Chicago Fire

Januari 2018
40:00

Aflevering 23

Verlopen 3,0 121 x
Boden moet uitzoeken hoe hij de verdeeldheid binnen het team kan wegwerken. Casey doet er alles aan om Jack Nesbitt's ongure praktijken aan het licht te brengen en het team van Firehouse 51 zet zijn leven op het spel wanneer een hevige storm op hen afkomt.
38:39

Aflevering 22

Verlopen 4,0 23 x
De spanning loopt zo hoog op tussen Squad en Truck dat het de kazerne dreigt te verdelen. Casey gaat op vraag van Sergeant Voight undercover op zoek naar bewijzen tegen Jack Nesbitt. Hermann probeert ondertussen een voormalig teamlid te helpen.
39:52

Aflevering 20

Verlopen 3,0 20 x
Het hele team wordt opgeroepen bij een autocrash en Mills doet er alles aan de zwaargewonde bestuurder te redden. Casey , die Jack's stripclub aan het verbouwen is, twijfelt aan diens bedoelingen. Otis, Cruz and Chaplain bereiden zich voor op het hockeykampioenschap maar Hermann blijkt een groter obstakel dan hun tegenstanders op het veld.
39:53

Aflevering 21

Verlopen 3,0 20 x
Een brand in een flatgebouw is gelinkt aan een verkrachtingszaak en een moordpoging. De CPD moet samenwerken met de SVU wanneer blijkt dat de zaak veel gelijkenissen vertoond met een onopgelost dossier van tien jaar geleden. Severide moet ingrijpen nu er twijfels ontstaan over een teamlid en Dawson zet haar leven op het spel.
38:41

Aflevering 19

Verlopen 4,0 18 x
Het brandweerkorps moet zo snel mogelijk een dodelijk chemisch lek in een industrieel gebouw onder controle houden. De samenwerking met het medisch team verloopt vlekkeloos, maar dreigt door onvoorziene omstandigheden helemaal fout te lopen.
39:05

Aflevering 18

Verlopen 3,0 12 x
Hermann redt een kind uit een brand maar blijft verder graven naar antwoorden. Severide wil verloren tijd inhalen en zoekt contact met mensen uit zijn tienerleven. Mills komt verrassend nieuws te weten en Otis botst op onverwachte gevoelens.
39:10

Aflevering 16

Verlopen 3,0 17 x
Pridgen erkent zijn fout niet en schuift de schuld door naar Casey. In de hoop zijn fouten te verbergen, schakelt Pridgen de hulp in van luitenant Welch. Boden probeert ondertussen een goede vader te zijn en Mouch ontdekt dat hij ook zijn verantwoordelijkheid zal moeten nemen.
40:08

Aflevering 17

Verlopen 4,0 15 x
Het korps krijgt bezoek van een oude vriend van Severide die een tweede kans wil bij het team, maar niet iedereen is ervan overtuigd dat het een goed idee is. Mills probeert zijn oude status terug te verdienen en Brett en Dawson zetten een stapje in de wereld.
40:15

Aflevering 15

Verlopen 3,0 26 x
Boden moet zijn persoonlijk leven op orde zetten en wordt tijdelijk vervangen, maar zijn afwezigheid is duidelijk merkbaar en de spanningen lopen hoog op. Brett komt opnieuw in contact met iemand die ze ooit gered heeft en Casey begint een nieuwe relatie, maar het wordt al snel ingewikkeld.
40:20

Aflevering 14

Verlopen 4,0 23 x
De crew moet in zware omstandigheden werken en probeert zoveel mogelijk bewoners te evacueren wanneer een hevige storm over de stad trekt. Boden ligt in conflict met zijn vader over zijn behandeling en Severide krijgt een interessant aanbod.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.