Afspraak in Rio

Afleveringen

Drama voor Hans Van Alphen na valse start in Décastar (2015)

3,0 0 x
Drama voor Hans Van Alphen na valse start in Décastar (2015) van Afspraak in Rio is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 11:53 uur en was te zien op Sporza.

Judoka Charline Van Snick leert Nederlands

3,0 1 x
Judoka Charline Van Snick leert Nederlands van Afspraak in Rio is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 11:53 uur en was te zien op Sporza.

Abdi krijgt slecht nieuws: stressfractuur vraagt tijd

3,0 1 x
Abdi krijgt slecht nieuws: stressfractuur vraagt tijd van Afspraak in Rio is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 8:41 uur en was te zien op Sporza.

Belgische turnmeisjes plaatsen zich voor Rio: "Hebben het voor jou gedaan Lisa"

3,0 0 x
Belgische turnmeisjes plaatsen zich voor Rio: "Hebben het voor jou gedaan Lisa" van Afspraak in Rio is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 8:41 uur en was te zien op Sporza.

Bomvol inzwembad op EK, Gaastra zorgt voor privébad

3,0 0 x
Bomvol inzwembad op EK, Gaastra zorgt voor privébad van Afspraak in Rio is uitgezonden op donderdag 1 december 2016 om 8:41 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.