Chicago Med

Oktober 2019
50:00

Seizoen 3 - 8. Lemons and Lemonade

4,0 26 x
Dr. Choi heeft het moeilijk met een anorexiapatiënte. Dr. Reese wordt na een schorsing meteen op de proef gesteld door dr. Charles. Dr. Rhodes verzet zich tegen de overplaatsing van een patiënt.
50:00

Seizoen 3 - 7. Over Troubled Water

4,0 15 x
Dr. Charles voelt zich onder druk gezet als dr. Choi en dr. Manning kritiek hebben op zijn behandeling van een pasgeboren kind. Ondertussen helpt Goodwin Bert om Lyla's ziekte te begrijpen.
50:00

Seizoen 3 - 6. Ties That Bind

4,0 6 x
Will behandelt een jong stel dat er alles voor over heeft om een kind te krijgen, terwijl Natalie een vrouw moet vertellen dat zij als jong meisje zonder het te weten is gesteriliseerd.
September 2019
50:00

Seizoen 3 - 5. Mountains and Molehills

3,0 15 x
Natalie en Will proberen een diagnose te stellen bij een meisje dat steeds verder verlamd raakt. Noah krijgt voor het eerst met het overlijden van een patiënt te maken. Hij informeert de familie.
50:00

Seizoen 3 - 4. Naughty or Nice

3,0 11 x
Dr. Charles komt iets verontrustends te weten over de man die hem heeft neergeschoten. Goodwin is nog steeds in gesprek met het bestuur over de kosten die voortvloeien uit de dood van een patiënt.
50:00

Seizoen 3 - 3. Trust Your Gut

4,5 16 x
Financiële perikelen leiden tot spanningen tussen Goodwin en haar mensen. Ondertussen hebben dr. Charles en dr. Reese te maken met een patiënt die gelooft dat er iets in zijn maag leeft.
Augustus 2019
50:00

Seizoen 3 - 2. Nothing to Fear

4,0 18 x
Dr. Manning kiest voor een bijzondere aanpak om een bange zwangere vrouw te helpen die een onderontwikkelde baby heeft. Dr. Charles en dr. Reese blijven het oneens over hun psychiatrische patiënten.
50:00

Seizoen 3 - 1. Speak Your Truth

3,5 36 x
De artsen van Chicago Med wachten vol ongeduld op het proces van de man die dokter Charles heeft neergeschoten.
November 2018
55:00

Clarity

Verlopen 4,0 209 x
Dr. Rhodes en Dr. Downey maken zich klaar om een overlevende van het 9/11-drama te opereren. Hij heeft nieuwe longen nodig, maar een onvoorzien medisch probleem brengt de operatie in gevaar. Sarah zoekt uit in welk ziekenhuis ze als volgt aan de slag wil gaan, maar Maggie en April proberen haar te overtuigen om in Chicago ...
50:00

Choices

Verlopen 4,5 77 x
De carrière van Dr. Halstead hangt aan een zijden draadje wanneer hij een terminale kankerpatiënt tegen de wil van zijn familie reanimeert. Hij wordt geschorst en ook het Chicago Med-ziekenhuis draagt de gevolgen van Halsteads ondoordachte beslissing. April en Sarah worden opgezadeld met een dakloze man. Na de behandeling ...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.