Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chantal

Seizoen 1
48:59

NieuwSeizoen 1, Aflevering 4 - Een Doodnormale Dag Slaat Helemaal Om

3,8 245 x
Het leek een doodnormale zondagochtend te worden tot er iemand voor dood wordt achtergelaten op zijn oprit. Vanhecke vraagt om de zaak prioritair te behandelen. Alleen hebben onze speurders weinig aanknopingspunten, aangezien er geen getuigen zijn. Tot de buurman van Vanhecke terugkomt van vakantie. Ook naast het ziekenhui...
48:42

Seizoen 1, Aflevering 3 - Mia Verkest Komt Aangifte Doen Van Een Ongeval Met Vluchtmisdrijf

3,9 246 x
Mia Verkest komt aangifte doen van een ongeval met vluchtmisdrijf. Volgens haar is Veronique Schiettekatte tegen haar wagen gereden. Ware het niet dat Veronique een jaar geleden overleden is... Chantal en Cloedt gaan op onderzoek uit.
49:56

Seizoen 1, Aflevering 2 - Chantal En Haar Team Staan Nu Voor Een Echt Moordonderzoek

4,3 410 x
Door de gebeurtenissen van afgelopen nacht staan Chantal en haar team nu voor een echt moordonderzoek. Hierdoor zullen Chantal en Cloedt moeten samenwerken met de recherche van Veurne. D'haese denkt al snel de dader gevat te hebben. Maar niets is wat het lijkt.
48:02

Seizoen 1, Aflevering 1 - Chantal Begint Een Nieuw Leven In Politiezone Spoorkin

4,7 1.123 x
Inspecteur Chantal Vantomme is verhuisd naar politiezone Spoorkin, de kleinste en meest westelijke politiezone van ons land. Ze begint er een nieuw leven als coördinator van het wijkcommissariaat van Loveringem en komt als alleenstaande moeder terecht in een machowereld waar de schijnbare rust heel bedrieglijk blijkt.
Archief