Afspraak in Rio

Afleveringen

Abdi krijgt slecht nieuws: stressfractuur vraagt tijd

3,0 0 x
Abdi krijgt slecht nieuws: stressfractuur vraagt tijd van Afspraak in Rio is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.

Belgische turnmeisjes plaatsen zich voor Rio: "Hebben het voor jou gedaan Lisa"

3,0 0 x
Belgische turnmeisjes plaatsen zich voor Rio: "Hebben het voor jou gedaan Lisa" van Afspraak in Rio is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.

Bomvol inzwembad op EK, Gaastra zorgt voor privébad

3,0 0 x
Bomvol inzwembad op EK, Gaastra zorgt voor privébad van Afspraak in Rio is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.

Charline Van Snick verbijt ontgoocheling op het Sportgala 2015

3,0 0 x
Charline Van Snick verbijt ontgoocheling op het Sportgala 2015 van Afspraak in Rio is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.

Dolblije broer van Bashir Abdi rent piste op na sterk persoonlijk record

3,0 0 x
Dolblije broer van Bashir Abdi rent piste op na sterk persoonlijk record van Afspraak in Rio is uitgezonden op vrijdag 24 maart 2017 om 17:50 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.