Boomer

Laatste aflevering
Boomer

Jan gaat op controle bij de dokter, die hem doorverwijst naar een specialist. Na het onderzoek vreest hij voor de uitslag. Is dit het einde?

Boomer gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Julie wil graag in relatietherapie. Jan ziet het probleem niet, maar geeft het een kans. De therapeut lijkt echter heel eenzijdig, tot grote frustratie bij Jan.
De moeder van Jan heeft een nieuwe, jongere vriend en JP zit in een open relatie. Jan begint te twijfelen over wat het spannende is in zijn relatie en net dan komt hij zijn ex opnieuw tegen.
Wanneer Jan zijn ex tegenkomt, nodigt Julie haar uit voor een etentje. Maar dat wordt al heel snel een ongemakkelijke situatie.
Jan is niet blij dat nonkel Marcel komt logeren. Hij vindt de oude man allesbehalve aangenaam, die dan ook nog eens het geroutineerde gezinsleven verstoort.
Een studente neemt een interview af bij Jan en doet hem nadenken over zijn bekendheid. Na het interview bezoekt hij een fan, die hem weer even met de voeten op de grond zet.
Daan wordt gepest op school en Jan vindt dat hij moet terugslaan. Maar wanneer Jan zelf oog in oog staat met een pester, loopt het niet helemaal zoals gedacht.
Het neefje van Julie komt langs. Jan heeft beloofd zich te gedragen en opvoedingsadvies achterwege te laten. Maar zelfs Julie krijgt het moeilijk.
Jans moeder is blij: ze heeft de televisiester van Jan voor veel geld verkocht. Jan gelooft zijn oren niet en gaat in allerijl op zoek naar de koper. Hij zal koste wat het kost die televisiester terughalen.
Jan heeft een slechte ochtend: zijn koffiemachine is stuk. Te gierig om hulp in te schakelen, probeert hij het probleem zelf op te lossen. Maar dat maakt alles alleen maar erger.
Archief