Chez Bompa Lawijt

April 2019
35:00

Volzet

3,0 13 x
Het probleem van de overboeking van het hotel wordt opgelost, doordat de twee verschillende groepen niet met elkaar in contact mogen komen. Wanneer zich nog een echtpaar aanbiedt, moet de geest van Bompa te hulp schieten.
30:00

Miss-verstand

4,0 9 x
Francine is blij. Het hotel is voor het eerst volgeboekt, en dit dankzij de kandidates van een missverkiezing. Albert is hiervan echter niet op de hoogte en boekt tegelijkertijd een voetbalploeg. Maar het is voor beide groepen verboden om contact te hebben met het andere geslacht...
35:00

Chien de chasse

4,0 4 x
De lastige klant maakt nog steeds iedereen het leven zuur. Tante Josée en Leo, die aandelen hebben in het hotel, komen onverwacht op bezoek. Er is iets mis met de waterleiding. André doet zijn best om dit op te lossen, maar dat loopt niet van een leien dakje.
30:00

Een lastige klant

4,0 8 x
Albert en Francine krijgen met een zeer veeleisende klant te maken. Francine probeert diplomatisch te zijn, maar haar echtgenoot heeft niet zoveel geduld. Gelukkig komt er ook een supervriendelijke klant logeren.
35:00

Steendorp express

4,0 7 x
Albert en Francine zijn tevreden. Iedereen in het hotel krijgt immers stilaan zijn specifieke taak onder de knie. Ward begint echter zijn vrouw Marie-Louise te missen. Albert gaat te rade bij de geest van Bompa, die natuurlijk een niet voor de hand liggende oplossing heeft.
30:00

Een verward weerzien

4,0 6 x
Ward leert Achmed wijn schenken. Albert slaagt erin het weerzien van Francine en haar oude vriendin volledig in de war te laten lopen.
Maart 2019
30:00

De eerste klanten

3,0 16 x
In afwachting van de eerste klanten wordt in het hotel geoefend. Francine vindt dat het personeel te traag werkt en probeert het tempo op te voeren. Als de eerste klanten dan eindelijk aankomen, ontstaat er toch nog paniek.
30:00

Dudu

4,0 10 x
Albert eist het respect van zijn personeel. Wanneer hij het niet meer ziet zitten, gaat hij te rade bij Bompa's geest, die alleen hij kan oproepen en zien. Dudu, het nichtje van Achmed, wordt op aanraden van Bompa aangenomen als kamermeisje.
30:00

Alle begin is moeilijk

Verlopen 3,0 21 x
Albert en Francine hebben het hotel "La Chatelaine" in Herbeumont overgenomen en zijn alles aan het organiseren. Kok Ward en klusjesman André komen op hun eerste werkdag al te laat. Hoewel het hotel nog niet open is, heeft Albert al een groep van vijfentwintig personen geboekt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.