Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Campus Cup

Seizoen 3
44:00

Seizoen 3, Aflevering 12

4,0 4 x
De studenten Muziek van de LUCA School of Arts dagen de studenten Politieke & Sociale Wetenschappen uit tot een wreed Leuvens duel!
45:00

Seizoen 3, Aflevering 11

3,0 2 x
In de elfde uitzending doen studenten Rechten (UAntwerpen) en studenten Bio-ingenieurswetenschappen (VUB) er alles aan om een toptijd in de ranking neer te kunnen zetten.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Campus Cup

3,0 3 x
Hogeschool Vives neemt voor de allereerste keer deel aan de Campus Cup met haar studenten Bedrijfsmanagement. Ze gaan de strijd aan met de Leuvense studenten Geneeskunde voor een felbegeerde plek in de kwartfinales van de Campus Cup.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 9

4,0 6 x
In de derde week van de Campus Cup betreden de studenten Nautische Wetenschappen van de Hogere Zeevaartschool en de studenten LO & Bewegingswetenschappen van de VUB de arena. Ze maken onderling uit wie de dagfinale mag spelen voor een plaats in de ranking.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Campus Cup

4,0 4 x
Het doel van vandaag: een toptijd neerzetten in de algemene ranking! In deze aflevering doen de opleidingen Journalistiek (Thomas More) en Diergeneeskunde (UGent) een poging.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 7

4,0 5 x
In deze aflevering van de Campus Cup neemt een universiteit het op tegen een hogeschool: een intellectuele battle tussen de Antwerpse studenten Handelsingenieur en de studenten Lager Onderwijs van PXL.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 6

4,0 6 x
In deze Gentse derby gaat de winnaar van vorig jaar, HOGENT, de strijd aan met UGent. Biomedische Laboratoriumtechnologie vs. Communicatiewetenschappen! Wie keert er triomferend terug naar de Arteveldestad?
46:00

Seizoen 3, Aflevering 5

4,0 9 x
De tweede week van de Campus Cup wordt op gang getrapt door de studenten Wijsbegeerte van UAntwerpen en de ingenieurs in spe van de KU Leuven.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 4

4,0 4 x
In de laatste aflevering van de eerste week sluiten we af met een krachtmeting tussen Biologie (UAntwerpen) versus Journalistiek (Erasmus Hogeschool Brussel). Wie gaat er een plaatsje in de dagfinale afdwingen?
45:00

Seizoen 3, Aflevering 3

3,0 6 x
In de derde aflevering van de Campus Cup een clash tussen Gent en Antwerpen: Gentse studenten Handelsingenieur tegen de studenten Hotelmanagement van AP!
Archief