Croky Cup

Afleveringen

Dutoit houdt Trossard van gelijkmaker

4,0 0 x
Dutoit houdt Trossard van gelijkmaker van Croky Cup is uitgezonden op woensdag 22 februari 2017 om 6:33 uur en was te zien op Sporza.

Genk verdient penalty in slotseconden, maar krijgt hem niet

4,0 0 x
Genk verdient penalty in slotseconden, maar krijgt hem niet van Croky Cup is uitgezonden op woensdag 22 februari 2017 om 6:33 uur en was te zien op Sporza.

Genk-coach: "Je krijgt niet altijd wat je verdient"

3,0 0 x
Genk-coach: "Je krijgt niet altijd wat je verdient" van Croky Cup is uitgezonden op woensdag 22 februari 2017 om 6:33 uur en was te zien op Sporza.

Mathew Ryan: "Ik moest weer op het veld staan"

4,0 0 x
Mathew Ryan: "Ik moest weer op het veld staan" van Croky Cup is uitgezonden op woensdag 22 februari 2017 om 6:33 uur en was te zien op Sporza.

Oostende-coach: "Een echte cupmatch"

3,0 0 x
Oostende-coach: "Een echte cupmatch" van Croky Cup is uitgezonden op woensdag 22 februari 2017 om 6:33 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.