Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Alex & Co

Alex & Co herbekijken

Januari 2017
22:25

Aflevering 28

4,6 3.347 x
Er is de laatste tijd alleen maar onenigheid binnen Alex & co en dat begint zijn tol te eisen.
22:30

Aflevering 29

3,6 786 x
Linda vindt het erg vreemd dat Rebecca zo veel met Sam omgaat en ze geeft Samantha de opdracht om uit te zoeken waar Rebecca mee bezig is.
21:44

Aflevering 31

4,2 1.696 x
De dag van de finale is aangebroken. Wie zal de winnaar van The Talent worden, Alex & co of The Lindas? Het optreden van Alex & co dreigt niet door te gaan omdat de moeder van Alex in het ziekenhuis is opgenomen.
December 2016
22:33

Aflevering 30

4,1 745 x
Alex heeft genoeg van de ruzies binnen Alex & co en gaat het goedmaken met zijn vrienden en met Nicole, en met succes. Met behulp van Rebecca en Barto wordt duidelijk dat Linda achter de mislukte dates van Emma en Christian zit.
22:30

Aflevering 27

4,4 513 x
Sam confronteert Rebecca met het lied van The Snakes. Rebecca is geschokt en ze overtuigd Sam ervan dat ze van niks wist. Het optreden van Alex & co verloopt niet soepel en dat valt de jury ook op.
22:45

Aflevering 26

4,0 417 x
De kookcursus van David is gestopt en David is weggestuurd. Nicole laat het er niet bij zitten en organiseert een actie om dit duidelijk te maken. De hele school doet mee en dat schiet Alex in het verkeerde keelgat. Hij neemt dan ook een zeer pijnlijke beslissing. De oma van Sam zingt een liedje dat wel erg lijkt op ‘Oh My...
21:26

Aflevering 25

2,9 379 x
Linda heeft nachtmerries die haar zelfs overdag niet met rust laten. De Schorpioen wil hard in actie komen tegen Nicole en David. Christian en Emma hebben na al die tijd een goed gesprek. Nicole probeert Alex gerust te stellen over David, maar ze had niet kunnen voorspellen in wiens handen de foto zou komen.
21:28

Aflevering 24

3,9 515 x
Het is spannend bij The Talent want Brenda wacht op een antwoord van Alex & Co. Sam en Rebecca groeien steeds verder naar elkaar toe en ook tussen Emma en Christian lijkt er iets in de lucht te hangen. Samantha heeft een test gedaan en daaruit blijkt dat ze detective zou moeten worden. Voor haar eerste ‘opdracht’ zoekt ze ...
22:04

Aflevering 23

3,9 386 x
Victoria zet haar plan door en richt het kantoor van rector Ferrari opnieuw in naar haar eigen smaak. Nina en Ferrari vinden het vreselijk maar als snel wordt duidelijk dat Victoria ook aan Ferrari heeft gedacht. Nicole en David groeien steeds verder naar elkaar toe en Linda denkt daar haar voordeel me te kunnen doen. Bij ...
21:31

Aflevering 22

3,2 734 x
Na weer in Emma’s dagboek gekeken te hebben denkt Barto haar nu echt voor zich te kunnen winnen. Rebecca en Sam ontdekken naast de muziek nóg een overeenkomst. De foto van Belli en haar moeder zit Linda helemaal niet lekker. Alex is zo druk met de muziek bezig dat hij iedereen om zich heen vergeet, met grote gevolgen.
Archief