Accused

Accused gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
42:00
Accused

Een blanke nationalist rijdt met zijn wagen in op een vreedzame demonstratie waaraan Esme samen met haar vriendin Aaliyah deelneemt. Wanneer de dader erin slaagt om weg te vluchten en ook de politie hem niet te pakken krijgt, neemt Esme het recht in eigen handen. Nu staat zij te...

Seizoen 1
40:00
Stand-upcomedian Brenda staat in Brooklyn terecht voor opzettelijke verminking van haar collega Zeke Thompson. Kort nadat Brenda klacht heeft neergelegd tegen Zeke omdat hij haar op een feestje heeft aangerand, wordt de zaak geseponeerd, waarna Zeke na een show in brand wordt gestoken. Leidt een opmerking op een post van Z...
42:00
Laura Broder rouwt om het verlies van haar twaalfjarige zoon Liam, die om het leven kwam bij een massale schietpartij op school. Ze ontdekt aan den lijve dat feiten en bewijsmateriaal soms niet opgewassen zijn tegen desinformatie wanneer ze een groeiende online samenzwering van wapenliefhebbers op het spoor komt waarin de ...
42:00
Een lerares die verwikkeld is in een vechtscheiding wordt onder verdachte omstandigheden gearresteerd voor drugsbezit en vastgehouden in het Metropolitan Correctional Center in New York.
42:00
Wanneer al haar pogingen om de identiteit van haar biologische vader te achterhalen op niets uitdraaien, neemt een tiener extreme maatregelen om de waarheid naar boven te brengen.
41:00
Sinds Sam bij een auto ongeluk een traumatisch letsel opliep wordt hij verzorgd door zijn moeder. Wanneer zij overlijdt en Sam in een verzorgingstehuis terechtkomt moet zijn broer Jiro een belangrijke belissing nemen.
42:00
In Nassau County, New York, staat tiener Danny terecht voor een moordpoging op zijn stiefmoeder Alison. Kort nadat zijn moeder overleed, ontdekte Danny dat zijn vader John een relatie had met haar verzorgster, Alison. Wanneer op korte tijd vervolgens de familiehond komt te sterven en Danny ziek wordt na het eten van een ge...
41:00
Billy Carlson, een al wat oudere rockster en celebrity, probeert zijn muzikale nalatenschap veilig te stellen, terwijl hij zijn zoon Leo probeert te helpen. De drugsverslaving van die laatste zet de familiebanden echter onder druk en dreigt echter alles te verpesten.
41:00
Samir is werkzaam als limousinebestuurder, maar studeert tegelijkertijd ook voor een toegangsexamen voor een opleiding geneeskunde. Wanneer hij verliefd wordt op een van zijn klanten, komt zijn leven op z'n kop te staan.
41:00
Jack Fletcher is een leerkracht op een middelbare school. Hij is als een vriend voor zijn leerlingen. Zijn carrière komt echter in het gedrang wanneer hij zich het lot van een van zijn studentes te hard aantrekt.
42:00
Nadat een groep vrienden gearresteerd worden wegens protest tegen de plaatselijke uraniummijn, bedenken ze een plan om deze voorgoed te sluiten.
42:00
Wanneer dragartiest Kevin verliefd wordt op een man, die in de kast zit en in het geheim een dubbelleven leidt, heeft hun wervelende affaire verwoestende gevolgen.
41:00
Kendall Gomillion staat in Cincinnati terecht voor moord. Nadat hij ontdekte dat zijn dochter Ingrid seksueel misbruikt werd, moedigden zijn vrienden en collega's Lamar Mingoe en David Perry hem aan om het recht in eigen handen te nemen, omdat rechercheur Trent Douglas volgens hen niet deugd.
42:00
Nadat een echtpaar ontdekt dat hun pasgeboren baby doof is, besluiten ze een chirurgische ingreep te proberen. Maar wanneer hun draagmoeder, die toevallig ook doof is, het nieuws hoort, voelt ze dat ze geen andere keus heeft dan in te grijpen.
41:00
De succesvolle hersenchirurg Scott Harmon heeft een ogenschijnlijk perfect gezin. Wanneer hij echter ontdekt dat zijn tienerzoon een aanval op zijn school beraamt, wordt Scotts liefde op de proef gesteld.
Archief