Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Benidorm

December 2019
25:00

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

4,0 0 x
De aankomst thuis in de stromende regen verloopt dus niet zoals gepland. Als ook de tussenkomst van buurvrouw Germaine en buurman Tuur niets oplevert, wordt er toch maar besloten Gaston af te voeren.
25:00

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

3,0 0 x
Gaston ligt in het gips en krijgt ziekenverlof. Angele vraagt hem -of beveelt hem liever- eindelijk de kelder eens te willen opruimen. Buurman Tuur zal helpen. Beide mannen zijn echter liever lui dan moe.
24:00

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

3,0 0 x
Een zonderlinge man, die beweert bankdirecteur te zijn, komt op bezoek. Onbewust doet hij een plannetje rijpen, waarbij onverwachte inkomsten tot de mogelijkheden behoren. De vrouwen klagen ondertussen tevergeefs verder over het feit dat met de werkzaamheden niet wordt opgeschoten.
24:00

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

3,0 0 x
Liefde overwint veel en lost veel problemen op. Niemand had echter verwacht dat Angèle's moeder voor het orgelpunt zou zorgen.
24:00

Seizoen 1 - 8. Aflevering 8

4,0 0 x
Aan alles komt een einde en dus ook aan de vakantie van Gaston en Angèle in Benidorm. Dat moet gevierd worden met een grote paëlla-party. Het afscheidsgeschenk van Theo en Mariette wordt niet erg gewaardeerd, maar dat van Gaston slaat wel in als een bom.
24:00

Seizoen 1 - 9. Aflevering 9

4,0 0 x
Op de lange terugreis is Angèle gewoon niet te kalmeren. Gaston komt tot de vaststelling dat hij beter zijn vrouw had geconsulteerd bij de aankoop van het Spaanse appartement.
25:00

Seizoen 2 - 1. Aflevering 1

4,0 0 x
Angèle is zeven maanden zwanger en krijgt van de dokter te horen dat ze het rustiger aan moet doen. Gaston voelt zich helemaal niet gelukkig met zijn nieuwe huishoudelijke taken. De redding is echter nabij.
25:00

Seizoen 2 - 10. Aflevering 10

3,0 0 x
Het restaurant is een fiasco geworden. Hulp daagt op in de personen van twee lieftallige Nederlandse jongedames, die hen alvast de nacht laten doorbrengen in hun appartement. Moeder ligt echter op de loer en ook echtgenoot Kees komt plots aanzetten.
25:00

Seizoen 2 - 11. Aflevering 11

3,0 0 x
Angèle vliegt naar Benidorm. Althans dat is de bedoeling. In de Spaanse stad wordt moeder op de hoogte gebracht van de situatie en die is niet meer te houden. Gaston krijgt het weer aan de stok met zijn rivaal Jezus.
25:00

Seizoen 2 - 12. Aflevering 12

3,0 0 x
Moeder, Karel en Germaine vertrekken overhaast naar Benidorm, waar Gaston en Tuur in drukke filmplannen verwikkeld zijn. Angèle duikt echter onverwachts op.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.