Chicago Med

Laatste aflevering
39:00
Chicago Med

De toestand van Carol is nog steeds kritiek, maar iedereen is hoopvol wanneer er een donorhart beschikbaar blijkt te zijn. Alvorens de transplantatie kan plaatsvinden, moet Marcel echter een tumor van het orgaan zien te verwijderen. Een voormalig patiënt brengt dr. Archer en Cho...

Chicago Med gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 6
39:00
Wanneer een patiënt die onlangs een transplantatie onderging met complicaties terugkeert naar het ziekenhuis, vreest Marcel dat hij een fout heeft gemaakt. Het gaat nog steeds niet goed met Carol. Onderzoek maakt duidelijk dat ze een hartoperatie zal moeten ondergaan. Dr. Archer en Choi bekommeren zich om een patiënt met e...
39:00
Ethan huurt een ex-collega van de marine in om hem bij te staan op de spoeddienst. Een laatste hoorzitting over de voogdij dreigt Daniel en zijn dochter van elkaar te scheiden. Maggie moet een beslissing nemen die invloed heeft op Auggie.
39:00
Dr. Halstead komt in de problemen wanneer een van zijn proefpatiënten ziek wordt. Zijn eigen stress en symptomen zorgen ervoor dat Choi met moeite de dag doorkomt.
39:00
Dr. Choi gaat op zoek naar een oplossing voor een patiënt met chronische pijn. Dr. Halstead overweegt om een nieuwe weg in te slaan. Dr. Charles en Anna vinden troost bij elkaar na een beangstigende ervaring.
39:00
Halstead blijft succes boeken met zijn klinische proef. Anna krijgt nieuws dat haar leven danig op zijn kop zet. Noah zit in de problemen, maar deze keer kan zelfs April hem niet helpen.
39:00
Marcel en Manning zetten alles op het spel om een zieke vrouw te helpen. Halstead probeert kandidaten te vinden voor zijn onderzoek. Het komt tot een aanvaring tussen Choi en een van zijn patiënten.
40:00
Charles en April behandelen samen een mysterieuze patiënt op de spoeddienst. Halstead moet een beslissing op leven en dood nemen bij een van de proefpersonen van zijn onderzoek. Marcel wordt geconfronteerd met zijn verleden wanneer een oude kennis opduikt.
39:00
Goodwin kondigt een nieuw hoofd van de spoeddienst aan, maar haar keuze valt niet bij iedereen in goede aarde. Manning komt op voor een patiënt, maar dat blijft niet zonder gevolgen. Charles focust zich op enkele familiezaken.
39:00
Het voltallige personeel van Chicago Med moet zich aanpassen aan de nieuwe realiteit die door de coronacrisis aan het ziekenhuis werd opgelegd. Dokters Choi en Lanik staan samen met April in de frontlinie. Dr. Charles probeert de lucht te klaren met zijn dochter.
Seizoen 1
40:00
Halstead en Song krijgen ruzie wanneer ze uiteenlopende meningen blijken te hebben over de toekomstplannen van Dayton. Marcel wil de zaak van de overleden patiënt verder onderzoeken, maar kan het dossier nergens vinden. Archer krijgt goed nieuws: zijn zoon Sean is een geschikte nierdonor. Maar dan verdwijnt Sean spoorloos....
39:00
Om een kankerpatiënt te redden verzetten Lockwood en Marcel zich tegen het nieuwe beleid van het ziekenhuis. De echtgenote van Archer ontdekt dat ze zwanger is. Halstead is gedegouteerd wanneer hij ontdekt dat het ziekenhuis vanaf nu patiënten zonder verzekering weigert.
40:00
De toekomst van het ziekenhuis ligt in handen van een bestuurslid. Archer helpt een moeder met een zeldzame stamcelziekte, terwijl Asher haar zwangere dochter behandelt. Charles helpt een schizofrene patiënt met gehoorverlies. Het komt tot een aanvaring tussen Archer en Asher wanneer blijkt dat ze zijn zoon Sean heeft inge...
40:00
Archer ontdekt dat een patiënt doet alsof hij verlamd is. Hierdoor heeft hij echter zijn ruggengraat beschadigd waardoor hij nu ook echt verlamd dreigt te geraken als hij niet wordt geopereerd. Song wil de spoedafdeling een technologische upgrade geven. Archer wordt geëvalueerd om te bepalen hoe hoog hij op de transplantat...
40:00
Dankzij Asher kan Sean, de zoon van Archer, aan de slag in het ziekenhuis. Archer heeft zijn zoon echter nog niet verteld over zijn gezondheidstoestand. Een cameraploeg volgt Marcel en Abrams op de voet voor een documentaire over hun baanbrekende operatie. Een beslissing van Goodwin dreigt echter roet in het eten te gooien...
39:00
Een man draait door nadat zijn vrouw is bevallen en raakt gewond wanneer hij halsoverkop de MRI-kamer in rent. Halstead en Cuevas onderzoeken een meisje dat door haar bezorgde ouders naar het ziekenhuis werd gebracht. Haar broer overleed eerder al aan een onverklaarbare ziekte en ook zij vertoont nu soortgelijke symptomen.
39:00
Het ziekenhuis staat in rep en roer wanneer de conciërges aan het staken gaan. Crockett behandelt een jong meisje dat gewond is geraakt op de boerderij van haar familie. De schizofrene patiënt van Charles en Nellie keert terug. Archer komt een patiënt tegen met vreemd materiaal in haar maag.
40:00
Marcel gebruikt het nieuwe operatiekwartier om de hand van een bouwvakker te redden. Tijdens onderhandelingen tussen het bestuur en de vakbond komen ook Charles en Goodwin lijnrecht tegenover elkaar te staan. Hannah probeert ervoor te zorgen dat een moeder en haar pasgeboren baby bij elkaar kunnen blijven.
40:00
Het ziekenhuis wordt overspoeld met patiënten wanneer een zware storm over Chicago raast. Sean, de zoon van Archer, daagt op met een gewonde vriend. Asher haast zich naar het ziekenhuis om Archer te helpen met een zwangere patiënt, maar wordt onderweg afgeleid door een wagen die tegen de rand van een brug is gereden. Lockw...
Lockwood en Goodwin snellen te hulp nadat ze getuige waren van een ongeval met vluchtmisdrijf. Halstead worstelt met de behandeling van een jongetje met vreemde symptomen. De ouders zijn bovendien doodongerust omdat ze hun andere zoon twaalf jaar eerder ook al verloren nadat hij soortgelijke symptomen vertoonde. Het komt t...
Archief