Benidorm

Benidorm gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
25:00
Benidorm

Het restaurant is een fiasco geworden. Hulp daagt op in de personen van twee lieftallige Nederlandse jongedames, die hen alvast de nacht laten doorbrengen in hun appartement. Moeder ligt echter op de loer en ook echtgenoot Kees komt plots aanzetten.

Seizoen 2
25:00
Angèle weet nu dat Gaston liegt. Ze zal zelf ingrijpen. In Benidorm krijgt het duo een aantrekkelijk voorstel om een "uniek" restaurant te promoten. Het zal hen niet alleen geld maar ook de verdwenen meubelen opbrengen.
25:00
Angèle is niet te spreken over Gaston en Tuur, die zelf een moeilijke nacht achter de rug hebben bij Pedro. Ondanks alle tegenslagen kunnen ze toch nog initiatieven ontwikkelen die hen aan het nodige geld kunnen helpen.
25:00
Gaston besluit op zijn eentje de nodige maatregelen te nemen die de diefstal van zijn meubelen moet goedmaken. De politie denkt er echter anders over. Ondertussen proberen Angèle en Germaine hun verdriet te vergeten op de Sinksenfoor, waar ze inderdaad spoken zien.
25:00
Met heel wat moeilijkheden komen Tuur en Gaston uiteindelijk in Benidorm aan. Gastons schoonmoeder is echter nergens te bespeuren. Zij blijkt een weekendje naar Granada te zijn. Gaston maakt kennis met al het moois in de tuin en rond het zwembad, maar ook met de tweelingsbroer van Pedro.
25:00
Gaston en Tuur krijgen een lift aangeboden door een "charmante" Duitse truckster. Zij vindt zichzelf blijkbaar het einde. Wat Tuur en Gaston over haar gezelschap denken is een andere zaak.
25:00
Gaston en Tuur kunnen dus gratis met Jeanke de coiffeur mee, maar geen van beiden had op de woeste viervoeter van de man gerekend. Ook al draagt die de lieve naam "Snoetje".
25:00
Vriend Tuur heeft een prachtig plan uitgewerkt dat Gaston en Tuur moet toelaten in het zuiden verstrooiing te zoeken. De echtgenotes gaan uiteindelijk akkoord.
25:00
Angèle is zeven maanden zwanger en krijgt van de dokter te horen dat ze het rustiger aan moet doen. Gaston voelt zich helemaal niet gelukkig met zijn nieuwe huishoudelijke taken. De redding is echter nabij.
25:00
Angèle is zeven maanden zwanger en krijgt van de dokter te horen dat ze het rustiger aan moet doen. Gaston voelt zich helemaal niet gelukkig met zijn nieuwe huishoudelijke taken. De redding is echter nabij.
25:00
Angèle kan de spanning niet meer aan. Ook de kleine Rambo kondigt zich vroeger aan dan verwacht.
25:00
Moeder, Karel en Germaine vertrekken overhaast naar Benidorm, waar Gaston en Tuur in drukke filmplannen verwikkeld zijn. Angèle duikt echter onverwachts op.
25:00
Angèle vliegt naar Benidorm. Althans dat is de bedoeling. In de Spaanse stad wordt moeder op de hoogte gebracht van de situatie en die is niet meer te houden. Gaston krijgt het weer aan de stok met zijn rivaal Jezus.
25:00
Gaston en Tuur hebben het tijdens hun reis doorheen Frankrijk niet gemakkelijk. In Benidorm staat de moeder van Angèle voor een raadsel als zij plots denkt dubbel te zien.
Seizoen 1
24:00
Liefde overwint veel en lost veel problemen op. Niemand had verwacht dat Angèle's moeder voor het orgelpunt zou zorgen.
24:00
Er komt een zonderlinge man op bezoek die beweert bankdirecteur te zijn. Onbewust doet hij een plan rijpen. De vrouwen klagen ondertussen tevergeefs verder omdat de werkzaamheden niet opschieten.
25:00
Gaston ligt in het gips en krijgt ziekteverlof. Angèle vraag hem, of liever beveelt hem, eindelijk de kelder eens op te ruimen. Buurman Tuur zal helpen. Beide mannen zijn echter liever lui dan moe.
25:00
De aankomst thuis in de gietende regen verloopt dus niet zoals gepland. Als ook de tussenkomst van buurvrouw Germaine en buurman Tuur niets oplevert, wordt er toch maar besloten Gaston af te voeren.
24:00
Op de lange terugreis is Angèle gewoon niet te kalmeren. Gaston komt tot de vaststelling dat hij beter zijn vrouw had geconsulteerd bij de aankoop van het Spaanse appartement.
24:00
Aan alles komt een einde en dus ook aan de vakantie van Gaston en Angèle in Benidorm. Dat moet gevierd worden met een grote paëlla-party. Het afscheidsgeschenk van Theo en Mariette wordt niet erg gewaardeerd, maar dat van Gaston slaat wel in als een bom.
Archief