D5R

September 2018
16:00

Aflevering 24

Verlopen 4,4 1 116 x
De wereld van de vijf vrienden staat helemaal op z'n kop. Vincent voelt zich bedrogen. Leyla probeert hem goeie raad te geven, maar heeft zelf ook heel wat aan haar hoofd. Op de dansschool kunnen Kyra en Mol weer opgelucht ademhalen. Amber en Wout kunnen maar moeilijk tijd voor elkaar vrijmaken.
Augustus 2018
16:00

Aflevering 23

Verlopen 4,6 240 x
De wereld van de vijf vrienden staat helemaal op z'n kop. Vincent voelt zich bedrogen. Leyla probeert hem goeie raad te geven, maar heeft zelf ook heel wat aan haar hoofd.  Op de dansschool kunnen Kyra en Mol weer opgelucht ademhalen. Amber en Wout kunnen maar moeilijk tijd voor elkaar vrijmaken.
14:00

Aflevering 22

Verlopen 4,9 113 x
De wereld van de vijf vrienden staat helemaal op z'n kop. Vincent voelt zich bedrogen. Leyla probeert hem goeie raad te geven, maar heeft zelf ook heel wat aan haar hoofd. Op de dansschool kunnen Kyra en Mol weer opgelucht ademhalen. Amber en Wout kunnen maar moeilijk tijd voor elkaar vrijmaken.
14:00

Aflevering 21

Verlopen 4,1 147 x
De wereld van de vijf vrienden staat helemaal op z'n kop. Vincent voelt zich bedrogen.Leyla probeert hem goeie raad te geven, maar heeft zelf ook heel wat aan haar hoofd. Op de dansschool kunnen Kyra en Mol weer opgelucht ademhalen. Amber en Wout kunnen maar moeilijk tijd voor elkaar vrijmaken.
15:00

28 augustus 2018

Verlopen 3,5 86 x
Wout spreekt af in Gent met Deborah. Ze gaan samen naar een museum.  De ouders van Vincent maken zich zorgen om de geldinzameling die hij organiseert voor Sacha. Komt het geld wel terecht waar het terecht moet komen?  Vincent spreekt af met Sacha en stelt hem enkele vragen.  Kyra en Mol proberen uit te zoeken wie de camera...
16:00

27 augustus 2018

Verlopen 4,0 62 x
Wout heeft beslist dat hij naar een andere school gaat.Hij stuurt smsjes naar Deborah, een oude kennis van hem die hij heeft teruggezien bij het bezoek aan zijn nieuwe school. Amber weet van niets.Kyra vindt opnieuw een camera in de kleedkamer van de dansschool.
15:00

26 augustus 2018

Verlopen 3,0 40 x
Leyla heeft genoeg van het gecontroleer van haar broer Mahmut. Ze lucht haar hart bij Amber. Wout gaat kijken naar een andere school. Daar ziet hij Deborah terug, een meisje dat hij zeven jaar geleden kende.
16:00

25 augustus 2018

Verlopen 3,0 50 x
Amber komt vandaag naar de vijver, Wout kan niet wachten om haar terug te zien.Zijn vader praat met hem over een eventuele nieuwe school.  Leyla maakt ruzie met haar broer omdat hij de hele tijd haar gsm controleert. Voor de geldinzameling zetten Vincent en Wout de postzegelverzameling van Wout z'n opa online.
15:00

24 augustus 2018

Verlopen 4,0 142 x
De vrienden zamelen allemaal geld in voor het project van Vincent.Kyra vertelt haar vrienden wat ze op de dansschool vond en dat ze Kenny verdenkt. Mol gaat hem erover aanspreken.Op school krijgt iedereen z'n rapport en voor Wout ziet het er niet goed uit.Ondertussen doet Mahmut z'n best om Leyla gelukkig te maken.
15:00

23 augustus 2018

Verlopen 4,0 47 x
Vincent voelt zich schuldig omdat hij geld van zijn mama heeft gestolen. Hij bedenkt een nieuw plan om aan geld te komen.Leyla voelt zich ook schuldig tegenover Jan omdat haar broer haar kettinkje heeft weggegooid.Ondertussen doet Kyra een vreemde ontdekking op de dansschool.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.