Coppers

November 2017
43:21

Aflevering 13

Verlopen 2,3 180 x
Op een parking wordt het lijk gevonden van een Vlaamse politicus. De parking staat bekend als ontmoetingsplaats voor anonieme seks. Het team van Liese onderzoekt alle mogelijke motieven, ook politieke. Maar het onderzoek wordt een heel andere richting uitgestuurd zodra een tweede aanslag wordt gepleegd volgens een identieke modus operandi. Ditmaal is het slachtoffer een vrouwelijke arts verbonden aan de kankerafdeling van het UZA.
50:29

Aflevering 12

Verlopen 3,0 108 x
Een fietser ontdekt in een bos in Ranst het levenloze lichaam van studente Isaura Nackaerts, opgehangen aan een boomtak met haar broeksriem. De piste zelfmoord wordt snel verlaten; Isaura werd namelijk eerst gewurgd en pas daarna opgehangen. Getuigen zagen haar ruziemaken met haar oudere broer, maar volgens Isaura's ouders had ze al meer dan een jaar geen contact meer met hem.
48:07

Aflevering 10

Verlopen 4,0 104 x
In de Schelde ontdekt de havenpolitie het lijk van een jonge man die voor een NGO in Afrika werkt. Liese vermoedt dat het slachtoffer betrokken was bij illegale handel in beschermde tropische houtsoorten tussen Kameroen en de Antwerpse haven.
44:58

Aflevering 9

Verlopen 3,0 75 x
De negentigjarige André Draulants wordt op spectaculaire wijze doodgestoken in zijn antiekzaak. De kluis werd leeggehaald, maar Liese vermoedt dat er meer aan de hand is dan een eenvoudige roofmoord. Ze graaft in het verleden van André en stuit op een gebeurtenis waar hij zijn hele leven onder gebukt ging en die het begin van zijn einde inluidde.
Oktober 2017
46:09

Aflevering 8

Verlopen 3,0 75 x
In een rendez-vous hotel wordt het lichaam gevonden van Serge Bultinck, senator en voorzitter van een afvalcommunale. Alles wijst op een uit de hand gelopen spelletje wurgseks, maar al snel wordt duidelijk dat alles in scène is gezet. Het onderzoek toont aan dat Bultinck verstrikt was geraakt in een web van corruptie en een onmogelijke liefde.
45:29

Aflevering 7

Verlopen 3,0 71 x
De universiteit van Antwerpen wordt opgeschrikt als professor Verlinden dood wordt aangetroffen in de toiletten van een studentencafé. De professor was een notoire vrijgezel die de kwalijke reputatie had om regelmatig op zijn studentes te jagen. Liese graaft diep in zijn verleden en ontdekt dat de professor een grimmig geheim met zich meedraagt.
45:22

Aflevering 6

Verlopen 4,0 89 x
Het lijk van diamanthandelaar Rebecca Vrooman drijft in het zwembad van een luxehotel. Alles wijst op een ongeval, tot Liese erachter komt dat de laatste uren van het slachtoffer bijzonder bewogen waren. Rebecca werd heen en weer geslingerd in een wervelwind van diefstal, jaloezie en passie. Welke van de drie sleurde haar de dood in?
47:19

Aflevering 5

Verlopen 3,0 79 x
Stagiaire verpleegster Tania Demeulder wordt dood teruggevonden in het mortuarium, slordig geschminkt als een clown. In haar arm zijn sporen van een injectie, maar Fabian vindt geen enkele verdachte stof in haar lichaam. Liese en het team ontdekken dat Tania werd gestalkt door verpleger Davy Nauwelaerts.
September 2017
49:11

Aflevering 4

Verlopen 4,0 103 x
In het Peerdsbos in Brasschaat vindt een groepje wandelaars een lijk. Het gaat om een garagist, die in de rug werd geschoten en opgebaard ligt met een witte Iris tussen de handen. Als even later een Navo-kolonel hetzelfde lot beschoren is, krijgt Liese de staatsveiligheid op bezoek. Maar Liese gelooft niet in een politiek motief.
43:47

Aflevering 3

Verlopen 4,5 111 x
Ambtenaar Klaas Delanghe wordt brutaal vermoord in de flat van zijn vriendin. Niemand begrijpt waarom iemand een brave ambtenaar die al 25 jaar op de rijksdienst voor Pensioenen werkt, zou willen ombrengen. Maar dan ontdekt Masson dat Klaas er een vreemde hobby op nahield.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.