Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Bake Off Vlaanderen

Seizoen 5
55:58

Seizoen 5, Aflevering 9

3,0 117 x
Geen zee, strand en wind in het vijfde seizoen van Bake off Vlaanderen. De iconische witte tent staat op het prachtige domein van het Rubenskasteel in Elewijt. Wel terug van de partij zijn gastheer Wim Opbrouck, juryleden Regula Ysewijn en Herman Van Dender samen met tien nieuwe gepassioneerde amateurbakkers.
56:59

Seizoen 5, Aflevering 8

4,3 137 x
Op het menu van de finale staat een culinaire veldslag waarbij koppen zullen rollen. Starten doen we met een verfijnd taartje waarin koffie of thee de hoofdrol speelt. Voor de laatste technische proef heeft de jury een 'Illusie van Perzik' in petto voor de kandidaten. Een artistiek spektakelstuk zal bepalen wie van de drie...
56:46

Seizoen 5, Aflevering 7

4,3 141 x
Net zoals atleten zich jarenlang te pletter trainen om heel even te schitteren op de Spelen, zijn Thibaut, Enza, Stephanie en Jimmy al zeven weken onderweg naar het hoogste schavotje. En de eerste horde in deze halve finale is een Charlotte Russe. Een lepelbiscuit is daarbij een must, alsook een vulling op basis van crème ...
56:49

Seizoen 5, Aflevering 6

4,0 150 x
Het thema deze week is "Match made in heaven". En onder de vakkundige jurering van onze eigenste match made in heaven, Ysewyn en Van Dender, starten 5 bakkers met 7 hemelse réligieuses: een gebakje met als basis twee soezen.
55:05

Seizoen 5, Aflevering 5

4,8 126 x
In de vijfde aflevering van Bake Off vieren we de roaring twenties met de zes resterende bakkers. Decadent en exuberant, wat toen was, en nu gaat komen volledig in jaren '20 stijl.
57:06

Seizoen 5, Aflevering 4

3,8 163 x
Tijgerprints, ringbaardjes en Rubens: alles maakt een comeback! En dat bewijst ook het thema van deze week: "alles komt terug". Zeven bakkers strijden onder toeziend oog van Herman & Regula, die de hulp inroepen van de man die Vlaanderen leerde koken. Piet Huysentruyt verrast de bakkers met zijn kritische blik en een arsen...
57:25

Seizoen 5, Aflevering 3

4,0 102 x
In de derde aflevering van Bake Off Vlaanderen staan acht bakkers samen in de tent. Wim is lekker woke opgestaan en gidst zijn bakkers door deze bakweek met als thema Hip and Happening. Starten doen ze met vegan donuts. Ook ruilen de bakkers hun elektrische oventjes in en gaan back to basics voor de technische opdracht. In...
54:58

Seizoen 5, Aflevering 2

4,8 147 x
In de tuin van het Rubenskasteel start vandaag de laatste batch van 5 bakkers. De junior en de senior van de groep wagen hun kans samen met 3 andere getalenteerde thuisbakkers.
56:22

Seizoen 5, Aflevering 1

4,9 487 x
In het Rubenskasteel in Elewijt verwelkomt Wim zijn tien uitverkorenen. De bakkers starten ook dit jaar in twee groepen van vijf personen. En de tranen vloeien al meteen even rijkelijk als de bloem.
Seizoen 4
54:43

Seizoen 4, Aflevering 9

3,7 190 x
In het vierde seizoen slaat Bake Off Vlaanderen haar iconische witte tent op in de tuin van de Koninklijke Villa in Oostende.
Archief