Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Benidorm

Maart 2020
25:00

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

4,0 0 x
De aankomst thuis in de stromende regen verloopt dus niet zoals gepland. Als ook de tussenkomst van buurvrouw Germaine en buurman Tuur niets oplevert, wordt er toch maar besloten Gaston af te voeren.
25:00

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

3,0 0 x
Gaston ligt in het gips en krijgt ziekenverlof. Angele vraagt hem -of beveelt hem liever- eindelijk de kelder eens te willen opruimen. Buurman Tuur zal helpen. Beide mannen zijn echter liever lui dan moe.
24:00

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

3,0 0 x
Een zonderlinge man, die beweert bankdirecteur te zijn, komt op bezoek. Onbewust doet hij een plannetje rijpen, waarbij onverwachte inkomsten tot de mogelijkheden behoren. De vrouwen klagen ondertussen tevergeefs verder over het feit dat met de werkzaamheden niet wordt opgeschoten.
24:00

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

3,0 0 x
Liefde overwint veel en lost veel problemen op. Niemand had echter verwacht dat Angèle's moeder voor het orgelpunt zou zorgen.
24:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

3,0 0 x
Wie te goedkoop wil reizen, ondervindt er ook de nadelen van... Ook Gaston en Angèle komen na heel wat ellende veel te laat op de plaats van bestemming toe.
24:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 0 x
De verrassing en frustratie zijn groot wanneer Gaston en Angèle ontdekken dat het appartementsgebouw waarin ze hun vakantie zouden moeten doorbrengen, nog niet helemaal voltooid is. Het vertoont zelfs flink wat gebreken, die voor de nodige ergernissen zorgen. Gelukkig is er nog de huisbewaarder Pedro, die bereidwillig en b...
24:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 0 x
Gaston is in alle staten als hij ontdekt dat er in Benidorm nog altijd gebouwd wordt. Gelukkig zijn er de bovenburen die hem en Angele wegwijs maken in de stad.
24:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 0 x
Terwijl Angele een kijkje neemt in de stad, wil Gaston koste wat het kost een bad nemen. Onder de gegeven omstandigheden blijkt dit een niet zo gemakkelijke opdracht te zijn.
25:00

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

3,0 0 x
Terwijl Angèle geniet van de eerste zon in Benidorm, maakt Gaston eerder toevallig kennis met een Nederlands koppel dat eveneens in het appartementsgebouw verblijft. De ontmoeting verloopt echter minder plezierig af dan verhoopt. En ook Angèle beleeft een trieste ervaring.
25:00

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

3,0 0 x
Terwijl Angèle het bed moet houden, ontdekt "vrijgezel" Gaston een heel ander Benidorm, compleet met al de mooie dames die er rondlopen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.