Arthur & De Minimoys

Laatste aflevering
23:00
Arthur & De Minimoys

Darkos ontdekt per ongeluk een bloem die er voor zorgt dat alle Minimoys hun geheugen verliezen. Helaas voor hen is Malthazard ook ooit een Minimoy geweest en denk hij nu dat hij Maltamoy is, de adviseur van koning Sifrat.

Arthur & De Minimoys gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
23:00
De Seides bestoken de stronk met libelle-eitjes vol honing, waardoor iedereen vast zit. Arthur gaat op zoek naar een oplossing in de mensenwereld. Selenia en Betameche willen net een oplossing zoeken in de dierenwereld.
23:00
Wanneer koning Sifrat een allergische reactie heeft, moet Gwidalia met Arthur, Selenia en Betameche op missie om een tegengif te vinden. Maar al snel blijkt dat de missie alleen maar moeilijker te maken.
23:00
Arthur, Selenia en Betameche redden een megablino uit de handen van de Seides. Ze moeten het dier beschermen, zodat hij zijn reis naar het Bos van het Lot kan voltooien.
23:00
Arthur vindt de verlovingsring van zijn grootmoeder terug en bedenkt een plan om die weer aan zijn oma te bezorgen. Maar de Seides komen hen op het spoor en denken dat de ring magisch is.
23:00
Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel.
23:00
De Seides ontvoeren Gokslok zodat ze een slaapdrankje kan maken voor Arthur. Maar ze betovert de Seides met een liefdesdrankje en daar krijgt ze al snel spijt van.
23:00
Arak waagt zich in het dorp op zoek naar eten. Arthur kan haar wegjagen dankzij een plant, maar deze plant groeit dan weer te ver, waardoor het dorp in gevaar komt. Net op dat moment vallen de Seides aan.
23:00
Het is Hugamug en op die dag zijn de Minimoys éxtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruikmaken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen.
23:00
Door een besmetting met het gif van Arak verandert Selenia plots helemaal. Malthazard wil hiervan gebruikmaken om haar aan zijn kant te krijgen. Arthur en Betameche gaan op avontuur om haar op tijd te redden uit de handen van de Seides.
Archief