Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Code Van Coppens

Seizoen 2
45:00

Aflevering 7

4,8 304 x
Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Staf en Mathias Coppens dompelen bekende gasten onder in een wereld vol wetenschappelijke experimenten.
49:00

Aflevering 8

4,3 89 x
Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een kamer vol mysteries instuurt? Wie vindt er het snelst de weg naar buiten? Vandaag nemen Laura Tesoro en Julie Van den Steen het op tegen Ella en Olga Leyers.
52:00

Aflevering 1

4,3 884 x
Hanne, Marthe en Klaasje van K3 strijden tegen Gunther, Davy en Chris van de Romeo's. Hun doel? Uit de handen blijven van dokters Coppens. Die hebben hen opgesloten in hun groezelig labo. Twee van de drie worden wakker in een mortuarium-schuif. Eén van hen zit vastgeketend in een rolstoel en moet de anderen zien te bevrijd...
50:00

Aflevering 2

4,0 68 x
Duo's Siska Schoeters & Tomas De Soete en Lize Feryn & Aster Nzeyimana proberen als snelste te ontsnappen uit een luxehotel waar de laatste 30 jaar niemand meer levend buiten geraakt is.
50:00

Aflevering 3

4,0 35 x
Dimitri Vegas & Anouk Matton en Christoff & Lindsay komen terecht in de loopgraven van de Tweede Wereldoorlog waarin ze de vijandige bunker zo snel mogelijk tot ontploffing moeten brengen. Wie ontwijkt het best de bommen en granaten, en komt als ware oorlogsheld uit dit avontuur?
50:00

Aflevering 4

4,5 13 x
Vandaag nemen Sandrine André en Kürt Rogiers het op tegen Bab Buelens en Vincent Banic.
55:00

Aflevering 5

4,5 25 x
Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een escaperoom vol mysteries instuurt? Staf en Mathias Coppens dompelen bekende gasten onder in een wereld vol wetenschappelijke experimenten. Vandaag nemen Andy Peelman en Dina Tersago het op tegen Vincent Fierens en Sam De Bruyn.
48:00

Aflevering 6

3,5 50 x
Wat gebeurt er als je twee BV-duo's een kamer vol mysteries instuurt? Wie vindt er het snelst de weg naar buiten? Vandaag nemen Sean en Allison Dhondt het op tegen Gene Thomas en Kristel Verbeke.
Seizoen 1
52:00

Aflevering 5

4,7 70 x
Staf en Mathias sturen vier bekende collega's op Expeditie Coppens, richting zuidpool. Sam De Bruyn en Laura Tesoro willen net als love birds Vincent Banic en Bab Buelens als eerste uit een verlaten labo op Antarctica ontsnappen. Al 34 jaar is er niemand levend buiten geraakt. Lukt het de duo's wel om de koude te trotseren...
50:00

Aflevering 6

4,0 65 x
Koen Wauters is door Staf en Mathias samen met zijn vrouw Valerie De Booser opgesloten in een streng bewaakte gevangenis. Koen in een dwangbuis en Valerie met de handen geboeid op de rug. Hun opponenten Sean Dhondt en Laura Tesoro zijn hetzelfde lot beschoren. Wie bijt in het zand? En wie graaft zich een weg richting het v...
Archief