Asfalt

Afleveringen
39:15

Roadrace

4,0 183 x
In de wereld van het motorracen, die gedomineerd wordt door het grote geld, spelen de authentieke drama's zich net onder de top af.
39:41

Waiting for Alex

1,3 104 x
Asfalt volgt de Noor Alexander Kristoff - de koning van het voorjaar van 2015 - en zijn Team Katusha in de eerste koersen van 2016.
41:38

Pro

4,0 58 x
Youness Amrani is een professioneel skateboarder. Hij toont zijn tricks de wereld om. Phil Zwijsen doet dat ook, maar is officieel geen professional.
40:49

Dat is racen

4,5 83 x
We volgen we Kobe Pauwels en Luca Leistra – en hun vaders – bij de start van een verhaal dat in hun stoutste dromen ooit zal eindigen in de Formule 1.
48:54

Battles

4,7 55 x
Rateb en Tiro zijn twee Brusselse jongeren die hun weg zoeken in het leven. In het breakdancen kunnen ze hun energie kwijt en vonden ze een doel in het leven.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.