Clinch

Afleveringen
25:49

Dak

Verlopen 4,0 549 x
Het is vandaag ongewoon druk op het dak van een appartementsgebouw. Niet alleen op het dak, maar ook op de elfde verdieping aan de overkant.
25:19

Eénpersoonskamer

Verlopen 3,0 431 x
Drie mannen komen in een ziekenhuis terecht. Tot hun grote ergernis op één kamer. Gelukkig is er nog de dokter.

Crash

Verlopen 3,0 330 x
Drie auto's botsen domweg op elkaar. De automobilisten trachten uit te maken wie er in fout is. Dan blijkt dat een ongeluk nooit alleen komt.
26:36

Lift

Verlopen 3,0 552 x
Drie mannen zitten vast in een lift. Er is echter geen reden tot paniek. Kees brengt redding.
28:48

Rijschool

Verlopen 3,0 698 x
Een rijinstructeur is apetrots. Voor een reportage wordt hij een ganse dag gevolgd door een filmstudent omwille van zijn 'bijzonder beroep'.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.