Black Sands

Black Sands herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 8 - Aníta En Gusti Stevenen Af Op Een Afrekening Die Alles Zal Veranderen

Verlopen 4,7 363 x
Aníta en Gusti vechten tegen de klok in hun zoektocht naar de twee mannen. Ze vrezen het ergste. Het wordt duidelijk wat er de afgelopen twee jaar is gebeurd en ze beseffen dat ze afstevenen op een afrekening die alles zal veranderen.

Seizoen 1, Aflevering 7 - Aníta Begint Aan Het Moeilijkste Project Van Haar Carrière En Leven

Verlopen 4,0 199 x
Het verleden van Salómon en Aníta is veel belangrijker dan eender wie had kunnen vermoeden. Aníta bereidt zich voor op het afscheid van haar grootmoeder. Ragnar wordt op de hoogte gebracht van de vorderingen in de zaak. En samen met Gusti begint Aníta aan het moeilijkste project van haar carrière en leven.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Frida's Bizarre Alibi Zorgt Voor Opschudding

Verlopen 3,6 264 x
Er wordt nog een lichaam gevonden en ook dat blijkt een link te hebben met de zaken die Frida en Aníta aan het onderzoeken zijn. Frida's bizarre alibi zorgt voor opschudding. Moeder en dochter staan versteld en de relatie van Salómon en Aníta blijkt een onverwachte meevaller te zijn voor het onderzoek.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Een Romantische Avond Neemt Een Onverwachte Wending

Verlopen 4,3 251 x
De autopsie bevestigt de moord. Salómon gaat langs bij Helga en Elín, terwijl Aníta de strijd aangaat met Gusti, die heeft besloten langer te blijven. Onopgeloste zaken zorgen voor nieuwe informatie. En een romantische avond neemt een onverwachte wending.

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Collega's Van Gusti Hebben Er Een Boeltje Van Gemaakt

Verlopen 3,7 393 x
De traditionele Gusti ondervraagt Lena en komt te weten dat zijn collega's er een boeltje van hebben gemaakt. Frida staat onder druk en de komst van Gusti maakt dat nog erger. Aníta moedigt haar aan om hulp te zoeken bij een oude bekende.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Aníta Maakt Een Ernstige Fout Bij De Ondervraging Van Het Meisje

Verlopen 3,9 1.172 x
Aníta maakt een ernstige fout bij de ondervraging van het meisje. Frida heeft het daar moeilijk mee en het team probeert de zaak recht te zetten voor het te laat is. De weduwnaar arriveert in IJsland en werpt een nieuw licht op de zaak.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Een Gewond Meisje Duikt Op En Dat Heeft Gevolgen Voor Het Onderzoek

Verlopen 4,4 432 x
Wanneer er een gewond meisje opduikt, heeft dat gevolgen voor het onderzoek naar de dode toerist. Maar het gebrek aan ambitie en de ondermaatse werkethiek van de politie bemoeilijkt de zaak. Aníta haalt de banden aan met haar naasten, maar de relatie met haar moeder blijft gespannen. Elín hoopt dat het feest die avond daar...

Seizoen 1, Aflevering 1 - Rechercheur Aníta Keert Na 15 Jaar Terug Naar Haar Geboorteplaats

Verlopen 3,8 1.216 x
Rechercheur Aníta keert na vijftien jaar terug naar haar geboorteplaats. Ze heeft geen zin in het weerzien met de mensen die ze al die tijd heeft ontweken, onder wie haar eigen moeder. Onderweg naar daar wordt ze opgeroepen omdat er een lichaam is gevonden in Glerarsandar. Daar ontmoet ze een oude vriend, nieuwe collega en...
Archief