Community

Maart 2018
19:00

Aflevering 17

3,0 3 x
Wanneer iemand het biologieproject van de studiegroep heeft gesaboteerd, starten Troy en Abed een zoektocht naar de dader.
20:00

Aflevering 16

4,0 5 x
Annie offert zich op om Abed gezelschap te houden in zijn Droomatorium, terwijl Troy en Britta op date gaan.
20:00

Aflevering 15

4,0 4 x
De studenten van Greendale vieren carnaval. Annie doet er alles aan om zeker te zijn dat Britta geen contact opneemt met haar ex-vriend. Jeff probeert uit te zoeken waarom Britta's ex nog zoveel over haar te zeggen heeft. Pierce en Chang worden de beste vrienden.
20:00

Aflevering 14

4,0 5 x
De studenten van Greendale houden een enorm kussengevecht. Troy en Abed nemen het tegen elkaar op, maar dat weegt op hun vriendschap. Jeff ziet het kussengevecht als een uitvlucht om niet naar de les te moeten en doet er alles aan om de vriendschap tussen Troy en Abed te redden.
20:00

Aflevering 13

3,0 6 x
Wanneer Britta een oogje heeft op de man die zichzelf voorstelt als Subway, hopen Shirley en Pierce dat ze van de situatie gebruik kunnen maken om het nieuwe Subway-restaurant te sluiten. Ondertussen maakt Jeff zich zorgen nadat hij een student heeft beledigd die blijkbaar overleden is.
20:00

Aflevering 12

4,0 6 x
De studiegroep moet bekende mensen imiteren tijdens een bar mitzvah om Abeds schuld af te lossen bij de eigenaar van een talentenbureau. Ondertussen krijgt Jeff medicatie tegen angst voorgeschreven.
20:00

Aflevering 11

4,0 4 x
Shirley's huwelijk met Andre zorgt ervoor dat haar droom op de lange baan wordt geschoven. Ze wil graag een zaak opstarten met Pierce. Britta ontdekt dat ze een talentvolle huwelijksplanner is. Ondertussen proberen Troy en Abed van hun gekkigheid af te raken, zodat ze zich normaal kunnen gedragen op Shirley's trouw.
20:00

Aflevering 10

4,0 6 x
De studiegroep wordt overhaald om in te vallen voor de Glee Club tijdens Greendale's Kerstmis Schoonheidswedstrijd, omdat Abed koste wat het kost de vakantie samen wil doorbrengen.
20:00

Aflevering 9

3,0 6 x
Wanneer Shirley toestemt om Jeffs tafelvoetbalcoach te zijn, ontdekken ze dat Shirley hem vroeger als kind nog heeft gepest. Nadat Annie Abeds DVD, een limited edition van Dark Knight, breekt, probeert ze haar fout zo goed mogelijk recht te zetten.
20:00

Aflevering 8

3,0 6 x
Dean Pelton neemt een spot op om Greendale te promoten, maar al snel ontdekt hij dat een bekende alumni ook in de spot te zien zal zijn. Ondertussen besluit Abed om een documentaire te maken, terwijl Pierce zich opsluit in een aanhangwagen om te protesteren.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.