Chicago Fire

2017
40:19

Aflevering 13

Verlopen 4,5 67 x
Steeds meer bewijzen duiken op over de oorzaak van de brand waar Shay omkwam. In zijn zoektocht botst Severide op een oude bekende die hem nuttige informatie kan bezorgen over het ongeluk.
40:24

Aflevering 12

Verlopen 3,0 52 x
Severide en Dawson ontdekken verrassend nieuwe bewijzen in verband met de brand waarin Shay omkwam. Ondertussen komt het team dichter bij elkaar wanneer Chaplain Orlovsky het slachtoffer is van een verschrikkelijk auto-ongeluk. Elders heeft Chief Boden minder aangenaam bezoek van zijn vader, die zich genadeloos bemoeit met ongewenst ouderschapsadvies.
40:18

Aflevering 10

Verlopen 4,0 58 x
Een slachtoffer krijgt verkeerdelijk de eer voor een succesvolle reddingsactie van Firehouse 51. Chief Boden bereidt zich voor op een nieuw leven. Casey en Dawson slagen er niet in een evenwicht te vinden in hun privé- en werkleven. Ondertussen krijgt Molly's foodtruck de kans om uit te blinken op Chicago Holiday Fest.
40:22

Aflevering 9

Verlopen 4,5 53 x
Het team gaat in op een oproep waarbij een vrachtwagen gevaarlijke stoffen lekt op een druk kruispunt en de relatie van Casey en Dawson wordt sterk op de proef gesteld. Een reddingsactie loopt mis en Mills ondervindt tegenwind van de familie van het slachtoffer. Ondertussen komt Severide meer te weten over Brittany's verleden. Mouch ervaart wat moeilijkheden in zijn liefdesleven.
40:00

Aflevering 8

Verlopen 4,0 51 x
Wanneer een schrikwekkende helikopterexplosie een spoor van verwoesting nalaat, moeten de leden van Firehouse 51 in actie treden om talloze mensenlevens te redden. Squad 3 komt in een hachelijke situatie terecht, Brett krijgt het moeilijk wanneer ze een man zwaar in shock probeert te redden en Dawson is met stomheid geslagen wanneer ze de oorzaak achter het ongeluk ontdekt.
40:34

20 juli 2017

Verlopen 3,0 34 x
Bij een routine huisbrand komen bewijzen aan het licht die de aandacht vereisen van Chicago PD. Severide roept de hulp in van Sergant Voight en Detective Lindsey. Severide komt terug van Las Vegas met een grote verrassing, waarmee niet iedereen opgetogen is. Ondertussen maakt Mills zich zorgen over de gevaren van Newhouses bijverdienste en Molly's heeft dringend nood aan een goede chef-kok.
39:21

13 juli 2017

Verlopen 4,0 34 x
Casey neemt het op voor zijn zus en gaat de confrontatie aan met zijn corrupte schoonbroer. Brett en Severide gaan tot het uiterste om een moeder in nood te helpen, terwijl Mills de kneepjes van het vak leert als privédetective. Dawson wordt gedrild tijdens haar training met Herrmann.
39:52

6 juli 2017

Verlopen 3,0 19 x
Dawson en Mills settelen zich in hun nieuwe taken, terwijl de nieuwe dynamiek binnen Firehouse 51 ook spanningen met zich mee brengt. Luitenant Casey heeft te kampen met de scheiding van zijn zus Christie en Brett worstelt met de beslissing om Chicago al dan niet te verlaten. Ondertussen zorgt de opstart de nieuwe foodtruck voor grijze haren bij het Molly's team.
40:28

Aflevering 4

Verlopen 4,5 40 x
Dawson begint aan nieuw hoofdstuk bij Firehouse 51 en probeert een evenwicht te vinden met Luitenant Casey. Mills moet zich neerleggen bij een toekomst zonder het korps. Ondertussen confronteert Severide zijn demonen op een onverwachte manier en Molly's foodtruck wordt onderworpen aan een inspectie.
39:19

Aflevering 3

Verlopen 4,0 22 x
Er wordt met vingers gewezen en de gemoederen lopen hoog op wanneer twee brandweerwagens van Firehouse 51 en Austin Firehouse genadeloos op elkaar inrijden. Boden heeft een plan om Dawson haar badge te bezorgen, maar dat is niet zonder gevolgen. Ondertussen wordt Mills gedwongen om zijn verleden en toekomst onder ogen te zien. De opstart van de nieuwe foodtruck loopt niet van een leien dakje.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.