Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Chicago Med

Seizoen 6
39:00

Seizoen 6, Aflevering 13 - What a Tangled Web We Weave

3,0 14 x
Goodwin komt in een neerwaartse spiraal terecht wanneer ze betrokken raakt bij een auto-ongeluk. Een jongetje raakt daarbij zwaargewond en moet vervolgens een hersenoperatie ondergaan. Het geheimzinnige gedrag van Manning trekt stilaan de aandacht van Marcel en Halstead.
Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Guess It Doesn't Matter Anymore

3,0 3 x
Een ex-patiënt van dr. Halstead duikt weer op. Wanneer Ethan terugkeert, moet April kiezen tussen de waarheid vertellen of haar geheim bewaren. Dr. Charles moet de dood van zijn vrouw zien te verwerken.
Seizoen 6
39:00

Seizoen 6, Aflevering 12 - Some Things Are Worth the Risk

4,0 10 x
Een interventie roept slechte herinneringen op bij Archer en Choi. Carol gaat zienderogen achteruit. Manning is tot alles bereid om haar moeder te helpen en probeert haar toegelaten te krijgen tot de klinische studie van Halstead.
39:00

Seizoen 6, Aflevering 11 - Letting Go Only to Come Together

3,0 24 x
Ethan krijgt hulp uit onverwachte hoek wanneer hij een bekende tennisser behandelt die vreest dat zijn carrière voorbij is. De nieuwe protocollen van Goodwin zorgen voor opschudding.
Seizoen 1
39:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - Too Close to the Sun

3,0 5 x
Maggie krijgt verontrustend nieuws over een vriend. Om hem te kunnen helpen negeert ze het protocol. Een van de artsen van het Med wordt op de spoed binnengebracht na zwaar te zijn mishandeld.
Seizoen 6
39:00

Seizoen 6, Aflevering 10 - So Many Things We've Kept Buried

4,5 18 x
Crockett behandelt een patiënt met wie hij meer gemeen blijkt te hebben dan gedacht. Will en Ethan ruziën over de behandeling van een zwangere vrouw die last heeft van een onregelmatige hartslag.
39:00

Seizoen 6, Aflevering 9 - For the Want of a Nail

3,0 14 x
Terwijl Manning met haar eigen trauma afrekent, helpt ze een moeder in nood. Het blijft botsen tussen Archer en enkele collega's. Een patiënt wordt opgenomen op spoed, maar weigert behandeld te worden.
Seizoen 5
45:00

Seizoen 5, Aflevering 19 - Just a River in Egypt

4,6 309 x
Dr. Charles onderzoekt een vijftienjarige patiënt die van een viaduct is gevallen. Will is het met dr. Asher eens over een riskant behandelingsplan. De spanningen tussen dr. Choi en dr. Marcel lopen hoog op.
55:00

Seizoen 5, Aflevering 18 - In the Name of Love

4,5 72 x
Dr. Charles en Goodwin vrezen dat dr. Halstead zijn fouten uit het verleden herhaalt. Dr. Manning en dr. Marcel behandelen een terminale patiënt, maar zijn het oneens over de beste manier van handelen. Ben en Maggie maken zich zorgen wanneer een van zijn studenten in het ziekenhuis wordt opgenomen.
1:00:00

Seizoen 5, Aflevering 17 - The Ghosts of the Past

4,3 116 x
Dr. Manning en dr. Charles helpen bij een gecompliceerde zaak bij een vierjarige, die geen onbekende blijkt te zijn. Dr. Marcel en dr. Choi verzorgen een politieagent met een mysterieuze schotwonde.
Archief