24 Hours In A&E

24 Hours In A&E gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
46:00
24 Hours In A&E

Een vrouw met autisme heeft haar vinger bezeerd. Als gevolg van een infectie heeft de 83-jarige Alec een levensbedreigende bloedvergiftiging opgelopen.

Seizoen 16
46:00
Een motorrijder wordt naar het ziekenhuis gebracht na een aanrijding met een lantaarnpaal. Een driejarige jongen is met zijn hoofd op de grond gevallen.
46:00
Het is een van de drukste avonden van het jaar in het ziekenhuis. We focussen op het moederschap, de opofferingen die we maken voor onze kinderen en wat het betekent om deel uit te maken van een familie.
46:00
De 74-jarige Marion, bij wie onlangs longkanker werd vastgesteld, wordt opgenomen met een levensbedreigende infectie. De 84-jarige Roy viel van zijn dak en liep daarbij verschillende verwondingen op.
Seizoen 17
46:00
De artsen vermoeden dat de achtjarige Michael een bloedvergiftiging heeft opgelopen. Sayfur heeft een zware epilepsieaanval gehad. Durfal Laura heeft haar enkel gebroken tijdens het schaatsen.
46:00
Kerrie wordt naar het ziekenhuis gebracht met een vermoedelijke beroerte. Jitendra heeft zichzelf in de hand gesneden tijdens het koken. De 24-jarige Bayan voelt plots niets meer in zijn gezicht.
46:00
Een fietser belandt in het ziekenhuis met steekwonden na een aanrijding met een hert. Artsen vrezen dat de 34-jarige Jenny een hartaanval heeft. En peuter Teddy mankt.
46:00
Anthony heeft mogelijks interne bloedingen na een val van zijn fiets. Jack wordt naar de spoedafdeling gebracht na een val met zijn e-scooter, waar hij vermoedelijk zenuwschade bij heeft opgelopen.
Seizoen 1
47:00
Colin zakte thuis in zijn garage in elkaar. Kreeg hij een beroerte of werd de aanval veroorzaakt door zijn hersentumor? De 88-jarige Tony heeft pijn aan zijn vingers.
46:00
Leo belandt op de spoedafdeling na een auto-ongeluk waarbij zijn voertuig op zijn dak belandde. Kieran bezeerde zijn pols tijdens het skateboarden. De 91-jarige Lillian kwam thuis ten val.
46:00
Katie viel van haar paard en houdt hier meerdere breuken en inwendige letsels aan over. Amy liep een diepe snee in haar enkel op bij een uit de hand gelopen feestje.
46:00
De 70-jarige Jim komt naar het ziekenhuis omdat hij moeite heeft met ademhalen. Savita en haar vijfjarige zoon werden aangereden door een auto. Terry heeft na een operatie pijn aan haar voet en knie.
46:00
Lillian, moeder van zes kinderen, heeft last van een extreem lage bloeddruk. Carolyn gleed uit tijdens een nachtje stappen en liep verwondingen op aan haar nek en gezicht. Dennis heeft moeite met ademhalen.
46:00
De 15-jarige Gus kwam ten val met de fiets en een ontwrichte schouder bezorgt de 73-jarige Patricia heel wat pijn.
46:00
Trina heeft moeite met ademhalen. Sammy, die in het verleden al last had van longaandoeningen, heeft pijn aan de borst. Ella moet een röntgenfoto laten nemen van haar knie.
46:00
Bipin kreeg een beroerte en wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De 80-jarige Myra is gevallen met de fiets en is met haar hoofd tegen de grond beland.
46:00
Verpleger Tim bekommert zich om de 82-jarige Pam, die lijdt aan de ziekte van Alzheimer en mogelijks een bloedvergiftiging heeft opgelopen. Verpleegster Maria behandelt Theo, die een blessure opliep tijdens het voetballen.
46:00
Voor verpleegster Emma is het alle hens aan dek wanneer de 71-jarige Thomas wordt binnengebracht nadat hij vermoedelijk een beroerte kreeg. De 97-jarige Leslie wordt naar het ziekenhuis gebracht omdat ze last heeft van een bloedneus die maar niet ophoudt.
46:00
De 79-jarige Allan wordt naar het ziekenhuis gebracht na een val in de tuin. Een metrobestuurder kreeg hoogstwaarschijnlijk een hartaanval. Een ex-matroos heeft een onstoken splinter in zijn arm.
46:00
Mery is zeventien weken zwanger en komt naar het ziekenhuis nadat ze van de trap is gevallen. Jessica heeft een blessure opgelopen bij netbal.
Archief