Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chicago Fire

Chicago Fire herbekijken

Seizoen 1
39:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 14 - An Officer with Grit

4,0 1 x
Hawkins gaat tot het uiterste om Brett en Violet te helpen. Kidd stelt zich kandidaat voor een vacature van luitenant. Iemand uit hun verleden vraagt Mouch en Herrmann om een gunst.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Back with a Bang

4,0 13 x
Stella gaat terug aan het werk. Het is alle hens aan dek bij Firehouse 51 wanneer er een chemische brand uitbreekt in een tunnel. Ritter bekommert zich om een jonge agent die getuige was van de vuurdood van een truckchauffeur.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Winterfest

3,0 7 x
Boden stelt Severide voor een ultimatum. Brett verdedigt haar paramedisch programma voor een jury. Violet, Gallo en Ritter stellen hun bier voor op Winterfest. Mouch helpt de echtgenote van een man die gespietst werd door een kerstboom.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - What Happened at Whiskey Point?

4,0 4 x
Boden overweegt om Pelham vast in dienst te nemen, maar wil eerst meer weten over zijn verleden. Tussen Gallo en Pelham blijft het ondertussen botsen. Brett en Ritter stimuleren Violet om open kaart te spelen over haar gevoelens voor Gallo. Herrmann en Severide hebben beiden hun zinnen gezet op de kantoorruimte van Casey.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Whom Shall I Fear?

3,0 6 x
Het team maakt kennis met Jason Pelham, de luitenant die Casey tijdelijk zal vervangen. Hij maakt niet meteen de beste indruk en het komt al gauw tot een aanvaring tussen hem en Gallo. Severide zit een pyromaan op de hielen.
38:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Dead Zone

3,0 10 x
Wanneer de alarmcentrale het slachtoffer wordt van een beveiligingslek, moet het team van Firehouse 51 zelf instaan voor de verwerking van de noodoproepen. Severide start een nieuw onderzoek naar brandstichting.
39:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - The Right Thing

4,0 7 x
Casey overweegt een verhuis naar Oregon wanneer hij ontdekt dat Griffin en zijn broer het er alleen moeten zien te redden. Hawkins rijdt mee met Brett en Violet. Ritter en zijn vriend komen in de problemen wanneer ze ruzie krijgen met enkele cafégangers.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Counting Your Breaths

3,0 10 x
Wanneer zijn trauma hem opnieuw parten begint te spelen, wordt Cruz op non-actief gezet. Griffin ontdekt de waarheid over de dood van zijn vader en biecht aan Casey op waarom hij naar Chicago is teruggekeerd. Gallo, Ritter en Violet zetten stappen om hun bier gelanceerd te krijgen.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Head Count

3,0 23 x
Casey trekt onbedoeld de aandacht op sociale media nadat een video van een reddingsoperatie viraal gaat. Boden neemt een beslissing over de promotie. Herrmann negeert enkel protocollen om een kind te helpen. Mouch start een bibliotheek op in de kazerne. Casey maakt zich zorgen wanneer Griffin Darden zijn opwachting maakt.
40:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - Mayday

4,0 21 x
Het team van Firehouse 51 probeert zo goed en zo kwaad mogelijk om te gaan met de gevolgen van de gekapseisde reddingsboot. Gallo, Ritter en Violet maken plannen voor de toekomst.
Archief