Blind Gekocht NL

Blind Gekocht NL gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
1:03:48
Blind Gekocht NL

Gijs, Sophie en hun twee jonge dochters wonen in een prachtig huurappartement in Amsterdam. Maar ze komen hier oorspronkelijk niet vandaan en willen graag terug maar het hoge noorden. Alle steun is welkom en die vinden zij hopelijk in de kundige armen van Martijn, Bob, Alex en R...

Seizoen 6
1:03:39
Santosh, Vanity en hun twee jonge kinderen wonen in een piepklein flatje in Zoetermeer. Eerst woonde Vanity hier alleen en vervolgens werd het alsmaar krapper en krapper. Samen een huis kopen klinkt als een romantische droom, maar de markt zit totaal niet mee. Ze kunnen de hulp van Martijn en zijn team dus heel goed gebrui...
1:03:30
Hein en Quirine huren in het hartje van de Amsterdamse Pijp, maar dat blijkt vooral voor Hein toch niet helemaal de ideale plek. Als echte Brabantse Bourgondiërs willen ze vooral terug naar het veilige gevoel van vroeger. Dát ze samen een volgende stap willen zetten, zijn ze wel uit. Maar wat die volgende stap dan is...
1:03:50
Emanuel is bij Charissa komen wonen in haar huurflatje in Rotterdam-Oost. Naast zijn goedlachse persoonlijkheid nam hij nog veel meer moois mee! Zo is Emanuel een vervend visliefhebber dus het huis stat vol met aquaria en rapt hij als hobby. Dit vrolijke koppel verdient een eigen nieuwe plek waar er ruimte is voor alles en...
1:03:37
Ruben en Sanne wonen in Den Haag in een piepklein appartement en dat laatste brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Een troosteloze zoektocht van twee jaar met dertig bezichtigingen en acht biedingen volgt. Kunnen Martijn en zijn team wél een geschikte woning voor Ruben en Sanne uit Den Haag vinden?
Seizoen 4
1:03:39
Robin, Francis en baby Millie wonen in een kleine benedenwoning in het centrum van Amsterdam. Het is tijd voor de volgende stap. Samen het besluit nemen lukt hen niet, maar nu Millie er is, weten zij dat het zo niet langer kan.
1:03:45
Lumanda en Marloes wonen samen met hun hondje Maddie op Urk. Marloes komt oorspronkelijk uit Heemskerk en kan maar moeilijk aarden op Urk. Het lukt het stel maar niet om een nieuw huis te vinden.
1:03:00
Daan en Caglayan wonen met hun zoontje in een sloopwoning in Utrecht. Ze zijn al lang op zoek naar een andere woning, maar hoe langer het duurt, hoe moeilijker het wordt. Ze moeten écht weg, maar dat lukt ze maar niet.
1:03:37
Yort en Merel wonen met hun twee zoontjes in Assendelft. Hun huis wordt nu echt te klein, dus willen ze graag verhuizen. Ze komen er samen absoluut niet uit en hebben dringend hulp nodig.
Seizoen 3
1:01:35
Joeke en Fernant huren nu een krappe bovenwoning van 51 m2 in Amsterdam. Zij zijn met het oog op de toekomst ontzettend toe aan een volgende stap, alleen lukt dit het stel maar niet. Daarom hebben zij een drastisch besluit genomen: Martijn Krabbé en zijn team inschakelen.
1:02:51
Pien en Alex wonen met hun zoontje, Nolan, in een eengezinswoning in Nijmegen. Het stel leerde elkaar kennen tijdens de beroemde Vierdaagse. Ze zoeken al tijden naar een nieuwe woning, maar lopen tegen allerlei obstakels aan. En tegen muren op, alleen niet die van hun nieuwe huis. Ze roepen de hulp van Martijn Krabbé en zi...
1:02:11
Kelly en Ricardo wonen met hun prachtige zoontje, Noah, in een eengezinswoning in Wassenaar. Zij zoeken een huis voor de toekomst, maar het maken van die grote beslissing verlamt hen. Kelly en Ricardo hebben hun huidige huis inmiddels verkocht en zoeken nu naar het perfecte nieuwe huis. De nood is nu echt hoog, daarom hebb...
1:00:45
Jessica, Jaap en baby Teun wonen in een benedenwoning in Den Haag. Hoewel de liefde groot is, is hun leefruimte wel erg klein. De nood om te verhuizen is dan ook echt hoog. In hun zoektocht lopen zij steeds tegen allerlei problemen aan. Jessica en Jaap zijn ten einde raad. Ze zien het vinden van hun juiste huis somber in. ...
1:02:58
Job en Denise wonen met hun 3-jarige dochtertje Izou in een klein en knus appartement in het drukke Amsterdam-West. In de zoektocht naar hun droomhuis lopen zij tegen allerlei obstakels aan. Ook komen zij er samen niet uit. Dan zit er maar één ding op: Martijn Krabbé en zijn team inschakelen!
1:03:07
Roy en Deveny zijn drie jaar samen, maar wonen allebei nog wel bij hun ouders. En dat levert vele uitdagingen op. Daarom willen zij graag gaan samenwonen in hun eerste eigen koophuis. En er is haast, want Deveny is namelijk in blijde verwachting! Hoog tijd dat Martijn Krabbé en zijn team in actie komen.
1:03:23
Kaat en Maarten huren samen een bescheiden appartement in het drukke centrum van Rotterdam, maar in deze fase van hun leven zijn zij toe aan ruimte en rust. De zoektocht naar een nieuwe woning verloopt allesbehalve rooskleurig. Daarom nemen zij het heftige besluit om het zoeken, kopen en verbouwen van hun nieuwe huis compl...
Seizoen 2
37:00
In een laatste poging om hun droomhuis te vinden, geven 8 stellen Martijn en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen.
37:48
In een laatste poging om hun droomhuis te vinden, geven 8 stellen Martijn en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen.
36:54
In een laatste poging om hun droomhuis te vinden, geven 8 stellen Martijn en zijn team toestemming om een huis voor hen te zoeken, kopen en verbouwen.
Seizoen 6
1:03:51
Wèralucië en Said vormen een samengesteld gezin in een huurhuis in Amersfoort. Dat is behalve een gezellige drukke boel ook al gauw te klein. Het belooft een lastige zoektocht te worden voor makelaar Alex, aangezien het opgegeven gebied niet al te makkelijk is.
Archief