Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Arthur & De Minimoys

December 2019
22:00

Seizoen 1 - 7. Araknofobie

4,0 0 x
Arak is verdwenen uit haar web en laat zo het dorp van de Minimoys onbeschermd achter. Arthur, Selenia en Betameche onderzoeken wat er gebeurd is en hoe ze Arak weer terug in haar web kunnen krijgen.
22:00

Seizoen 1 - 6. Malthazard's Offer

4,0 0 x
Door een list kan Malthazard de handen van Arthur insmeren met een zalf waardoor het zwaard hem niet meer herkent. Kan Arthur een manier vinden zodat het zwaard hem weer herkent?
22:00

Seizoen 1 - 5. Gamoelkwijl

4,0 0 x
Het laatste beetje gemoelkwijl is gemorst dus trekken Arthur en de minimoys snel naar het hol van de gamoel om de voorraad aan te vullen.
22:00

Seizoen 1 - 4. Wat eenTeam !

4,0 4 x
Dankzij Darkos wordt de stronk belegerd door mieren. Arthur, Selenia en Betameche moeten een team vormen met Darkos om hen tegen te houden.
22:00

Seizoen 1 - 3. Zuiver van Hart

4,0 2 x
Arthur gebruikt het zwaard om een cadeau voor Selenia te maken en daardoor werkt het zwaard niet meer. Kan hij het vertrouwen terugwinnen?
November 2019
22:00

Seizoen 1 - 2. Gezondheid, Darkos

4,0 0 x
Darkos heeft last van een verkoudheid en krijgt van Gokslok een drankje om daarvan verlost te raken. Maar dit drankje heeft de bijwerking dat hij onzichtbaar wordt...
22:00

Seizoen 1 - 1. De Opschepper, de Trotse en de Leerling

4,0 0 x
Arthur wordt beschouwd als een held en Selenia heeft genoeg van zijn opschepperij. Daarom gaat ze zelf op onderzoek wanneer er een luchtballon van de Seides boven de stronk hangt. Maar loopt dat wel goed af?
Oktober 2019
22:00

Seizoen 1 - 14. De Chillop Valt Aan

4,0 2 x
Koning Sifrat, zijn familie en Arthur worden door Malthazard uitgenodigd om op een neutrale plaats de duizendjarige heerschappij van Malthazard te vieren. Maar helaas loopt alles al snel uit de hand.
22:00

Seizoen 1 - 13. Betameche weet het niet meer

4,0 0 x
Betameche vergeet vandaag telkens waar hij mee bezig was. Daardoor slaat zijn bal op tilt en zuigt het tunnelplan van Miro op. En als dit in de handen van de Seides valt, is het dorp in groot gevaar!
22:00

Seizoen 1 - 12. Koningsdag

3,0 1 x
Het is koningsdag en op die dag wordt door een loting een koning-voor-één-dag uitgekozen. Dit jaar valt de keuze per ongeluk op McSluw en deze maakt natuurlijk van de gelegenheid gebruik om het dorp te verkopen aan Malthazard...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.