Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

'Allo 'Allo!

'Allo 'Allo! herbekijken

Seizoen 1
23:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 24 - Wedding bloss

4,0 3 x
Meneer Alphonse heeft Edith ten huwelijk gevraagd en dat baart René zorgen. Hij is bang dat hij zijn café en het goud in de koekoeksklok zal verliezen. Hij bedenkt een plan om Alphonse tegen te houden.
25:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 23 - An Enigma Variation

3,0 2 x
René verbergt het goud in de koekoeksklok in het café. Op bevel van Von Strohm en Gruber vermommen René en enkele leden van het Verzet zich als muzikanten van een strijkkwartet. Zij moeten in het kasteel het standbeeld met de echte schilderijen stelen.
25:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 22 - Train of Events

4,0 3 x
René en Yvette, in het bezit van vier goudstaven en op de vlucht naar Zwitserland, krijgen gezelschap. Even later wordt de trein door het Verzet opgeblazen met kerstpuddingen. Ondertussen geeft generaal Von Klinkerhoffen aan Gruber de opdracht om de safe naar het kasteel te brengen.
25:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 21 - Flight to Geneva

3,0 1 x
Generaal Von Klinkerhoffen bezorgt de schilderijen niet aan Hitler, maar verkoopt ze tegen goud. René steelt enkele staven en is van plan om met Yvette per nachttrein naar Zwitserland te vluchten. Ondertussen trachten de Britse piloten te ontsnappen met een tweepersoonsduikboot.
25:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 20 - Land Mines for London

3,0 0 x
Herr Flick en Von Smallhausen hebben zich in de landmijnen verstopt. De Duitsers nemen de mijnen in beslag en brengen ze naar de vlieghaven om ze boven Engeland te droppen.
25:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 19 - Puddings Can Go Off

3,0 0 x
Michelle komt met een briljant idee voor de dag: 1.000 kilo gestolen hoog explosief materiaal verbergen in 500 kerstpuddingen. Monsieur Alphonse, Crabtree en enkele meisjes van het verzet, zullen de lading naar het café brengen. Ondertussen houden Herr Flick en Von Smallhausen vermomd als monniken het café in het oog.
30:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 18 - Money to Burn

3,0 0 x
Herr Flick dreigt ermee Leclerc te fusilleren als het gestolen geld niet wordt terugbezorgd. Het geld zit veilig verborgen in de oven van het café, totdat Fanny ineens zin krijgt in een gebakken aardappel.
30:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 17 - Going Like a Bomb

3,0 0 x
René verneemt dat Monsieur Alphonse uitgeschakeld werd door een exploderende bedpan. Helga ontdekt dat het geld vals is en verstopt het in Bertorelli's broek. Ondertussen heeft Michelle een nieuw ontsnappingsplan voor de Britse piloten bedacht: ze zullen verstopt in reusachtige landmijnen boven Engeland gedropt worden.
30:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 16 - The Exploding Bedpan

4,0 0 x
Monsieur Alphonse wordt door de Gestapo ondervraagd over het vervalste geld. Tijdens de ondervraging laat zijn zwakke hart het afweten en wordt hij naar het hospitaal gebracht. Om te vermijden dat Monsieur Alphonse uit de biecht klapt, moet hij ofwel gered, ofwel uitgeschakeld worden.
Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 4 - Tarts and Flickers

3,0 38 x
Michelle heeft een groot ontsnappingsplan bedacht: het hele gezelschap zal aan boord van een gemotoriseerd vlot uit de Fishmonger's Parade de overtocht naar Engeland maken. Herr Flick en von Smallhausen kidnappen Mimi en Yvette en gaan verkleed als diensters in het café op zoek naar het schilderij van de Madonna.
Archief