B&B Zoekt Lief

B&B Zoekt Lief gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
25:00
B&B Zoekt Lief

In Brazilië willen de mannen laten zien dat ze goed kunnen koken. In Portugal heeft Mathias verrassend nieuws voor Alicia. In Frankrijk neem Mabel een vrijgezel mee naar de golfbaan.

Seizoen 2
24:00
In Turkije zondert vrijgezel Danny zich steeds meer af. Sandra wil een gesprek met hem. In Spanje onderwerpt Wim zijn dames aan een test. En tijdens een volksfeest in Brazilië slaat de jaloezie toe.
25:00
In Spanje wordt er geroddeld. Bij Mabel in Frankrijk worden er plannen gesmeed. In Turkije leert Sandra vrijgezel Tim kennen. En in de Franse Alpen worden de machtsverhoudingen tussen de vrijgezellen stilaan duidelijk.
24:00
Vandaag komen er twee nieuwe vrijgezellen aan. Eentje voor Alicia in Portugal en eentje voor Frank in de Alpen. Maar in beide landen krijgen de nieuwelingen een lauwe ontvangst. In Brazilië wil Nele de conditie van haar vrijgezellen testen.
24:00
Voor Sandra uit Turkije, Wim uit Spanje en Nele uit Brazilië is de grote dag aangebroken: kiezen ze een lief? Of toch niet?
28:00
In Frankrijk bij Mabel maakt Hans zijn onverwachte comeback na een verblijf in het ziekenhuis. In Turkije hangt er romantiek in de lucht. In Frankrijk heeft Frank de knoop doorgehakt. Hij neemt zijn geliefde mee op kampeerdate.
23:00
In Spanje krijgt Valerie steeds grotere twijfels over de gevoelens van Wim. In Brazilië gaat Peter op date met Nele en dat zint de achtergebleven mannen niet. In Portugal is Alicia in de zevende hemel.
25:00
In Brazilië wil Nele testen of haar mannen een gastenkamer kunnen poetsen. In Frankrijk voelt een van de dames zich niet goed. Bij Alicia in Portugal doen Ben en Niels er alles aan om het hart van hun gastvrouw te veroveren. En in Turkije wil Guy weten hoe hij er voor staat.
25:00
In Brazilië heeft Diego last van natte dromen. Letterlijk dan, want het dak lekt. In Portugal mag Ben eindelijk op date met Alicia. In Turkije gaat Sandra op zoek naar de poëtische kant van haar mannen. En bij Frank doet Christina een ontdekking over een andere vrijgezel.
26:00
In Spanje wil Wim vrijgezel Kate beter leren kennen. In de Franse Alpen wordt er een drastisch besluit genomen. En bij Alicia in Portugal moet er gewerkt worden.
26:00
In Frankrijk komen de dromen van Christina uit: Ze mag op date met Frank. In Portugal loopt een date tussen Mathias en Alicia anders dan verwacht. En in Spanje laait de jaloezie hoog op.
24:00
In Frankrijk heeft Mabel spijt van haar beslissing. Sandra uit Turkije besluit om haar mannen een klusje te geven. En dat zorgt voor het nodige gekibbel. In de Alpen neemt Frank zijn dames mee voor een bergwandeling. En in Portugal leert Niels een verborgen kant van Alicia kennen.
25:00
In Brazilië besluit vrijgezel Peter om Nele te verrassen met een zwoele massage. In Portugal neemt Alicia een verrassend besluit. Vrijgezellen Niels en Jonas zijn totaal van de kaart. En na een telefoontje met An Lemmens, hakt Mabel uit Frankrijk een moeilijke knoop door.
24:00
In Portugal broedt vrijgezel Jonas op een plan om het hart van Alicia te veroveren. In Turkije landt een nieuwe vrijgezel voor Sandra. Bij Wim in Spanje loopt een avondje paella maken volledig uit de hand. En in de Franse Alpen gaat het er stomend aan toe.
25:00
In Spanje komt er een nieuwe vrijgezel aan voor Wim. Vrijgezel Valerie wordt ongerust. In de Franse Alpen neemt Frank vrijgezel Elsje mee op uitstap. En zij blijkt over een uitzonderlijk talent te beschikken. In Portugal voelt vrijgezel Jonas zich uitgesloten wanneer Alicia met Niels op date gaat.
24:00
In Frankrijk ontdekt Mabel een verborgen kwaliteit van vrijgezel Marc. In de Alpen besluiten Frank en Ilse eropuit te trekken voor een daguitstap. En bij Nele in Brazilië staat er sport op het programma.
26:00
In Turkije maakt Valentin de balans op na een date met Sandra. In Frankrijk heeft Frank een avontuurlijke verrassing voor vrijgezellen Christina en Ilse. De activiteit valt zo in de smaak dat Christina besluit om Frank te verrassen.
25:00
In Turkije wil chef-kok Valentin Sandra imponeren met een diner. Maar terwijl hij in de keuken staat, heeft Danny vrij spel. In Frankrijk wil Mabel de gemoederen tussen Hans en Marc bedaren met een uitstap, maar die loopt anders af dan verwacht.
25:00
In Spanje heeft Wim een verrassing voor dierenvrienden Valerie en Kelly. In Portugal is het alle hens aan dek voor vrijgezellen Niels en Jonas, want de ouders van Alicia komen op bezoek. Bij Nele in Brazilië zorgt een onschuldig spelletje voor spanningen.
23:00
Bij Mabel in Frankrijk maakt er iemand een verrassende comeback. An Lemmens reist naar Turkije om er met B&B-uitbaatster Sandra te praten. En in Brazilië neemt Nele Stefaan mee op date.
Archief