Basketbal

Laatste aflevering
19:57
Basketbal

Samenvatting van een match in de finale van de play-offs van de Belgische basketbalcompetitie (mannen). Match 2: Antwerp Giants - Oostende. Met commentaar van Christophe Vandegoor.

Basketbal gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Mei 2024
24:07
Samenvatting van een match in de finale van de play-offs van de Belgische basketbalcompetitie (mannen). Match 1: Oostende - Antwerp Giants. Met commentaar van Christophe Vandegoor.
Liveverslag van een wedstrijd op het 3x3 olympisch kwalificatietoernooi in Debrecen (Hongarije): groepsfase - match 3: België - Polen. Commentaar van Christophe Vandegoor.
Liveverslag van een wedstrijd op het 3x3 olympisch kwalificatietoernooi in Debrecen (Hongarije). Groepsfase - match 1: België - Japan.
Liveverslag van een wedstrijd op het 3x3 olympisch kwalificatietoernooi in Debrecen (Hongarije). Groepsfase - match 2: Mongolië - België.
Liveverslag van een wedstrijd op het 3x3 olympisch kwalificatietoernooi in Debrecen (Hongarije). Groepsfase - match 2: Mongolië - België.
Maart 2024
2:21:55
Verlopen
Liveverslag van de finale Beker van België (mannen): Charleroi - Limburg United. Met commentaar van Christophe Vandegoor en Rik Samaey. Interviews en presentatie door Bart Aerts.
Verlopen
Liveverslag van de finale van de Beker van België (vrouwen): Kangoeroes Mechelen - Castors Braine. Met commentaar van Christophe Vandegoor.
Februari 2024
1:38:19
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd van de Belgian Lions in de kwalificaties voor het EK voor mannen in 2025. Groepsfase - matchdag 2: België - Spanje.
1:50:21
Verlopen
Liveverslag van een wedstrijd van de Belgian Lions in de kwalificaties voor het EK voor mannen in 2025. Groepsfase - matchdag 1: Slovakije - België.
1:00:43
Verlopen
Liveverslag van de Belgian Cats tegen Senegal op het olympisch kwalificatietornooi in Antwerpen met commentaar van Christophe Vandegoor en Hanne Mestdagh en interviews van Tess Elst.
2:31:03
Verlopen
Liveverslag van de Verenigde Staten tegen de Belgian Cats op het olympisch kwalificatietornooi in Antwerpen met commentaar van Christophe Vandegoor en Hanne Mestdagh en interviews van Tess Elst.
Januari 2024
20:00
Verlopen
Samenvatting van een wedstrijd in de Beker van België (mannen). Halve finale (heen): Limburg United - Leuven Bears.
Verlopen
Rechtstreeks verslag van een wedstrijd in de Beker van België (mannen). Halve finale (heen): Limburg United - Leuven Bears.
December 2023
25:21
Verlopen
Samenvatting van een wedstrijd in de BNXT Domestic League: Oostende - Antwerp Giants.
November 2023
1:32:52
Verlopen
Liveverslag van een kwalificatiewedstrijd van de Belgian Cats voor het EK 2025 voor vrouwen. Groepsfase - match 2: Azerbeidzjan - België.
2:04:42
Verlopen
Liveverslag van een kwalificatiewedstrijd van de Belgian Cats voor het EK 2025 voor vrouwen. Groepsfase - match 1: België - Polen.
Oktober 2023
15:48
Verlopen
Samenvatting van de wedstrijd Bergen - Antwerp Giants met commentaar van Christophe Vandegoor.
September 2023
28:12
Verlopen
Liveverslag van het EK 3x3 basketbal in Jeruzalem (Israël). EK 3x3 - Kwartfinale: Litouwen - België. Met commentaar van Carl Berteele.
29:39
Verlopen
Liveverslag van het EK 3x3 basketbal in Jeruzalem (Israël). Groepsfase - match 1: België - Cyprus. Met commentaar van Carl Berteele.
Archief