Asfalt

Afleveringen
41:38

Pro

3,5 29 x
Youness Amrani is een professioneel skateboarder. Hij toont zijn tricks de wereld om. Phil Zwijsen doet dat ook, maar is officieel geen professional.
40:49

Dat is racen

4,5 58 x
We volgen we Kobe Pauwels en Luca Leistra – en hun vaders – bij de start van een verhaal dat in hun stoutste dromen ooit zal eindigen in de Formule 1.
48:54

Battles

4,7 37 x
Rateb en Tiro zijn twee Brusselse jongeren die hun weg zoeken in het leven. In het breakdancen kunnen ze hun energie kwijt en vonden ze een doel in het leven.
47:40

Human error

4,5 75 x
Tijdens de vorige 24 uur van Spa-Francorchamps maakte Laurens Vanthoor een zware crash. Dit jaar is hij gebrand op de zege, maar dan moet alles meezitten.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.