Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Arthur & De Minimoys

Seizoen 1
23:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - De Minimoys Codex

3,0 4 x
Malthazard vraagt asiel aan in de stronk. Door de code van de Minimoys, moeten ze hem opnemen in hun dorp. Maar dan gebeuren er nog meer vreemde dingen die alle Minimoys in gevaar brengen.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 20 - Liefde voor de Toverkunst

4,0 6 x
De Seides ontvoeren Gokslok zodat ze een slaapdrankje kan maken voor Arthur. Maar ze betovert de Seides met een liefdesdrankje en daar krijgt ze al snel spijt van.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Betameche De Barbaar

3,0 2 x
Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 25 - Alleen Voor Jouw Eitjes

3,0 3 x
De Seides bestoken de stronk met libelle-eitjes vol honing, waardoor iedereen vast zit. Arthur gaat op zoek naar een oplossing in de mensenwereld. Selenia en Betameche willen net een oplossing zoeken in de dierenwereld.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - Blauwe Bloemenblues

3,0 1 x
Wanneer koning Sifrat een allergische reactie heeft, moet Gwidalia met Arthur, Selenia en Betameche op missie om een tegengif te vinden. Maar al snel blijkt dat de missie alleen maar moeilijker te maken.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - De Megablino

3,0 1 x
Arthur, Selenia en Betameche redden een megablino uit de handen van de Seides. Ze moeten het dier beschermen, zodat hij zijn reis naar het Bos van het Lot kan voltooien.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - De Ring

3,0 1 x
Arthur vindt de verlovingsring van zijn grootmoeder terug en bedenkt een plan om die weer aan zijn oma te bezorgen. Maar de Seides komen hen op het spoor en denken dat de ring magisch is.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 18 - Gelukkige Hug-a-Mug

3,0 4 x
Het is Hugamug en op die dag zijn de Minimoys éxtra vriendelijk. Koning Sifrat wil van die dag gebruikmaken om Malthazard een drankje te laten drinken dat vrede zou kunnen brengen in de Zeven Landen.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 17 - De Prinses van Necropolis

3,0 4 x
Door een besmetting met het gif van Arak verandert Selenia plots helemaal. Malthazard wil hiervan gebruikmaken om haar aan zijn kant te krijgen. Arthur en Betameche gaan op avontuur om haar op tijd te redden uit de handen van de Seides.
22:00

Seizoen 1 - 16. Mysterie en Bedrog

4,0 7 x
Door een foutje in de oogdruppels van Miro, groeit hij weer tot zijn ware grootte... Kan Arthur snel genoeg een tegengif vinden om te voorkomen dat Miro het dorp vertrappelt?
Archief