Community

Juli 2019
20:00

Seizoen 1 - Introduction to Statistics

3,0 4 x
Jeff zet zijn zinnen op een aantrekkelijke docente, maar zij is tegen het afspreken met studenten. Jeff is vastbesloten haar toch mee uit te vragen. Annie wordt beloond in de les Spaans door het Dag van de Doden-feest te organiseren.
20:00

Seizoen 1 - Football, Feminism and You

3,0 4 x
Jeff probeert Troy te overhalen om voor het sportteam van de school te spelen nadat decaan Pelton heeft gedreigd om een portret van hem te gebruiken voor een grootschalige schoolcampagne. Annie steekt hier echter een stokje voor.
20:00

Seizoen 1 - Advanced Criminal Law

4,0 3 x
Britta wordt betrapt op spieken tijdens een Spaanse test. Ze probeert Jeff zover te krijgen dat hij haar verdedigt voor de tuchtraad. Pierce is vrijwilliger om een nieuw lied voor de school te schrijven.
20:00

Seizoen 1 - Social Psychology

3,0 3 x
Annie overtuigt Troy en Abed om mee te doen aan een psychologisch schoolexperiment. Jeff en Shirley scheppen een band door te roddelen over anderen.
20:00

Seizoen 1 - Introduction to Film

3,0 4 x
De strenge vader van Abed verbiedt hem om filmografie te studeren. Britta wil Abed helpen en leent hem geld zodat hij de studie alsnog kan volgen. Jeff schrijft zich in voor een cursus waar hij meer moeite voor moet doen dan hij had gedacht.
20:00

Seizoen 1 - Spanish 101

3,0 5 x
De studenten moeten teams vormen om presentaties te geven in de Spaanse les. Jeff ziet het als een uitgelezen kans om samen te werken met Britta, maar Pierce heeft iets helemaal anders in gedachten.
20:00

Seizoen 1 - Pilot

4,0 3 x
Jeff Winger is een voormalig advocaat. Hij is verplicht zich in te schrijven in het Greendale Community College om opnieuw zijn diploma te halen. Jeff gebruikt zijn vaardigheden als advocaat om antwoorden te krijgen op alle testen. In de Spaanse les doet hij zich voor als een expert om indruk te maken op een medeleerlinge,...
Mei 2018
25:00

Aflevering 13

3,0 16 x
Wanneer het zesde jaar op Greendale op zijn einde loopt, vraagt Abed aan iedereen om na te denken over het zevende jaar.
24:00

Aflevering 12

4,0 18 x
Wanneer een verrassingsaanzoek zorgt voor een huwelijk op Greendale, onthult Jeff een onverwachte link tussen de bruid en de bruidegom.
26:00

Aflevering 11

4,0 10 x
Jeff doet mee aan een geheim spelletje paintball op school, maar Frankie komt erachter en dreigt iedereen te verraden.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.