Chicago Med

2017
40:22

Aflevering 2

Verlopen 3,0 121 x
Dr. Manning en Dr. Rhodes proberen elk een ingewikkelde zaak op te lossen, tot ze ontdekken dat hun patiënten veel met elkaar gemeen hebben. Dr. Halstead en Dr. Charles verzorgen een dakloze man die hen levenswijsheid bijbrengt. Dr. Choi krijgt bescherming van het leger wanneer hij geconfronteerd wordt met de gevolgen van bendegeweld in de stad.
39:51

Aflevering 1

Verlopen 4,0 122 x
Dr. Rhodes begint aan zijn nieuw project, maar raakt meteen in conflict met zijn nieuwe veeleisende baas, Dr. Latham. Ook Dr. Choi heeft enkele hindernissen te overwinnen tijdens de eerste dag in zijn nieuwe functie. Dr. Charles heeft een interessante aanbieding voor Sarah. April probeert vrede te nemen met haar recente ontdekking. Dr. Manning doet er alles aan om een zwangere vrouw te redden.
40:32

Aflevering 18

Verlopen 4,0 51 x
Dr. Rhodes behandelt een verrassende patiënt, terwijl Goodwin enkele persoonlijke problemen aanpakt. April krijgt het zwaar te verduren met een moeilijke patiënt. Sarah's grote dag komt eraan, maar ze blijft twijfelen over haar toekomstplannen.
40:28

Aflevering 17

Verlopen 3,0 29 x
April en Dr. Halstead helpen een dakloze man met een gebroken been, maar ze raken het niet eens over de juiste behandeling. Dr. Manning verliest haar trouwring en krijgt het moeilijk. Dr. Charles en Sarah ontdekken dat hun twee patiënten een verrassende link hebben. Een patiënt van Dr. Downey en Dr. Rhodes weigert een behandeling. Dr. Halstead overweegt om van job te veranderen.
39:52

Aflevering 16

Verlopen 3,0 49 x
Wanneer Dr. Rhodes en Dr. Downey een patiënt behandelen met hartproblemen, ontdekken ze dat hij misschien een verkeerde diagnose heeft gekregen. Dr. Choi en ambulancier Sylvie Brett krijgen een oproep, maar geraken niet tot bij de gewonde. Dr. Manning behandelt een patiënt die door haar eigen hond is gebeten. Ondertussen krijgt het ziekenhuis onaangekondigd bezoek.
39:44

Aflevering 15

Verlopen 4,0 47 x
Dr. Manning en Dr. Charles behandelen een 16-jarige patiënt met buikpijn, die halsstarrig weigert om geneesmiddelen te nemen. Dr. Halstead wordt geconfronteerd met zijn verleden wanneer een oude bekende opduikt in het ziekenhuis. Dr. Choi begeleidt een vrouw die 32 weken zwanger is, maar het kind niet wil krijgen, tot grote ontzetting van het ziekenhuispersoneel. April is onthutst als ze ontdekt waar haar broer mee bezig is.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.