Benidorm

Oktober 2019
25:00

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

4,0 0 x
De aankomst thuis in de stromende regen verloopt dus niet zoals gepland. Als ook de tussenkomst van buurvrouw Germaine en buurman Tuur niets oplevert, wordt er toch maar besloten Gaston af te voeren.
25:00

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

3,0 0 x
Gaston ligt in het gips en krijgt ziekenverlof. Angele vraagt hem -of beveelt hem liever- eindelijk de kelder eens te willen opruimen. Buurman Tuur zal helpen. Beide mannen zijn echter liever lui dan moe.
24:00

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

3,0 0 x
Een zonderlinge man, die beweert bankdirecteur te zijn, komt op bezoek. Onbewust doet hij een plannetje rijpen, waarbij onverwachte inkomsten tot de mogelijkheden behoren. De vrouwen klagen ondertussen tevergeefs verder over het feit dat met de werkzaamheden niet wordt opgeschoten.
24:00

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

3,0 0 x
Liefde overwint veel en lost veel problemen op. Niemand had echter verwacht dat Angèle's moeder voor het orgelpunt zou zorgen.
24:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

3,0 0 x
De verrassing en frustratie zijn groot wanneer Gaston en Angèle ontdekken dat het appartementsgebouw waarin ze hun vakantie zouden moeten doorbrengen, nog niet helemaal voltooid is. Het vertoont zelfs flink wat gebreken, die voor de nodige ergernissen zorgen. Gelukkig is er nog de huisbewaarder Pedro, die bereidwillig en b...
24:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 0 x
Gaston is in alle staten als hij ontdekt dat er in Benidorm nog altijd gebouwd wordt. Gelukkig zijn er de bovenburen die hem en Angele wegwijs maken in de stad.
24:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 0 x
Terwijl Angele een kijkje neemt in de stad, wil Gaston koste wat het kost een bad nemen. Onder de gegeven omstandigheden blijkt dit een niet zo gemakkelijke opdracht te zijn.
25:00

Seizoen 1 - 6. Aflevering 6

3,0 0 x
Terwijl Angèle geniet van de eerste zon in Benidorm, maakt Gaston eerder toevallig kennis met een Nederlands koppel dat eveneens in het appartementsgebouw verblijft. De ontmoeting verloopt echter minder plezierig af dan verhoopt. En ook Angèle beleeft een trieste ervaring.
25:00

Seizoen 1 - 7. Aflevering 7

3,0 0 x
Terwijl Angèle het bed moet houden, ontdekt "vrijgezel" Gaston een heel ander Benidorm, compleet met al de mooie dames die er rondlopen.
24:00

Seizoen 1 - 8. Aflevering 8

4,0 0 x
Aan alles komt een einde en dus ook aan de vakantie van Gaston en Angèle in Benidorm. Dat moet gevierd worden met een grote paëlla-party. Het afscheidsgeschenk van Theo en Mariette wordt niet erg gewaardeerd, maar dat van Gaston slaat wel in als een bom.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.