Chicago Fire

Laatste aflevering
39:00
Chicago Fire

Casey overweegt een verhuis naar Oregon wanneer hij ontdekt dat Griffin en zijn broer het er alleen moeten zien te redden. Hawkins rijdt mee met Brett en Violet. Ritter en zijn vriend komen in de problemen wanneer ze ruzie krijgen met enkele cafégangers.

Chicago Fire gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 9
39:00
Firehouse 51 gaat op zoek naar de oorzaak van enkele verdachte branden. Ondertussen gaat het de verkeerde kant op met Casey en probeert Mouch zijn langverwachte droom waar te maken.
39:00
Mouch, Gallo, Ritter en Mackey melden zich aan voor een training. Een nare klap op het hoofd bezorgt Casey helse pijnen.
Seizoen 10
40:00
Wanneer zijn trauma hem opnieuw parten begint te spelen, wordt Cruz op non-actief gezet. Griffin ontdekt de waarheid over de dood van zijn vader en biecht aan Casey op waarom hij naar Chicago is teruggekeerd. Gallo, Ritter en Violet zetten stappen om hun bier gelanceerd te krijgen.
40:00
Casey trekt onbedoeld de aandacht op sociale media nadat een video van een reddingsoperatie viraal gaat. Boden neemt een beslissing over de promotie. Herrmann negeert enkele protocollen om een kind te helpen. Mouch start een bibliotheek op in de kazerne. Casey maakt zich zorgen wanneer Griffin Darden zijn opwachting maakt.
Seizoen 9
39:00
Boden staat voor een moeilijke beslissing: verlaat hij Firehouse 51 of laat hij Kidd overplaatsen? Severide en Kidd lichten iedereen in over hun verloving en Severide vraagt Casey om zijn getuige te zijn. Het team moet in actie komen wanneer een boot kapseist op Lake Michigan.
39:00
Boden, Severide en Casey proberen uit te zoeken wat nu het beste carrièrepad is voor Kidd, na haar promotie tot luitenant. Ritter, Gallo en Violet organiseren een ceremonie voor Mouch, die een medaille voor moed en heldhaftigheid in ontvangst mag nemen.
39:00
Een oproep brengt herinneringen naar boven bij Severide. Herrmann vertrekt op vakantie. Casey is niet opgezet met zijn vervanger.
39:00
Casey en Severide onderzoeken een verdachte brand in een daklozenkamp. Een interventie loopt maar net goed af voor Cruz. Het klikt tussen Ritter en een slachtoffer. Sylvie flirt met Grainger.
39:00
Casey is razend nadat Gallo zijn bevel tijdens een gevaarlijke interventie compleet negeerde. Kidd voelt spanning in haar relatie met Severide. Brett en Mackey gaan op zoek naar antwoorden na een reeks verdachte telefoontjes.
39:00
Herrmann en Cruz komen vast te zitten in de goederenlift van een opslagruimte waar brand is uitgebroken. Ze kunnen bovendien niet communiceren met de rest van het team.
39:00
Een opdracht van het hoofdkantoor heeft verrassende gevolgen voor Boden. Gallo moet onverwacht in actie komen wanneer het team opgeroepen wordt voor een explosie op een bouwwerf. Mouch wakkert een oude vete opnieuw aan.
39:00
Tijdens een interventie raakt Mouch betrokken bij een incident, waarna hij zijn capaciteiten in twijfel trekt. Kidd zoekt steun bij Severide. Casey en Brett bespreken hun toekomst.
39:00
Casey en Brett begeven zich op onbekend terrein. Severide jaagt een herinnering na, terwijl Kidd op vakkundige wijze een probleem binnen de kazerne aanpakt. Ritter brengt zichzelf in gevaar.
39:00
Een nieuwe collega zorgt voor spanningen binnen het team van Firehouse 51. Een beangstigende oproep geeft Brett de mogelijkheid om zich te bewijzen. Boden ziet potentieel in Kidd en legt haar een idee voor.
Seizoen 1
40:00
Het team reageert op een oproep over de dakloze Shep, die vast is komen te zitten onder een omgevallen vuilniswagen. Wanneer Kidd hem vervolgens probeert te helpen, interpreteert hij haar medeleven verkeerd. Wanneer Shep vervolgens opdaagt aan het appartement van Kidd, komt het tot een gevecht met Carver. Herrmann probeert...
39:00
De tante van Gallo wordt met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze betrokken was bij een auto-ongeval. Boden, Ritter, Herrmann en Kidd werken samen om een lokale politicus neer te halen die verantwoordelijk is voor een chemische brand, waarbij Carver gewond raakte.
39:00
Tony is slechts enkele dagen verwijderd van het verbreken van het aanwezigheidsrecord van Rutledge, de vroegere rivaal van Mouch. Casey keert terug naar Firehouse 51 om samen met Kidd aan de slag te gaan in een speciaal opgerichte eenheid. Zijn terugkeer brengt tegenstrijdige gevoelens naar boven bij Brett. Cindy organisee...
39:00
Mouch bouwt een klassieke brandweerwagen voor de adjunct-hoofdcommandant, maar moet al snel de hulp inschakelen van Gallo en Ritter. Brett en Violet krijgen tijdens een interventie af te rekenen met meerdere slachtoffers die bovendien verschillende symptomen vertonen. Iedereen wacht vol spanning op de resultaten van de che...
40:00
De afwezigheid van Severide en de extra verantwoordelijkheden beginnen door te wegen op Cruz. Kidd, Gallo en Carver raken ongewild betrokken bij een bendeoorlog. Wanneer een achtjarige jongen een schotwonde aan het hoofd oploopt, trekt Carver zich het lot van de jongen heel hard aan. Herrmann wil Cindy opvrolijken en schak...
Archief