Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chicago Fire

Seizoen 6
40:00

Seizoen 6, Aflevering 12 - The F Is For

4,0 4 x
Casey en Severide worden tijdens een brand gedwongen om van de vijfde verdieping in een rivier te springen. Door dit voorval vraagt een persfotograaf toestemming om hen een dag te volgen tijdens hun werkzaamheden. Casey ontdekt echter dat de fotograaf nog een andere agenda heeft. Ondertussen begint Kidd met haar zoektocht ...
50:00

Seizoen 6, Aflevering 11 - Law of the Jungle

4,0 1 x
Casey en Severide raken het niet eens over een reddingsoperatie. Hermann brengt zijn dochter mee naar de kazerne. Brett wordt verrast tijdens een wellnessweekend. Kidds sociale leven krijgt een boost.
Seizoen 8
39:00

Seizoen 8, Aflevering 17 - Protect a Child

3,0 4 x
Casey en Gallo raken persoonlijk betrokken bij de nasleep van een huisbrand. Herrmann eist meer respect van zijn collega's. Kidd zoekt een manier om iets terug te kunnen doen voor de gemeenschap.
Seizoen 6
45:00

Seizoen 6, Aflevering 10 - Slamigan

3,0 10 x
Dawson en Casey proberen nog steeds de verblijfplaats te achterhalen van Bria. Ondertussen probeert Cruz de aandacht te trekken bij Brett, Otis en Hermann. Kidd gaat voor het eerst op date met Zach.
45:00

Seizoen 6, Aflevering 9 - Foul Is Fair

3,0 6 x
Dawson en Casey krijgen verontrustend nieuws en schakelen de hulp van Severide in. Ondertussen proberen Brett en Kidd het hart van Zach te veroveren en zoeken Hermann en Mouch naar de oorzaak van de onaangename geur die er in Firehouse 51 hangt.
Seizoen 8
39:00

Seizoen 8, Aflevering 16 - The Tendency of a Drowning Victim

4,0 8 x
Boden probeert een nieuw dieet uit, en dat heeft gevolgen voor zijn humeur. Casey en Severide schatten een oproep anders in. Brett krijgt schokkend nieuws van haar biologische moeder. Een oude bekende doet Herrmann een aantrekkelijk voorstel.
Seizoen 6
45:00

Seizoen 6, Aflevering 8 - The Whole Point of Being Roommates

4,0 9 x
Nadat Dawson een jong meisje heeft gered wordt ze gedwongen om een moeilijke beslissing te nemen. Tijdens een melding raakt Hermann in conflict met een agent. Otis en Cruz proberen te achterhalen met wie Brett een relatie heeft.
45:00

Seizoen 6, Aflevering 7 - A Man's Legacy

3,0 4 x
Dawson brengt haar vader met spoed naar het ziekenhuis. Ondertussen bereiden Otis, Kidd en Hermann zich voor op de opening van Molly's North.
Seizoen 8
50:00

Seizoen 8, Aflevering 15 - Off the Grid

3,0 16 x
Severide moet samenwerken met Sean Roman, een oude vriend van hem, wanneer er verschillende tieners overlijden aan een overdosis pijnstillers. Hij vermoedt echter al snel dat er meer aan de hand is dan wat Sean hem vertelt. Casey steunt Brett, die nadenkt over het voorstel van haar biologische moeder om elkaar te ontmoeten.
Seizoen 6
45:00

Seizoen 6, Aflevering 6 - Down Is Better

3,0 12 x
Kidd krijgt te horen dat ze naar een andere kazerne wordt overgeplaatst. Casey en Hermann ontdekken dat ze erin geluisd is door Hope. De spanning tussen Dawson en haar vader stijgt naar een hoogtepunt. Nadat hij de perfecte locatie gevonden heeft, denkt Otis na over de uitbreiding van Molly's. Dawson en Brett haasten zich ...
Archief