Alex & Co

Afleveringen
22:25

Aflevering 28

4,3 304 x
Er is de laatste tijd alleen maar onenigheid binnen Alex & co en dat begint zijn tol te eisen.
22:30

Aflevering 29

3,5 182 x
Linda vindt het erg vreemd dat Rebecca zo veel met Sam omgaat en ze geeft Samantha de opdracht om uit te zoeken waar Rebecca mee bezig is.
21:44

Aflevering 31

4,0 370 x
De dag van de finale is aangebroken. Wie zal de winnaar van The Talent worden, Alex & co of The Lindas? Het optreden van Alex & co dreigt niet door te gaan omdat de moeder van Alex in het ziekenhuis is opgenomen.
22:33

Aflevering 30

4,4 259 x
Alex heeft genoeg van de ruzies binnen Alex & co en gaat het goedmaken met zijn vrienden en met Nicole, en met succes. Met behulp van Rebecca en Barto wordt duidelijk dat Linda achter de mislukte dates van Emma en Christian zit.
22:30

Aflevering 27

4,5 203 x
Sam confronteert Rebecca met het lied van The Snakes. Rebecca is geschokt en ze overtuigd Sam ervan dat ze van niks wist. Het optreden van Alex & co verloopt niet soepel en dat valt de jury ook op.
Archief
Uitzending gemist?

De laatste afleveringen kijk je op TVGemist.be. Je bepaalt zelf wanneer: niet als de TV-zender ze programmeert, maar wanneer het jou uitkomt. Onze redactie houdt je op de hoogte van je favoriete programma's en de allerbeste series. Met een eigen profiel houd je zelfs een eigen overzicht bij en ontvang je een e-mail voor elke nieuwe aflevering. Handig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.