Chez Bompa Lawijt

Oktober 2019

Seizoen 4 - 5. WARM WATER UITGEVONDEN

4,0 0 x
Het hotel zit zonder warm water. André moet het probleem oplossen, maar slaagt hier niet meteen in.

Seizoen 4 - 4. MOEMOK

4,0 3 x
Nonkel Karel heeft een tentoonstelling van koffiepotten georganiseerd. Voor de muzikale omlijsting staat nonkel Phillemon in. Albert koopt voor Francine een computer.

Seizoen 4 - 3. BRIEFGEHEIM

4,0 4 x
Alle werknemers van hotel 'Chez Bompa Lawijt' ontvangen een kettingbrief.

Seizoen 4 - 2. HYPNOSE

3,0 5 x
Een van de hotelgasten blijkt een hypnotiseur te zijn. Ward is tevreden over de nieuwe kok.
September 2019

Seizoen 4 - 1. IK ZIE STERREN

3,0 6 x
Hector, de inspecteur van de culinaire gids, wordt door Bompa Lawijt en co in de watten gelegd. Het resultaat blijft niet uit want hij deelt twee sterren uit. Iedereen is dolgelukkig, tot blijkt dat alleen Ward in de prijzen valt.
25:00

Seizoen 3 - 16. GRAND CHEF

4,0 5 x
Een inspecteur van een gerenommeerde culinaire gids bezoekt het hotel 'Chez Bompa Lawijt'. Dit zorgt uiteraard voor de nodige spanningen en misverstanden.
25:00

Seizoen 3 - 14. BILJARTEN

3,0 4 x
André gaat op de vuist met een lastige klant en dreigt ontslagen te worden. Ludo Dielis neemt in Herbeumont deel aan een biljarttornooi.
25:00

Seizoen 3 - 15. DE VRIENDEN VAN...

3,0 0 x
Alle ex-minnaars van André’s echtgenote hebben zich verenigd in een club. Ze organiseren hun jaarlijkse feest in het hotel 'Chez Bompa Lawijt'.
25:00

Seizoen 3 - 12. MARJAN

3,0 7 x
Francine en Albert hebben een buurman. De meeste vrouwen vinden hem zeer charmant. De echtgenote van André, Marjan, komt op bezoek.
25:00

Seizoen 3 - 13. JONG VAN GEEST

3,0 8 x
Viviane heeft een nieuwe vriend. Francine wil, net als vroeger, gaan ijsschaatsen. Ondanks het protest van Ward koopt Marie-Louise een hond.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.