'Allo 'Allo!

'Allo 'Allo! gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
29:00
'Allo 'Allo!

De geallieerden zijn geland en de Duitsers zitten in het nauw. Kolonel Von Strohm en luitenant Gruber vermommen zich als Fransen, maar worden gearresteerd. Herr Flick en von Smallhausen trachten in een miniduikboot via het riool de oceaan te bereiken. En, eind goed, al goed, Ren...

Seizoen 9
29:00
Het is de dag van de jaarlijkse Fishmonger's Parade. Kolonel Von Strohm en luitenant Gruber beramen een plan om Hitler te vermoorden door middel van een exploderende schilderijlijst, maar Herr Flick heeft hen afgeluisterd. Ondertussen heeft René met zijn gezelschap de kust bereikt, waar net de landing van de geallieerden a...
29:00
Michelle heeft een groot ontsnappingsplan bedacht: het hele gezelschap zal aan boord van een gemotoriseerd vlot uit de Fishmonger's Parade de overtocht naar Engeland maken. Herr Flick en von Smallhausen kidnappen Mimi en Yvette en gaan verkleed als diensters in het café op zoek naar het schilderij van de Madonna.
29:00
Renés rug zit vol hagel nadat hij door de Duitsers onder vuur werd genomen, die hem voor een eland hielden. Michelle tracht hem naar Engeland te laten ontsnappen, maar uiteindelijk acht René het toch veiliger om zich aan de Duitsers over te geven. René lijdt zogezegd wel aan geheugenverlies.
29:00
René wordt als 'liefdesslaaf' gevangengehouden door de meisjes van het communistische verzet. Ondertussen gaat iedereen ervan uit dat René omgekomen is bij de ontploffing van de windmolen, en trachten Herr Flick en von Smallhausen Edith erin te luizen door zich voor te doen als Britten.
29:00
Kolonel Von Strohm en luitenant Grübers ontsnappingspoging naar Spanje is mislukt. René stelt voor dat ze zich in een windmolen verbergen om te laten geloven dat ze ontvoerd zijn. Maar die molen dient als doelwit voor het oefengeschut. Ondertussen vertelt Herr Flick dat hij plastische chirurgie heeft ondergaan om aan de ge...
Seizoen 8
29:00
Britse troepen kunnen net voorkomen dat René en Edith geëxecuteerd worden. Fanny en Monsieur Leclerc, die ervan uitgaan dat het tweetal dood is, gaan er met het geld vandoor. Kolonel Von Strohm en luitenant Gruber vluchten met de flamencogroep naar Spanje. Yvette geeft toe dat haar zwangerschap verzonnen was.
29:00
Wat zou er kunnen misgaan met Michelles plan om een paling met 'The Fallen Madonna' erin te verwisselen met een hondshaai gevuld met 10 miljoen francs? Heel veel, zo blijkt. Ondertussen moeten René en Edith vermomd als Hitler en Goering het communistische verzet in de val lokken.
29:00
Madame Fanny betrapt Edith in bed met de Führer, maar wat doet Hermann Goering in de kleerkast? Terwijl het communistische verzet ruziet over René, slagen Von Strohm en Gruber erin te ontsnappen.
29:00
René heeft beloofd in het geheim met Yvette te trouwen, maar tot zijn verbijstering is het Edith die met hem de kerk binnenschrijdt. Alleen een mirakel kan hem nog redden. Ondertussen worden Kol. Von Strohm en Lt. Gruber, die zich vermomd hebben als Hitler en Goering, gevangengenomen door het communistische verzet.
29:00
René is jarig. Uitgerekend nu komen Hitler en Goering de streek bezoeken. Zowel generaal Von Klinkerhoffen als het verzet wil hen uit te weg ruimen.
28:00
Michelle chanteert Gruber met een foto waarop hij de 'Fallen Madonna' vasthoudt. Herr Flick geeft Helga een waarheidsserum, met spectaculaire gevolgen.
29:00
Een Brits vliegtuig dropt een mobiel radiostation boven Nouvion, precies in de schouw van het kasteel. René en de zijnen vermommen zich als Spaanse dansers om de radioapparatuur uit het kasteel te smokkelen. Maar zal Edith in de juiste toonaard 'Olé' kunnen zingen?
Seizoen 7
29:00
De Britse piloten zitten nog steeds gevangen in de riolering onder het dorpsplein. Michelle wil ze bevrijden tijdens een zigeunerfeest. Generaal Von Klinkerhoffen ontdekt dat zijn schilderij vals is en laat de kolonel, Gruber en Bertorelli in de cel gooien.
29:00
De Britse piloten zitten geblokkeerd in het riool. René bedenkt een manier om hen ongemerkt van voedsel te voorzien. Michele wil hen laten ontsnappen met behulp van Renés oude ijskarretje.
28:00
Het verzet heeft de piloten in wijnvaten verstopt. Generaal Von Klinkerhoffen wil die vaten uit Renés kelder naar het kasteel laten brengen. Een priester wil het goud schenken aan de weerstand. Michelle is van plan een versperringsballon te gebruiken om de piloten te laten ontsnappen?
28:00
René en Edith vluchten in plaats van de Britse piloten naar Engeland. Ze worden er persoonlijk door Churchill gedecoreerd en ontmoeten er een oude bekende. Ondertussen baten Madame Fanny en Monsieur Leclerc het café uit, dronken van macht en René's duurste champagne.
Seizoen 1
29:00
De nazi's willen René huldigen voor zijn collaboratie en het verzet wil René als verrader terechtstellen. Samen met Yvette slaat René op de vlucht. Ondertussen worden de Britse piloten vermomd als monnik om met een vliegtuig naar Londen gebracht te worden.
Seizoen 6
24:00
Generaal Von Klinkerhoffen dreigt ermee Nouvion op te blazen als de piloten niet uitgeleverd worden. Hij laat ook de wijnvaten in Renés kelder naar het kasteel overbrengen. Een priester wil het goud aan het verzet schenken. Michelle is van plan een heliumballon te gebruiken om de piloten te laten ontsnappen.
24:00
Het huwelijk van Fanny en Leclerc wordt zo gepland dat het samenvalt met het meest gewaagde ontsnappingsplan van Michelle.
Archief