Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Arthur & De Minimoys

Arthur & De Minimoys herbekijken

Seizoen 1
22:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Wat eenTeam !

4,0 6 x
Dankzij Darkos wordt de stronk belegerd door mieren. Arthur, Selenia en Betameche moeten een team vormen met Darkos om hen tegen te houden.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Zuiver van Hart

4,0 1 x
Arthur gebruikt het zwaard om een cadeau voor Selenia te maken en daardoor werkt het zwaard niet meer. Kan hij het vertrouwen terugwinnen?
23:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Gezondheid, Darkos

3,0 2 x
Darkos heeft last van een verkoudheid en krijgt van Gokslok een drankje om daarvan verlost te raken. Maar dit drankje heeft de bijwerking dat hij onzichtbaar wordt.
22:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - De Opschepper, de Trotse en de Leerling

3,0 3 x
Arthur wordt beschouwd als een held en Selenia heeft genoeg van zijn opschepperij. Daarom gaat ze zelf op onderzoek wanneer er een luchtballon van de Seides boven de stronk hangt. Maar loopt dat wel goed af?
23:00

Seizoen 1, Aflevering 26 - De Bloem der Vergetelheid

4,0 2 x
Darkos ontdekt per ongeluk een bloem die er voor zorgt dat alle Minimoys hun geheugen verliezen. Helaas voor hen is Malthazard ook ooit een Minimoy geweest en denk hij nu dat hij Maltamoy is, de adviseur van koning Sifrat.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 25 - Alleen Voor Jouw Eitjes

3,0 3 x
De Seides bestoken de stronk met libelle-eitjes vol honing, waardoor iedereen vast zit. Arthur gaat op zoek naar een oplossing in de mensenwereld. Selenia en Betameche willen net een oplossing zoeken in de dierenwereld.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 24 - Blauwe Bloemenblues

3,0 2 x
Wanneer koning Sifrat een allergische reactie heeft, moet Gwidalia met Arthur, Selenia en Betameche op missie om een tegengif te vinden. Maar al snel blijkt dat de missie alleen maar moeilijker te maken.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 23 - De Megablino

3,0 4 x
Arthur, Selenia en Betameche redden een megablino uit de handen van de Seides. Ze moeten het dier beschermen, zodat hij zijn reis naar het Bos van het Lot kan voltooien.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 22 - De Ring

3,0 2 x
Arthur vindt de verlovingsring van zijn grootmoeder terug en bedenkt een plan om die weer aan zijn oma te bezorgen. Maar de Seides komen hen op het spoor en denken dat de ring magisch is.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 21 - Betameche De Barbaar

3,0 6 x
Betameche vindt een namaakkristal en gelooft dat hij een Barbaar is die alles en iedereen kan verslaan. Hij daagt Darkos uit tot een duel en daarbij staat de stronk op het spel.
Archief