Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chicago Med

Chicago Med herbekijken

Seizoen 1
39:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 8 - Too Close to the Sun

4,0 1 x
Maggie krijgt verontrustend nieuws over een vriend. Om hem te kunnen helpen negeert ze het protocol. Een van de artsen van het Med wordt op de spoed binnengebracht na zwaar te zijn mishandeld.
39:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 7 - Who Knows What Tomorrow Brings

3,0 3 x
Charles en Halstead zetten hun tanden in een bloeddorstige zaak. Marcel en Maggie trakteren het personeel op een traditionele maaltijdsoep.

Seizoen 1, Aflevering 19 - Like a Phoenix Rising from the Ashes

4,0 30 x
Halstead en Asher proberen de baby van een draagmoeder te redden. Ondertussen gaat een voormalige patiënt van Lonnie in hongerstaking en behandelen Choi en Archer iemand die Choi's overleden vader nog gekend blijkt te hebben. Scott en Lockwood staan voor een raadsel wanneer een dronken patiënt blijft volhouden dat hij nuch...

Seizoen 1, Aflevering 18 - Judge Not, for You Will Be Judged

4,0 14 x
Archer en Asher behandelen een vrouw die een nauwe band blijkt te hebben met Goodwin. Ze raken het niet eens over haar behandeling. Scott en Marcel bieden hulp bij het onderzoek naar een overval waarbij een man werd neergeschoten.

Seizoen 1, Aflevering 17 - If You Love Someone, Set Them Free

4,0 9 x
Halstead en Charles ontmoeten een tiener met een hersentumor die elke mogelijke behandeling naast zich neerlegt. Een baarmoedertransplantatie verloopt niet zoals gepland. Het ziekenhuis wordt het strijdtoneel van rivaliserende bendes.

Seizoen 1, Aflevering 16 - May Your Choices Reflect Hope, Not Fear

4,0 11 x
Halstead behandelt een patiënt met aanhoudende COVID-19-symptomen. Vanessa blikt terug op haar liefdesleven nadat ze ontdekt dat de dochter van een patiënt uitgehuwelijkt zal worden.

Seizoen 1, Aflevering 15 - Things Meant to Be Bent Not Broken

4,0 8 x
Scott vermoedt dat zijn patiënt een drugdealer is. Charles en Taylor behandelen een patiënte die ervan overtuigd is dat ze vol parasieten zit. Marcel en Blake moeten samenwerken met een arrogante chirurg.

Seizoen 1, Aflevering 14 - All the Things That Could Have Been

4,0 9 x
Goodwin wijst een patiënt met long covid door naar de nieuwe collega. Maggie helpt Halstead met de behandeling van een patiënt die al 60 jaar aan een beademingstoestel ligt. Hammer doet enkele verontrustende ontdekkingen over haar moeder. Het gaat niet goed met Terrell.

Seizoen 1, Aflevering 13 - Reality Leaves a Lot to the Imagination

3,0 3 x
Scott en Archer ontfermen zich over een zwangere vrouw die een zware infectie heeft opgelopen. Lockwood krijgt slecht nieuws. Halstead en Charles zetten vraagtekens bij de diagnose van een alzheimerpatiënt. Marcel neemt een risico.

Seizoen 1, Aflevering 10 - No Good Deed Goes Unpunished... in Chicago

4,0 22 x
In de nasleep van het Vas-COM-schandaal botst Goodwin met de nieuwe nalevingsfunctionaris van het ziekenhuis. Crockett en Pamela proberen het leven te redden van een patiënt wiens zoon aan een zware vorm van autisme lijdt. De zoon van een patiënt liegt tegen zijn vader.
Archief