Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Benidorm

Seizoen 2
25:00

Aflevering 13

3,0 0 x
Angèle kan de spanning niet meer aan. Ook de kleine Rambo kondigt zich vroeger aan dan verwacht.
25:00

Aflevering 12

3,0 0 x
Moeder, Karel en Germaine vertrekken overhaast naar Benidorm, waar Gaston en Tuur in drukke filmplannen verwikkeld zijn. Angèle duikt echter onverwachts op.
25:00

Aflevering 11

3,0 0 x
Angèle vliegt naar Benidorm. Althans dat is de bedoeling. In de Spaanse stad wordt moeder op de hoogte gebracht van de situatie en die is niet meer te houden. Gaston krijgt het weer aan de stok met zijn rivaal Jezus.
25:00

Aflevering 10

3,0 0 x
Het restaurant is een fiasco geworden. Hulp daagt op in de personen van twee lieftallige Nederlandse jongedames, die hen alvast de nacht laten doorbrengen in hun appartement. Moeder ligt echter op de loer en ook echtgenoot Kees komt plots aanzetten.
25:00

Aflevering 9

4,0 0 x
Angèle weet nu dat Gaston liegt. Ze zal zelf ingrijpen. In Benidorm krijgt het duo een aantrekkelijk voorstel om een "uniek" restaurant te promoten. Het zal hen niet alleen geld maar ook de verdwenen meubelen opbrengen.
25:00

Aflevering 8

3,0 0 x
Angèle is niet te spreken over Gaston en Tuur, die zelf een moeilijke nacht achter de rug hebben bij Pedro. Ondanks alle tegenslagen kunnen ze toch nog initiatieven ontwikkelen die hen aan het nodige geld kunnen helpen.
25:00

Aflevering 7

4,0 0 x
Gaston besluit op zijn eentje de nodige maatregelen te nemen die de diefstal van zijn meubelen moet goedmaken. De politie denkt er echter anders over. Ondertussen proberen Angèle en Germaine hun verdriet te vergeten op de Sinksenfoor, waar ze inderdaad spoken zien.
25:00

Aflevering 6

4,0 0 x
Met heel wat moeilijkheden komen Tuur en Gaston uiteindelijk in Benidorm aan. Gastons schoonmoeder is echter nergens te bespeuren. Zij blijkt een weekendje naar Granada te zijn. Gaston maakt kennis met al het moois in de tuin en rond het zwembad, maar ook met de tweelingsbroer van Pedro.
25:00

Aflevering 5

3,0 0 x
Gaston en Tuur krijgen een lift aangeboden door een "charmante" Duitse truckster. Zij vindt zichzelf blijkbaar het einde. Wat Tuur en Gaston over haar gezelschap denken is een andere zaak.
25:00

Aflevering 4

4,0 6 x
Gaston en Tuur hebben het tijdens hun reis doorheen Frankrijk niet gemakkelijk. In Benidorm staat de moeder van Angèle voor een raadsel als zij plots denkt dubbel te zien.
Archief