Chicago Fire

2018
50:00

The Whole Point of Being Roommates

Verlopen 3,0 6 x
Nadat Dawson een jong meisje heeft gered wordt ze gedwongen om een moeilijke beslissing te nemen. Tijdens een melding raakt Hermann in conflict met een agent. Otis en Cruz proberen te achterhalen met wie Brett een relatie heeft.
50:00

A Man's Legacy

Verlopen 4,0 17 x
Dawson brengt haar vader met spoed naar het ziekenhuis. Ondertussen bereiden Otis, Kidd en Hermann zich voor op de opening van Molly's North.
55:00

Down is Better

Verlopen 4,0 15 x
Kidd krijgt te horen dat ze naar een andere kazerne wordt overgeplaatst. Casey en Hermann ontdekken dat ze erin geluisd is door Hope. Ondertussen stijgt de spanning tussen Dawson en haar vader naar een hoogtepunt. Otis denkt na over de uitbreiding van Molly's, nadat hij de perfecte locatie gevonden heeft. Dawson en Brett h...
50:00

Devil's Bargain

Verlopen 3,0 14 x
Severide en Casey raken in conflict na een gevaarlijke reddingsmissie. Brett gaat op date met een dokter die zij heeft ontmoet na een oproep. Otis demonstreert een nieuw stuk gereedschap uit Japan op de kazerne, en hoopt Casey te overtuigen om dit te gebruiken. Hope, Brett en Kidd ruziën over geldproblemen.
50:00

A Breaking Point (Seizoen 6, Aflevering 4)

Verlopen 4,5 30 x
Dawson raakt betrokken bij een zwaar ongeval in een ondergrondse parkeergarage. De garage is volledig ingestort en alle uitgangen zijn geblokkeerd. Dawson doet er alles aan om zoveel mogelijk mensen te redden, maar zal ze de paniek onder controle kunnen houden? Casey voelt intussen meer en meer druk op zijn schouders nu hi...
55:00

An Even Bigger Surprise (Seizoen 6, Aflevering 3)

Verlopen 4,0 26 x
De eerste ontmoeting tussen luitenant Casey en tijdelijke chef Sam Mullins verloopt niet zoals het zou moeten. Mullins verrast Casey bovendien wanneer die laatste een risicovolle actie onderneemt. Ook Mouch heeft een verrassing. Hij laat Cruz' broer Leon overvliegen voor zijn verjaardag. Zal iedereen Mouch zijn verrassing ...
50:00

Ignite on Contact (Seizoen 6, Aflevering 2)

Verlopen 4,0 26 x
Boden wil koste wat het kost onderzoeken wat de oorzaak van de schoolbrand is, nu blijkt dat de brand geen ongeluk is. Ondertussen raakt Mouch het noorden kwijt omdat hij perse wil winnen tijdens een uitdaging van het korps.
40:00

Aflevering 23

Verlopen 3,3 243 x
Boden moet uitzoeken hoe hij de verdeeldheid binnen het team kan wegwerken. Casey doet er alles aan om Jack Nesbitt's ongure praktijken aan het licht te brengen en het team van Firehouse 51 zet zijn leven op het spel wanneer een hevige storm op hen afkomt.
38:39

Aflevering 22

Verlopen 4,0 44 x
De spanning loopt zo hoog op tussen Squad en Truck dat het de kazerne dreigt te verdelen. Casey gaat op vraag van Sergeant Voight undercover op zoek naar bewijzen tegen Jack Nesbitt. Hermann probeert ondertussen een voormalig teamlid te helpen.
39:52

Aflevering 20

Verlopen 3,7 36 x
Het hele team wordt opgeroepen bij een autocrash en Mills doet er alles aan de zwaargewonde bestuurder te redden. Casey , die Jack's stripclub aan het verbouwen is, twijfelt aan diens bedoelingen. Otis, Cruz and Chaplain bereiden zich voor op het hockeykampioenschap maar Hermann blijkt een groter obstakel dan hun tegenstan...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.