Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Coppers

Maart 2020
50:00

Seizoen 1 - 10. Aflevering 10

4,0 129 x
De havenpolitie ontdekt in de Schelde het lijk van een jonge man die voor een ngo in Afrika werkt. Liese vermoedt dat het slachtoffer betrokken was bij illegale handel in beschermde tropische houtsoorten tussen Kameroen en de Antwerpse haven.
50:00

Seizoen 1 - 11. Aflevering 11

4,3 33 x
Een jonge moeder wordt dood aangetroffen in haar appartement. Ze overleed aan een overdosis heroïne. Wanneer een tweede vrouw in het appartement op dezelfde manier sterft, wordt duidelijk dat er kwaad opzet in het spel is. Iemand heeft het gemunt op verslaafde vrouwen die hun kinderen verwaarlozen. Zullen Liese en haar tea...
50:00

Seizoen 1 - 12. Aflevering 12

3,0 30 x
Een fietser ontdekt in een bos in Ranst het dode lichaam van studente Isaura Nackaerts, opgehangen aan een boomtak met haar broeksriem. Van zelfmoord is geen sprake, want Isaura werd eerst gewurgd en pas daarna opgehangen. Getuigen zagen haar ruziemaken met haar oudere broer, maar volgens Isaura's ouders had ze al meer dan...
50:00

Seizoen 1 - 13. Aflevering 13

4,5 54 x
Op een parking wordt het lijk gevonden van een Vlaams politicus. De parking staat bekend als ontmoetingsplaats voor anonieme seks. Het team van Liese onderzoekt alle mogelijke motieven, ook politieke.
50:00

Seizoen 1 - 9. Aflevering 9

4,0 25 x
De 90-jarige André Draulants wordt doodgestoken in zijn antiekzaak. De kluis werd leeggehaald, maar Liese vermoedt dat er meer aan de hand is dan een eenvoudige roofmoord. Ze graaft in het verleden van André en stuit op een gebeurtenis waar hij zijn hele leven onder gebukt ging en die het begin van zijn einde inluidde.
50:00

Seizoen 1 - 1. Aflevering 1

4,3 115 x
In de Antwerpse haven wordt het lichaam gevonden van een journalist. De dader liet op de plaats van de misdaad een speelgoedpopje achter. Wanneer enkele dagen later bij een nieuwe moord alweer een popje wordt aangetroffen, rijst het vermoeden dat er een seriemoordenaar aan het werk is. De eigenzinnige commissaris Liese Mee...
50:00

Seizoen 1 - 2. Aflevering 2

4,0 38 x
In een stoeterij wordt het vertrappelde lichaam van Viviane Chen aangetroffen in de stal van dekhengst Marius. Was het een spijtig ongeluk of wil iemand het daarop laten lijken? Het onderzoek leidt Liese Meerhout naar een Chinees restaurant en een illegale handel in een peperduur poeder.
50:00

Seizoen 1 - 3. Aflevering 3

4,0 19 x
Ambtenaar Klaas Delanghe wordt brutaal vermoord in de flat van zijn vriendin. Niemand begrijpt waarom iemand een brave ambtenaar die al 25 jaar op de rijksdienst voor Pensioenen werkt, zou willen ombrengen. Dan ontdekt Masson dat Klaas er een vreemde hobby op nahield.
50:00

Seizoen 1 - 4. Aflevering 4

3,0 15 x
In het Peerdsbos in Brasschaat vindt een groepje wandelaars een lijk. Het gaat om een garagist die in de rug werd geschoten. Tussen zijn handen werd een witte iris gelegd. Wanneer even later een NAVO-kolonel hetzelfde lot beschoren is, krijgt Liese de staatsveiligheid op bezoek. Liese gelooft echter niet in een politiek mo...
50:00

Seizoen 1 - 5. Aflevering 5

4,0 11 x
Stagiaire-verpleegster Tania Demeulder wordt dood teruggevonden in het mortuarium, geschminkt als een clown. In haar arm zijn sporen van een injectie te zien, maar Fabian vindt geen enkele verdachte stof in haar lichaam. Liese en het team ontdekken dat Tania werd gestalkt door haar collega-verpleger Davy Nauwelaerts.
Archief