Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Black Sands

Black Sands herbekijken

Seizoen 1

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6 - Frida's Bizarre Alibi Zorgt Voor Opschudding

3,5 102 x
Er wordt nog een lichaam gevonden en ook dat blijkt een link te hebben met de zaken die Frida en Aníta aan het onderzoeken zijn. Frida's bizarre alibi zorgt voor opschudding. Moeder en dochter staan versteld en de relatie van Salómon en Aníta blijkt een onverwachte meevaller te zijn voor het onderzoek.

NieuwSeizoen 1, Aflevering 5 - Een Romantische Avond Neemt Een Onverwachte Wending

4,0 110 x
De autopsie bevestigt de moord. Salómon gaat langs bij Helga en Elín, terwijl Aníta de strijd aangaat met Gusti, die heeft besloten langer te blijven. Onopgeloste zaken zorgen voor nieuwe informatie. En een romantische avond neemt een onverwachte wending.

Seizoen 1, Aflevering 4 - De Collega's Van Gusti Hebben Er Een Boeltje Van Gemaakt

3,8 303 x
De traditionele Gusti ondervraagt Lena en komt te weten dat zijn collega's er een boeltje van hebben gemaakt. Frida staat onder druk en de komst van Gusti maakt dat nog erger. Aníta moedigt haar aan om hulp te zoeken bij een oude bekende.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Aníta Maakt Een Ernstige Fout Bij De Ondervraging Van Het Meisje

3,9 444 x
Aníta maakt een ernstige fout bij de ondervraging van het meisje. Frida heeft het daar moeilijk mee en het team probeert de zaak recht te zetten voor het te laat is. De weduwnaar arriveert in IJsland en werpt een nieuw licht op de zaak.

Seizoen 1, Aflevering 2 - Een Gewond Meisje Duikt Op En Dat Heeft Gevolgen Voor Het Onderzoek

4,4 348 x
Wanneer er een gewond meisje opduikt, heeft dat gevolgen voor het onderzoek naar de dode toerist. Maar het gebrek aan ambitie en de ondermaatse werkethiek van de politie bemoeilijkt de zaak. Aníta haalt de banden aan met haar naasten, maar de relatie met haar moeder blijft gespannen. Elín hoopt dat het feest die avond daar...

Seizoen 1, Aflevering 1 - Rechercheur Aníta Keert Na 15 Jaar Terug Naar Haar Geboorteplaats

3,9 896 x
Rechercheur Aníta keert na vijftien jaar terug naar haar geboorteplaats. Ze heeft geen zin in het weerzien met de mensen die ze al die tijd heeft ontweken, onder wie haar eigen moeder. Onderweg naar daar wordt ze opgeroepen omdat er een lichaam is gevonden in Glerarsandar. Daar ontmoet ze een oude vriend, nieuwe collega en...
Archief