Chez Bompa Lawijt

Chez Bompa Lawijt gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Chez Bompa Lawijt

Josée en Leo komen naar Herbeumont om de overname van het hotel te regelen. Benny wil immers 'Chez Bompa Lawijt' gaan runnen. Ook de anderen smeden plannen voor de toekomst.

Seizoen 4
Albert en Francine brengen de dag door in Antwerpen. Ze overwegen om het hotel over te laten, maar stuiten op protest van het personeel.
Postbode Frans komt op bezoek. Nonkel Karel en nonkel Phillemon organiseren een petanquewedstrijd.
Hotel 'Chez Bompa Lawijt' wordt geteisterd door insecten.
Nonkel Karel organiseert een dropping. Albert loopt twee bekenden tegen het lijf.
Nonkel Karel en nonkel Phillemon organiseren een klassiek concert. Albert komt in hun vaarwater terecht wanneer hij een cowboyfuif organiseert.
Het hotel zit zonder warm water. André moet het probleem oplossen, maar slaagt hier niet meteen in.
Nonkel Karel heeft een tentoonstelling van koffiepotten georganiseerd. Voor de muzikale omlijsting staat nonkel Phillemon in. Albert koopt voor Francine een computer.
Alle werknemers van hotel 'Chez Bompa Lawijt' ontvangen een kettingbrief.
Een van de hotelgasten blijkt een hypnotiseur te zijn. Ward is tevreden over de nieuwe kok.
Hector, de inspecteur van de culinaire gids, wordt door Bompa Lawijt en co in de watten gelegd. Het resultaat blijft niet uit want hij deelt twee sterren uit. Iedereen is dolgelukkig, tot blijkt dat alleen Ward in de prijzen valt.
Seizoen 3
Een inspecteur van een gerenommeerde culinaire gids bezoekt het hotel. Dit zorgt uiteraard voor de nodige spanningen en misverstanden tussen Albert en het personeel.
Alle ex-minnaars van Andrés echtgenote hebben zich verenigd in een club. Ze organiseren hun jaarlijkse feest in het hotel 'Chez Bompa Lawijt'.
André gaat op de vuist met een lastige klant en dreigt ontslagen te worden. Ludo Dielis neemt in Herbeumont deel aan een biljarttoernooi.
Viviane heeft een nieuwe vriend. Francine wil, net als vroeger, gaan ijsschaatsen. Ondanks het protest van Ward koopt Marie-Louise een hond.
Francine en Albert hebben een buurman. De meeste vrouwen vinden hem zeer charmant. De echtgenote van André, Marjan, komt op bezoek.
Francine vraagt aan André om de privévertrekken te verbouwen. Dat belooft!
Albert en Francine zijn dertig jaar getrouwd en geven een groot feest. Ook Ward en Marie-Louise vieren hun huwelijksverjaardag.
Albert verandert het reglement van 'De 100 km van Herbeumont'.
De kamers op de derde verdieping zijn eindelijk af. Albert organiseert een fietsrally. Nonkel Phillemon daagt nonkel Karel uit voor een partijtje croquet.
Archief