Croky Cup

Croky Cup herbekijken

Seizoen 1

Seizoen 1, Aflevering 7 - Finale

4,5 30 x
Liveverslag van KV Mechelen - Antwerp, finale van de Croky Cup, vanuit het Koning Boudewijnstadion in Brussel. Presentatie: Maarten Breckx. Analisten: Jan Mulder en Marc Degryse.

Seizoen 1, Aflevering 6 - Halve finale: KV Mechelen - Zulte Waregem

3,0 22 x
Verslag van de terugwedstrijd KV Mechelen - Zulte Waregem in de halve finales van de Beker van België, live vanuit het AFAS Stadion in Mechelen. Commentaar: Jan Dewyngaert en Gilles De Bilde. Studio on-site: Maarten Breckx en Marc Degryse. [Verlengingen en strafschoppen mogelijk].

Seizoen 1, Aflevering 5 - Halve finale: Union Saint-Gilloise - R. Antwerp FC

4,0 11 x
Verslag van deze heenwedstrijd in de halve finales van de Beker van België, live vanuit het Joseph Marienstadion in Vorst. De terugwedstrijd vindt op 2 maart plaats in het Antwerpse Bosuilstadion.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Kwartfinale : Union St-Gilloise - AA Gent

3,0 6 x
Verslag van Union St-Gilloise - AA Gent, kwartfinale van de Beker van België, live vanuit het Joseph Marienstadion in Vorst. [Verlengingen en strafschoppen mogelijk]. Commentaar: Jan Dewyngaert en Gilles De Bilde. Interviewer: Jarno Bertho.

Seizoen 1, Aflevering 3 - Kwartfinale: KV Kortrijk - KV Mechelen

3,0 7 x
Verslag van KV Kortrijk - KV Mechelen, kwartfinale van de Beker van België, live vanuit het Guldensporenstadion in Kortrijk. [Verlengingen en strafschoppen mogelijk]. Commentaar: Jan Dewyngaert en Gilles De Bilde. Interviewer: Jarno Bertho.

Seizoen 1, Aflevering 2 - 1/8e finales: KRC Genk - Anderlecht

4,0 13 x
Verslag van Racing Genk - Anderlecht in de achtste finales van de Beker van België, live vanuit de Cegeka Arena in Genk. (Verlengingen en strafschoppen mogelijk). Commentaar: Jan Dewyngaert en Gilles De Bilde. Interviewer: Jarno Bertho.

Seizoen 1, Aflevering 1 - 1/16de finales: Patro Eisden - Club Brugge

1,0 35 x
Rechtstreeks verslag van de 1/16 finale Patro Eisden - Club Brugge in de Beker van België, vanuit het Patro Stadion in Maasmechelen (BEL).

Seizoen 1, Aflevering 6 - Halve finale: Club Brugge - AA Gent

4,0 41 x
Verslag van de terugwedstrijd Club Brugge - AA Gent in de halve finale van de Beker van België, live vanuit het Jan Breydelstadion in Brugge.

Seizoen 1, Aflevering 5 - Halve finale: AA Gent - Club Brugge

4,0 18 x
Verslag van de heenwedstrijd AA Gent - Club Brugge in de halve finale van de Beker van België, live vanuit de Ghelamco Arena in Gent.

Seizoen 1, Aflevering 4 - Kwartfinale: Club Brugge - OHL

3,0 17 x
Rechtstreeks verslag van de kwartfinale Club Brugge - OHL.
Archief