3Hz

Laatste aflevering
3Hz

De vrienden voeren hun plan uit om de magneet uit te schakelen. Lukt het hen om hun dorp en het leven van Noor in de toekomst te redden?

3Hz gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 3
Jolien helpt de vrienden. Felix bedenkt een onvoorstelbaar plan om de magneet te ontmantelen.
In de toekomst vinden Felix en Ella de boodschap aan zichzelf uit 2023. Het komt tot een confrontatie tussen Luca, Jolien en de vrienden.
Thomas overweegt zijn huis te verkopen aan Luca. Ella en Felix sturen een boodschap naar zichzelf in de toekomst, maar die dreigt vernietigd te worden.
De vrienden bedenken een waanzinnig plan om Luca om de tuin te leiden. Ze vragen Jolien om hulp om de magneet uit te schakelen. Ella en Felix leggen hun ruzie bij.
In het ziekenhuis horen Sammy en Felix met de walkman dat Noor in 2043 gewond zal raken wanneer ze de magneet probeert te ontmantelen. De vrienden zoeken naar een manier om de magneet al in 2023 uit te schakelen en zo Noors ongeval te voorkomen. Luca probeert huizen op te kopen in Roegerhout.
Felix ontdekt dat een ruzie met Ella in het heden zware gevolgen zal hebben in de toekomst. Jolien vertrekt naar Zwitserland en Luca zoekt een nieuwe businesspartner. Noor ontdekt dat ze in de toekomst in coma zal belanden.
De vrienden ontdekken dat de magneet recht onder hun school verborgen zit. Noor is geschokt wanneer ze hoort dat zij in de toekomst voor Luca zal werken. Luca zet zijn plan verder om Roegerhout van de kaart te vegen voor de bouw van zijn kernfusiecentrale, Jolien is niet akkoord en haakt af. Thomas komt te weten dat Felix ...
De vrienden breken in in het ondergrondse laboratorium. Daar ontdekken ze wat Luca en Jolien verbergen: een superkrachtige, levensgevaarlijke magneet. Via de walkman hoort Felix bovendien dat Noor in de toekomst zal heulen met de vijand.
De vrienden confronteren Jolien en Luca, maar worden afgewimpeld. Luca doet een gevaarlijk voorstel aan Jolien: hij wil hun mislukte experiment inzetten in de centrale. Luca volgt Felix tot aan de zwemput en steelt de casewall. De vrienden saboteren de elektriciteit en breken in in het donkere lab.
Felix en zijn vrienden ontdekken dat Roegerhout moet verdwijnen om plaats te maken voor een kernfusiecentrale. Intussen zorgen Luca en Jolien per ongeluk voor een totale black-out in het dorp. Felix staat oog in oog met Luca.
De vrienden beseffen dat ze de toekomst kunnen veranderen en willen hun dorp redden. Ze volgen een aanwijzing van de walkman en gaan kamperen in het bos. Luca en Jolien krijgen te maken met een mislukt experiment. Felix, Sammy, Ella en Noor ontdekken een mysterieuze bunker in het bos en vinden er een geheim laboratorium.
Felix en zijn vrienden ontdekken dat de walkman naar de toekomst kan luisteren en dat hun dorp Roegerhout in 2043 gesloopt zal worden. Wetenschappers Jolien en Luca presenteren hun revolutionaire project om groene energie op te wekken.
Seizoen 2
Felix luistert met de walkman naar het bezwarende gesprek tussen Marco en zijn architect. Het komt tot een ultieme confrontatie...
Felix probeert het goed te maken met Sammy, maar die wil Felix niet meer zien. Sera luistert een verdacht gesprek af tussen Marco en zijn nieuwe architect...
De vrienden ontdekken dat Marco opnieuw duistere plannen heeft. Felix maakt een hartverscheurende beslissing...
Felix en Sammy confronteren Marco met hun ontdekking. Marco dreigt naar de politie te stappen als de vrienden hem blijven tegenwerken..."
De vrienden krijgen hulp van Mel in hun onderzoek. Tijdens een confrontatie met Marco raakt de walkman ernstig beschadigd. Noor en Sammy ontdekken de waarheid over Morgenster...
Mel krijgt steeds meer twijfels over haar vader na een bezoek aan het appartement van Sera en Rewan. De vrienden komen met de walkman meer te weten over Marco's architect...
Sammy ontdekt waarom zijn neef is gevlucht. In het appartement van Sera hoort Felix met de walkman een verontrustend gesprek uit 2013...
Archief