Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chez Bompa Lawijt

Seizoen 3
25:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - ALLES KWIJT

4,0 3 x
Albert heeft zware gokschulden. Hij krijgt nog één laatste kans. Het is alles of niets. Ook het oudere koppel heeft bij het kaartspel veel geld verloren en verlaat het hotel.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - RIEN NE VA PLUS

3,0 9 x
Meneer Jordens heeft in het casino veel geld gewonnen. Hij wil in het hotel van Albert en Francine logeren tot zijn fortuin op is. Albert vindt dit natuurlijk schitterend.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - MOEIT U NIET ALBERT

3,0 1 x
Viviane wil dat André meegaat naar de discotheek. Een sjieke mevrouw en haar chauffeur nemen voor enkele dagen hun intrek in het hotel.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - DE ROLLEN OMGEDRAAID

3,0 14 x
Albert en Francine zijn aan vakantie toe. Ze laten hun hotel gedurende enkele dagen runnen door de dokter en zijn echtgenote, terwijl zij hun intrek nemen in de gastenkamers...
Seizoen 2
25:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Ik ben hier, ik blijf hier

4,0 11 x
Albert is zo blij dat hij opnieuw contact heeft met Bompa, dat hij een aantal beloftes doet waarvan hij spijt zal krijgen. Francine ziet het allemaal niet meer zitten en drinkt te veel trappist. Tante Josée komt op bezoek.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Mariette en Marcel

4,0 8 x
Albert heeft het muntstuk waarmee hij Bompa kan oproepen, verloren. In het hotel is er een grote spraakverwarring. Begrijpelijk, want er logeren verschillende Engelstalige en Franstalige gasten. De dochter van nonkel Karel is terug uit Portugal. Ze zakt meteen af naar de Ardennen, vastbesloten haar vader mee naar Gent te n...
25:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Verbinding verbroken

4,0 24 x
André heeft de opdracht in elke kamer een branddetector te plaatsen. Zijn timing kon beter want Leo, Sonja en Joske zijn op bezoek. Albert daagt Leo uit om de Fourche te beklimmen. Albert kan Bompa niet meer oproepen.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - Brandalarm

4,0 11 x
Marie-Louise staat in panne met de Steendorp-Express. Achmed moet haar gaan helpen. Ondertussen wordt in het hotel een brandalarm geoefend onder leiding van de plaatselijke brandweercommandant. Hij maakt vooral indruk op Francine.
25:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - De Portugezen

3,0 18 x
Iedereen is opgelucht dat de vakantie van nonkel Karel er bijna opzit. Maar dan belt zijn dochter Mariëtte vanuit Portugal dat ze een weekje later naar huis komt. Nonkel Karel blijft dus ook nog wat in de Ardennen.
Seizoen 4
23:00

Seizoen 4, Aflevering 11 - EIND GOED, AL GOED

4,5 0 x
Josée en Leo komen naar Herbeumont om de overname van het hotel te regelen. Benny wil immers 'Chez Bompa Lawijt' gaan runnen. Ook de anderen smeden plannen voor de toekomst.
Archief