooi waaraan de acht beste speelsters op de PDC Women's Series Order of Merit deelnemen. Titelverdedigster is de Britse Fallon Sherrock. Met in de kwartfinale: Beau Greaves - Noa-Lynn van Leuven, Robyn Byrne - Rhian O'Sullivan, M...
3:15:00
Vanavond staan de twee halve finales op het programma, waarin telkens 33 legs gespeeld worden.
3:15:00
Vanavond staan de laatste twee kwartfinales op het programma, waarin telkens 31 legs gespeeld worden.
3:15:00
Seizoen 2023, Aflevering 7 - Kwartfinales van World Matchplay Darts is uitgezonden op donderdag 20 juli 2023 om 0:28 uur en was te zien op VTM 2.
3:15:00
Vier wedstrijden uit de tweede ronde (best of 21 legs): Wright/Gilding - Searle/Van Barneveld, Clayton/Clemens - Van den Bergh/R Smith, Van Gerwen/Dolan - Heta/Rock en Humphries/De Sousa - Van Duijvenbode/Huybrechts.
3:15:00
Vier wedstrijden uit de tweede ronde (best of 21 legs): Michael Smith - Chris Dobey, Danny Noppert - Nathan Aspinall, Gerwyn Price - Joe Cullen en Daryl Gurney - Gary Anderson.
3:15:00
Vier wedstrijden uit de eerste ronde: Dimitri Van den Bergh - Ross Smith, Ryan Searle - Raymond van Barneveld, Peter Wright - Andrew Gilding en Jonny Clayton - Gabriel Clemens.
3:15:00
Avondsessie met vier wedstrijden uit de eerste ronde: Nathan Aspinall - Krzysztof Ratajski, Luke Humphries - José de Sousa, Michael van Gerwen - Brendan Dolan en Michael Smith - Steve Beaton.
3:15:00
Namiddagsessie met vier wedstrijden uit de eerste ronde: Danny Noppert - Martin Schindler, Dirk van Duijvenbode - Kim Huybrechts, Damon Heta - Josh Rock en James Wade - Chris Dobey.
3:15:00
Vanavond staan er vier wedstrijden uit de eerste ronde op het programma, waarin telkens 19 legs gespeeld worden: Joe Cullen - Mike De Decker, Rob Cross - Daryl Gurney, Gerwyn Price - Stephen Bunting en Dave Chisnall - Gary Anderson.
Seizoen 1
3:15:00
Dimitri Van den Bergh en Kim Huybrechts doen een gooi naar de titel. 'Dancing Dimi' schopte het vorig jaar tot in de finale, maar verloor daar van de Schot Peter Wright.
3:15:00
2:30:00
3:15:00
Op de laatste toernooidag vindt ook voor het eerst de Women's Matchplay plaats, een toernooi waaraan de beste acht geklasseerde vrouwen op de PDC Order of Merit deelnemen.