Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chicago Med

2020
55:00

Seizoen 3 - 13. Best Laid Plans

3,0 2 x
Dr. Halstead en dr. Manning zijn het oneens wanneer een vrouw een besluit neemt over haar vegeterende volwassen zoon. Dr. Rhodes zet een patiënt bovenaan de transplantatielijst, achter de rug van dr. Bekker om.

Seizoen 3 - 12. Born This Way

3,0 11 x
Manning en Choi trekken naar een daklozenkamp waar een tiener op het punt staat te bevallen. Het meisje weigert echter naar een ziekenhuis te gaan.
50:00

Seizoen 3 - 11. Folie a Deux

4,0 13 x
Dr. Choi roept de hulp van April in om uit te zoeken hoe een buur is neergestoken. Noah stelt een verkeerde diagnose.
Afleveringen 2019
50:00

Seizoen 3 - 10. Down By Law

4,5 21 x
Dr. Manning stoot haar hoofd als ze het slachtoffer van een schietpartij bijstaat. Dr. Rhodes doet een verrassende ontdekking over de vrouw met wie hij uit is geweest.
50:00

Seizoen 3 - 9. On Shaky Ground

4,0 39 x
Dr. Rhodes laat zich overhalen om een riskante operatie uit te voeren op de vermaarde dr. Marvin Jaffrey, de mentor van dr. Bekker. Dr. Reese en dr. Charles gaan naar de Cook County-gevangenis.
50:00

Seizoen 3 - 8. Lemons and Lemonade

4,5 53 x
Dr. Choi heeft het moeilijk met een anorexiapatiënte. Dr. Reese wordt na een schorsing meteen op de proef gesteld door dr. Charles. Dr. Rhodes verzet zich tegen de overplaatsing van een patiënt.
50:00

Seizoen 3 - 7. Over Troubled Water

4,0 23 x
Dr. Charles voelt zich onder druk gezet als dr. Choi en dr. Manning kritiek hebben op zijn behandeling van een pasgeboren kind. Ondertussen helpt Goodwin Bert om Lyla's ziekte te begrijpen.
50:00

Seizoen 3 - 6. Ties That Bind

4,0 11 x
Will behandelt een jong stel dat er alles voor over heeft om een kind te krijgen, terwijl Natalie een vrouw moet vertellen dat zij als jong meisje zonder het te weten is gesteriliseerd.
50:00

Seizoen 3 - 5. Mountains and Molehills

3,0 19 x
Natalie en Will proberen een diagnose te stellen bij een meisje dat steeds verder verlamd raakt. Noah krijgt voor het eerst met het overlijden van een patiënt te maken. Hij informeert de familie.
50:00

Seizoen 3 - 4. Naughty or Nice

3,0 13 x
Dr. Charles komt iets verontrustends te weten over de man die hem heeft neergeschoten. Goodwin is nog steeds in gesprek met het bestuur over de kosten die voortvloeien uit de dood van een patiënt.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.