Campus Cup

Seizoen 4
45:00

Seizoen 4, Aflevering 2

84 x
Vandaag laten de studenten Journalistiek van Arteveldehogeschool en de studenten Handelsingenieur van Universiteit Hasselt zien wat ze in hun mars hebben. De winnaar speelt de dagfinale en doet een gooi naar een toptijd in de ranking van deze intellectuele studentenquiz.
47:00

Seizoen 4, Aflevering 1

46 x
In de allereerste aflevering van het nieuwe seizoen nemen twee universitaire opleidingen het tegen elkaar op. Geografie van de KU Leuven duelleert in de arena van de Campus Cup met de opleiding Kunstwetenschappen van Universiteit Gent.
Seizoen 3
53:00

Seizoen 3, Aflevering 24

96 x
In de laatste aflevering van dit seizoen komen we te weten welk team Conservatorium HOGENT opvolgt als winnaar van de Campus Cup. Examinator Otto-Jan Ham leidt de spannende finale vakkundig in goede banen.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 23

40 x
Otto-Jan Ham en twee ploegen maken zich op voor de tweede halve finale. Welk team van een Vlaamse hogeschool of universiteit zet nu al een belangrijke stap richting eindzege?
45:00

Seizoen 3, Aflevering 22

18 x
De Campus Cup bereikt stilaan zijn hoogtepunt. In de allereerste halve finale van het seizoen staan twee teams op een zucht van de finale.
44:00

Seizoen 3, Aflevering 21

17 x
In de laatste kwartfinale reikt Otto-Jan Ham het allerlaatste ticket uit richting volgende ronde. Maar de studenten zullen er om moeten knokken!
46:00

Seizoen 3, Aflevering 20

22 x
Op donderdag maken twee teams van een Vlaamse hogeschool of universiteit onder elkaar uit wie er een felbegeerd ticket naar de halve finale wint.
46:00

Seizoen 3, Aflevering 19

28 x
De winnaar van deze kwartfinale stoot door naar de halve finale van de Campus Cup.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 18

20 x
In de eerste kwartfinale van de Campus Cup strijden twee teams tegen elkaar voor een ticket naar de volgende ronde.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 17

28 x
In deze laatste gewone aflevering van de Campus Cup geven twee universiteitsploegen elkaar partij. De studenten Musicologie van de KU Leuven en de studenten Bio-Ingenieurswetenschappen van UGent nemen het tegen elkaar op. Slechts één team maakt in deze aflevering nog kans om een ticket te bemachtigen voor de kwartfinales.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 16

22 x
In deze voorlaatste reguliere aflevering van de Campus Cup wordt er gestreden tussen een hogeschool en een universiteit. De studenten Fysica & Sterrenkunde van de UGent en de leerkrachten in spe van UC Leuven-Limburg bekampen elkaar voor een plek in de finaleweek.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 15

14 x
De Leuvense geschiedkundigen en de Brusselse gezinswetenschappers ontmoeten elkaar in de arena van de Campus Cup. De studenten van de KU Leuven en van Odisee gaan er alles aan doen om alsnog de kwartfinale te bereiken.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 14

18 x
Vanavond barst de strijd los tussen de studenten Toegepaste Informatica van de KDG en de studenten Toegepaste Taalkunde van UGent.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 13

26 x
In deze aflevering treffen de KU Leuven en de Universiteit van Antwerpen elkaar opnieuw. Dit keer meten de Leuvense studenten Theologie zich met de Antwerpse studenten Chemie.
44:00

Seizoen 3, Aflevering 12

45 x
De studenten Muziek van de LUCA School of Arts dagen de studenten Politieke & Sociale Wetenschappen uit tot een wreed Leuvens duel!
45:00

Seizoen 3, Aflevering 11

28 x
In de elfde uitzending doen studenten Rechten (UAntwerpen) en studenten Bio-ingenieurswetenschappen (VUB) er alles aan om een toptijd in de ranking neer te kunnen zetten.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - Campus Cup

14 x
Hogeschool Vives neemt voor de allereerste keer deel aan de Campus Cup met haar studenten Bedrijfsmanagement. Ze gaan de strijd aan met de Leuvense studenten Geneeskunde voor een felbegeerde plek in de kwartfinales van de Campus Cup.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 9

20 x
In de derde week van de Campus Cup betreden de studenten Nautische Wetenschappen van de Hogere Zeevaartschool en de studenten LO & Bewegingswetenschappen van de VUB de arena. Ze maken onderling uit wie de dagfinale mag spelen voor een plaats in de ranking.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Campus Cup

19 x
Het doel van vandaag: een toptijd neerzetten in de algemene ranking! In deze aflevering doen de opleidingen Journalistiek (Thomas More) en Diergeneeskunde (UGent) een poging.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 7

25 x
In deze aflevering van de Campus Cup neemt een universiteit het op tegen een hogeschool: een intellectuele battle tussen de Antwerpse studenten Handelsingenieur en de studenten Lager Onderwijs van PXL.
Archief