Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

'Allo 'Allo!

Seizoen 9

Seizoen 9, Aflevering 4 - Tarts and Flickers

3,0 25 x
Michelle heeft een groot ontsnappingsplan bedacht: het hele gezelschap zal aan boord van een gemotoriseerd vlot uit de Fishmonger's Parade de overtocht naar Engeland maken. Herr Flick en von Smallhausen kidnappen Mimi en Yvette en gaan verkleed als diensters in het café op zoek naar het schilderij van de Madonna.

Seizoen 9, Aflevering 3 - René Artois Is Still Dead

3,0 19 x
René's rug zit vol hagel nadat hij door de Duitsers onder vuur werd genomen, die hem voor een eland hielden. Michelle tracht hem naar Engeland te laten ontsnappen, maar uiteindelijk acht René het toch veiliger om zich aan de Duitsers over te geven.

Seizoen 8, Aflevering 2 - Missing and Presumed Dead

3,0 25 x
René wordt als 'liefdesslaaf' gevangengehouden door de meisjes van het communistische verzet. Ondertussen gaat iedereen ervan uit dat René omgekomen is bij de ontploffing van de windmolen, en trachten Herr Flick en von Smallhausen Edith erin te luizen door zich voor te doen als Britten.

Seizoen 8, Aflevering 1 - Gone with the Windmill

4,0 13 x
Kolonel Von Strohm en luitenant Grübers ontsnappingspoging naar Spanje is mislukt. René stelt voor dat ze zich in een windmolen verbergen om te laten geloven dat ze ontvoerd zijn. Maar die molen dient als doelwit voor het oefengeschut. Ondertussen vertelt Herr Flick dat hij plastische chirurgie heeft ondergaan om aan de ge...
Seizoen 8

7. Swan Song

3,0 21 x
Britse troepen kunnen net voorkomen dat René en Edith geëxecuteerd worden. Fanny en Monsieur Leclerc, die ervan uitgaan dat het tweetal dood is, gaan er met het geld vandoor. Kolonel Von Strohm en luitenant Gruber vluchten met de flamencogroep naar Spanje. Yvette geeft toe dat haar zwangerschap verzonnen was.

6. A Fistful of Francs

3,0 23 x
Wat zou er kunnen misgaan met Michelles plan om een paling met 'The Fallen Madonna' erin te verwisselen met een hondshaai gevuld met 10 miljoen francs? Heel veel, zo blijkt. Ondertussen moeten René en Edith vermomd als Hitler en Goering het communistische verzet in de val lokken.

5. Firing Squashed

3,0 11 x
Madame Fanny betrapt Edith in bed met de Führer, maar wat doet Hermann Goering in de kleerkast? Terwijl het communistische verzet ruziet over René, slagen Von Strohm en Gruber erin te ontsnappen.

4. Awful Wedded Wife

3,0 21 x
René heeft beloofd in het geheim met Yvette te trouwen, maar tot zijn verbijstering is het Edith die met hem de kerk binnenschrijdt. Alleen een mirakel kan hem nog redden. Ondertussen worden Kol. Von Strohm en Lt. Gruber, die zich vermomd hebben als Hitler en Goering, gevangengenomen door het communistische verzet.

2. A Woman Never Lies

4,0 14 x
Michelle chanteert Gruber met een foto waarop hij de 'Fallen Madonna' vasthoudt. Herr Flick geeft Helga een waarheidsserum, met spectaculaire gevolgen.

3. Hitler's Last Heil

3,0 19 x
René is jarig. Uitgerekend nu komen Hitler en Goering de streek bezoeken. Zowel generaal Von Klinkerhoffen als het verzet wil hen uit te weg ruimen.
Archief