Croky Cup

Laatste aflevering
2:00:00
Croky Cup

Liveverslag van Union Saint-Gilloise - Club Brugge, terugwedstrijd in de halve finales van de Beker van België, vanuit het Joseph Marienstadion in Vorst. (verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk)

Croky Cup gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
2:00:00
Liveverslag van Club Brugge - Union Saint-Gilloise, heenwedstrijd in de halve finales van de Beker van België, vanuit het Jan Breydelstadion in Brugge.
2:00:00
Liveverslag van Union Saint-Gilloise - RSC Anderlecht, kwartfinale in de Beker van België, vanuit het Joseph Marienstadion in Vorst. (uitgestelde wedstrijd van 18 januari)
2:00:00
Liveverslag van OHL - R. Antwerp FC, kwartfinale in de Beker van België, vanuit het King Power at Den Dreef Stadion in Leuven. Commentaar: Aster Nzeyimana. (uitgestelde wedstrijd van 17 januari)
2:00:00
Liveverslag van Club Brugge - Zulte Waregem, wedstrijd in de 1/8ste finales van de Beker van België, vanuit het Jan Breydelstadion in Brugge.
2:00:00
Liveverslag van Beerschot V.A.- Club Brugge, wedstrijd in de 1/16e finales van de Beker van België, vanuit het Olympisch Stadion in Antwerpen. (verlengingen en strafschoppen zijn mogelijk)
12:00
Liveverslag van KV Mechelen - Antwerp, finale van de Croky Cup, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Presentatie: Maarten Breckx. Analisten: Jan Mulder en Marc Degryse.
2:00:00
Verslag van Racing Genk - Anderlecht in de achtste finales van de Beker van België, live vanuit de Cegeka Arena in Genk. (Verlengingen en strafschoppen mogelijk). Commentaar: Jan Dewyngaert en Gilles De Bilde. Interviewer: Jarno Bertho.
2:08:00
Rechtstreeks verslag van de 1/16 finale Patro Eisden - Club Brugge in de Beker van België, vanuit het Patro Stadion in Maasmechelen (BEL).
2:22:00
Verslag van de terugwedstrijd Club Brugge - AA Gent in de halve finale van de Beker van België, live vanuit het Jan Breydelstadion in Brugge.
2:12:00
Verslag van de heenwedstrijd AA Gent - Club Brugge in de halve finale van de Beker van België, live vanuit de Ghelamco Arena in Gent.
Archief