Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chicago Fire

Januari 2019
50:00

Put White On Me

Verlopen 4,3 311 x
Otis keert weer terug naar de kazerne en krijgt tijdelijk kantoorwerk. Ondertussen krijgt Severide bezoek van zijn moeder, en die raakt meteen in conflict met Kidd. De relatie tussen Casey en Dawson staat op het spel, wanneer een geheim bekend wordt over Cordova. Een privaat ambulancebedrijf gaat samenwerken met Brett en D...
50:00

The One That Matters Most

Verlopen 4,5 69 x
Tijdens Otis' afwezigheid zorgt zijn vervanger al snel voor spanningen op de brandweerkazerne. Ondertussen neemt de relatie tussen Severide en Kidd een wending. Grissom observeert de brandweerkazerne en krijgt een heftige discussie met Severide. Boden overweegt een belangrijke promotie.
December 2018
55:00

The Chance to Forgive

Verlopen 4,0 30 x
Brandweerkazerne 51 reageert op een oproep van een woningbrand, maar de reddingsactie neemt een dramatische wending wanneer er plots schoten worden gelost. Ondertussen ontdekt Brett dat zij romantische gevoelens heeft voor rechercheur Dawson. Casey probeert Severide over te halen om zijn ware gevoelens aan Kidd te tonen.
55:00

Looking for a Lifeline

Verlopen 3,0 48 x
Als de kazerne uitrukt voor een auto-ongeluk, krijgt Casey een vermoeden van huishoudelijk geweld tussen de gewonde vrouw en haar man. Ondertussen biedt Kidd Severide een helpende hand aan. Cruz raakt gefrustreerd wanneer hij hoort dat Hermann, Otis en Mouch achter zijn rug investeerders proberen binnenhalen. Brett neemt D...
50:00

Hiding Not Seeking

Verlopen 4,5 32 x
Chicago PD schakelt de brandweerkazerne in na een aanslag in een tv-studio. Casey, Severide en Boden bieden hun hulp aan. Ondertussen twijfelt Kidd aan haar relatie.
55:00

The F is For

Verlopen 4,0 30 x
Casey en Severide worden tijdens een brand gedwongen om van de vijfde verdieping in een rivier te springen. Door deze gebeurtenis vraagt een persfotograaf toestemming om hen een dag te volgen tijdens hun werkzaamheden. Maar Casey ontdekt dat de fotograaf ook een andere agenda heeft. Ondertussen begint Kidd met haar zoektoc...
November 2018
50:00

Law of the Jungle

Verlopen 4,0 23 x
Casey en Severide raken het niet eens over een reddingsoperatie. Hermann brengt zijn dochter mee naar de kazarne. Brett wordt verrast tijdens een wellnessweekend. Kidds sociale leven krijgt een boost.
55:00

Slamigan

Verlopen 4,0 27 x
Dawson en Casey proberen nog steeds de verblijfplaats te achterhalen van Bria. Ondertussen probeert Cruz de aandacht te trekken bij Brett, Otis en Hermann. Kidd gaat voor het eerst op date met Zach.
50:00

Foul is Fair

Verlopen 3,0 40 x
Dawson en Casey krijgen verontrustend nieuws en schakelen de hulp van Severide in. Ondertussen proberen Brett en Kidd het hart van Zach te veroveren en gaan Hermann en Mouch op ontdekking naar de oorzaak van de onaangename geur die er in Firehouse 51 hangt.
50:00

The Whole Point of Being Roommates

Verlopen 4,0 29 x
Nadat Dawson een jong meisje heeft gered wordt ze gedwongen om een moeilijke beslissing te nemen. Tijdens een melding raakt Hermann in conflict met een agent. Otis en Cruz proberen te achterhalen met wie Brett een relatie heeft.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.