Alert : Missing Persons Unit

Laatste aflevering
42:00
Alert : Missing Persons Unit

Seizoen 2, Aflevering 10 - Federal Prisoner van Alert : Missing Persons Unit is toegevoegd op maandag 20 mei 2024. Alert : Missing Persons Unit is een programma bij VTM. Wanneer de zoon van politieagent Nikki Batista vermist wordt, sluit ze zich aan bij de afdeling vermiste per...

Alert : Missing Persons Unit gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 2
41:00
Het team start een onderzoek wanneer een jongentje beweert dat zijn vader ontvoerd werd door buitenaardse wezens terwijl ze samen naar de sterren keken. Jason en Nikki roepen de hulp in van Mike om toegang te krijgen tot de computerbestanden van Braun.
41:00
Het team gaat op zoek naar een jonge ijshockeyspeler die spoorloos verdween na een gevecht met een tegenstander. Kemi loopt een oude bekende tegen het lijf. Nikki helpt Jason bij zijn onderzoek naar de autobommen, maar dat zorgt voor spanning met Braun.
41:00
Een populaire reisinfluencer verdwijnt spoorloos terwijl er een storm door de stad raast. Hoewel de noodtoestand werd afgekondigd, start het team een onderzoek.
41:00
Mike heropent zijn onderzoek naar de moord op een Amish-man nadat zeven jaar later de stoffelijke resten van het slachtoffer worden gevonden. Nadat Mike opnieuw contact heeft opgenomen met de familie van de man, verdwijnt zijn echtgenote plots spoorloos. De grootschalige zoektocht die daarop volgt, legt een web van leugens...
41:00
Het team start een onderzoek wanneer de aanvoerster van een burgerwacht ontvoerd wordt. Jason werkt intussen samen met Wayne om een autobomaanslag te onderzoeken. Mike vreest dat Nikki geheimen voor hem heeft.
42:00
Het team start een zoektocht naar een jong meisje dat, sinds ze van huis is weggelopen, op straat leeft en voor het laatst gezien werd in de straten van Gayborhood in Philadelphia. De zaak komt heel hard aan bij Kemi.
42:00
Het team moet op zoek naar een zwangere vrouw die spoorloos verdwenen is en elk ogenblik kan bevallen. Het leven van de baby is in gevaar en dus moet het team alle mogelijke middelen inzetten om de jonge vrouw terug te vinden. Jason graaft intussen dieper in de zaak van de autobom.
42:00
Terwijl het team een nieuwe forensische wetenschapper verwelkomt, onderzoeken ze de verdwijning van een Benjamin Franklin-fanaat die verdween tijdens een rondleiding door de stad. Jason en Mike proberen een band op te bouwen.
42:00
Het is alle hens aan dek wanneer een stadsbus vol studenten die op excursie waren spoorloos verdwijnt. Jason doet een beroep op de hulp van een ex-collega om de zaak op te lossen.
Seizoen 1
42:00
Het mysterie rond de verdwijning van Keith begint zich te ontrafelen wanneer hij Jason en Nikki meer details vertelt over zijn tijd in gevangenschap. Wanneer hij hen meeneemt naar een afgelegen huisje, doen ze een gruwelijke ontdekking.
42:00
Mike en Kemi starten een onderzoek wanneer een bruid op haar trouwdag spoorloos verdwijnt. Ze ontdekken dat de vrouw een bedrieglijk leven leidde.
42:00
Sidney komt op de proppen met informatie over de dag van de verdwijning van Keith. Hierdoor begint Jason te twijfelen aan de jongen. Een oude bekende van Mike vraagt hem om de verdwijning van een agent te onderzoeken.
42:00
Jason en Nikki beschermen een tweelingzus wanneer een verdwijningszaak uitmondt in een moordonderzoek. Kemi geeft C datingadvies. Keith gedraagt zich roekeloos.
41:00
Jason en Mike moeten in het Alleghenygebergte op zoek naar een vermist koppel. Keith sluit zich aan bij een therapiegroep. Het klikt al gauw tussen hem en een van de andere patiënten.
41:00
Een medewerker van de dienst pleegzorg wordt als vermist opgegeven. Wanneer de man zelfmoord blijkt te hebben gepleegd, moet de Cel Vermiste Personen de zaak verder uitspitten omdat hij contact zou hebben gehad met een vrouw die al twee jaar vermist is. Sidney volgt Keith en vreest dat hij in gevaar is.
41:00
Wanneer de zoon van een arts ontvoerd wordt, start de Cel Vermiste Personen een onderzoek. De zaak neemt echter een wending wanneer de ontvoerders contact opnemen met de moeder van de jongen. Kemi maakt zich zorgen om Sidney en deelt haar bezorgdheid met Nikki en Jason.
41:00
De Cel Vermiste Personen moet op zoek naar een studente die spoorloos verdween na een feestje. Sidney en Keith proberen zich intussen aan te passen aan een normaal leven.
41:00
Een vrouw rijdt een man aan en dwingt hem vervolgens om in haar auto te stappen terwijl ze hem onder schot houdt. Het team komt meer te weten over de ontvoerder van Keith.
42:00
De Cel Vermiste Personen onderzoekt de verdwijning van een jong meisje. Het wordt al gauw duidelijk dat het werk van haar vader aan de basis van de ontvoering zou kunnen liggen en dat het kind dus uit wraak ontvoerd werd.
Archief