Alloo In De Buitenlandse Gevangenis

Alloo In De Buitenlandse Gevangenis herbekijken

Seizoen 1
58:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 12

3,0 3 x
Na een jaar lobbywerk met de Amerikaanse autoriteiten mag Luk Alloo de Vlaming Rudy opzoeken in de gevangenis in Madison. Die zit in de Madison Correctional Institution een straf uit van 50 jaar voor het plegen van een dubbele moord. Hij zit al 26 jaar vast en kijkt nog tegen een straf aan van 24 jaar. Wanneer hij vrijkomt...
1:01:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 11

3,0 2 x
Luk Alloo vliegt met Patrick, die in een Belgische cel een straf van 25 jaar uitzat voor moord, naar Noorwegen. Noorwegen is het land met de meest menselijke gevangenisstraf, maar ook met het laagste recidivecijfer. Daar bezoeken Luk en Patrick een open gevangenis en een halverwegehuis, een huis in een wijk waar een tienta...
55:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 10

3,0 3 x
Luk Alloo bezoekt de vrouwengevangenis Obrajes in Bolivië: een hallucinante en overbevolkte gevangenis waar criminele vrouwen samenleven met hun kinderen. Het leven in de gevangenis is voor hen vaak een stuk beter dan het leven buiten.
1:00:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 9

3,0 2 x
Luk Alloo vliegt naar de Seychellen om er de Vlaamse Natascha te interviewen. Zij zit al vijf jaar opgesloten in de vrouwengevangenis Montagne Posée en moet er nog vijf jaar doen.
57:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8

4,0 3 x
In twee verschillende Zweedse gevangenissen, op duizend kilometer van elkaar, zit het getrouwde koppel Walter en Nathalie al jarenlang opgesloten. Luk Alloo bezoekt hen elk apart en peilt naar hun verhaal.
1:01:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 7

3,0 4 x
Luk Alloo vliegt naar de Halden Fengsel in Noorwegen. Op zo'n duizend kilometer afstand van het thuisfront zitten een Vlaming en enkele Nederlanders in wat voor elke gevangene het ultieme paradijs moet zijn. De Halden Fengsel is immers de meest menselijke gevangenis ter wereld.
1:04:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6

4,0 2 x
Vandaag vliegt Luk naar de Dominicaanse Republiek om er het Centro Correction Y Rehabilitacion te bezoeken. Want zo worden gevangenissen op het Caraïbisch eiland genoemd. Enkele uren voor Luks vliegtuigreis wordt de toelating om te filmen echter ingetrokken.
59:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 5

3,0 4 x
Luk Alloo bezoekt de vrouwengevangenis Santane in Venezuela. Daar zat Wendy al jaren opgesloten omdat ze werd betrapt met enkele kilo's cocaïne in haar bagage. Luk Alloo ontmoet er ook Christel, die er voor drugssmokkel vastzit.
1:00:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 3

3,0 2 x
Benjamin Feys zat drie jaar lang opgesloten in een Boliviaanse cel wegens cocaïnesmokkel. Vijftien maanden na hun eerste ontmoeting ziet hij Luk Alloo terug aan de gevangenispoort: Benjamin is plots vrijgekomen. Luk wacht hem met een fris Belgisch biertje op buiten de gevangenismuren. Ook Philippe, de tweede Belg die Alloo...
Seizoen 2
55:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - Zuster Riet

4,8 26 x
In de laatste aflevering van dit seizoen bezoekt Luk Alloo twee gevangenissen in Niger.
Archief