Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Benidorm

September 2020

12. Aflevering 12

3,0 1 x
Moeder, Karel en Germaine vertrekken overhaast naar Benidorm, waar Gaston en Tuur in drukke filmplannen verwikkeld zijn. Angèle duikt echter onverwachts op.

13. Aflevering 13

3,0 1 x
Angèle kan de spanning niet meer aan. Ook de kleine Rambo kondigt zich vroeger aan dan verwacht.

1. Aflevering 1

3,0 1 x
Gaston en Angèle gaan al jaren naar Blankenberge met vakantie. Angèle wil nu wel eens naar het zonnige Zuiden. Met de steun van haar vriendin en buurvrouw kan ze Gaston overhalen om Benidorm als vakantiebestemming te kiezen.

1. Aflevering 1

3,0 0 x
Angèle is zeven maanden zwanger en krijgt van de dokter te horen dat ze het rustiger aan moet doen. Gaston voelt zich helemaal niet gelukkig met zijn nieuwe huishoudelijke taken. De redding is echter nabij.

10. Aflevering 10

3,0 0 x
De aankomst thuis in de gietende regen verloopt dus niet zoals gepland. Als ook de tussenkomst van buurvrouw Germaine en buurman Tuur niets oplevert, wordt er toch maar besloten Gaston af te voeren.

10. Aflevering 10

2,5 1 x
Het restaurant is een fiasco geworden. Hulp daagt op in de personen van twee lieftallige Nederlandse jongedames, die hen alvast de nacht laten doorbrengen in hun appartement. Moeder ligt echter op de loer en ook echtgenoot Kees komt plots aanzetten.

11. Aflevering 11

3,0 0 x
Angèle vliegt naar Benidorm. Althans dat is de bedoeling. In de Spaanse stad wordt moeder op de hoogte gebracht van de situatie en die is niet meer te houden. Gaston krijgt het weer aan de stok met zijn rivaal Jezus.

11. Aflevering 11

4,0 0 x
Gaston ligt in het gips en krijgt ziekteverlof. Angèle vraag hem, of liever beveelt hem, eindelijk de kelder eens op te ruimen. Buurman Tuur zal helpen. Beide mannen zijn echter liever lui dan moe.

12. Aflevering 12

4,0 0 x
Er komt een zonderlinge man op bezoek die beweert bankdirecteur te zijn. Onbewust doet hij een plan rijpen. De vrouwen klagen ondertussen tevergeefs verder omdat de werkzaamheden niet opschieten.

13. Aflevering 13

3,0 1 x
Liefde overwint veel en lost veel problemen op. Niemand had verwacht dat Angèle's moeder voor het orgelpunt zou zorgen.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.