Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:26
Dagelijkse Kost

Udon noedels met een saus op basis van sesampasta, chilipasta en szechuanpeper met gebakken varkensgehakt en gewokte groenten.

Dagelijkse Kost herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
15:17
Bavarois van aardbeien met een koekjesbodem van shortbread, afgewerkt met verse aardbeien, slagroom en witte chocoladeschilfers.
15:33
Gebakken pieterman met gebakken aardappelen, asperges en hollandaisesaus met daslook en peterselie.
15:24
Gefrituurde Indiase groentesnack met zoetzure tomatenchutney en yoghurt.
15:17
Geplette aardappel met groene groenten, gebakken spek en ei.
45:28
Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zaterdag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:12
Een Belgische klassieker met gestoofde paling, groene kruidensaus en zuurdesembrood.
15:30
Gebakken gehaktballetjes met parmezaan, basilicum en pijnboompitten, Provençaalse saus met grote stukken groenten en smeuïge puree.
15:17
Een Franse perentaart met frangipanebeslag, compote van peer en gepocheerde peren.
15:31
Vietnamese noedelsoep op basis van runderbouillon. Met vlees van de ribben, verschillende groenten, hoisin saus en groene kruiden.
15:30
Volkorenwraps met grof gesneden salade, verse falafels, verbrokkelde fetakaas en pittige looksaus.
45:29
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:33
In de oven geroosterde regenboogforel, violet artisjokken in een lauwe Provençaalse vinaigrette met tomaat en spek, en puree met groene kruiden.
15:51
Gestoofde asperges, gebakken witte pens, botersaus met kervel, croutons en een gepocheerd eitje.
15:40
Geroosterde paprika's met een vulling van veel groenten en linzen, gegratineerd met geitenkaas en honing en geserveerd met een groene kruidensaus.
15:22
Een bodem van gistdeeg gevuld met chocoladeflan, afgewerkt met slagroom en twee soorten chocoladeschilfers.
15:20
Een pasta carbonara met speltpasta, krokant gebakken guanciale en veel spinazie.
45:29
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:29
Op het vel gebakken zalm met asperges, gebakken Corne de Gatte aardappelen en verse bearnaisesaus.
15:09
Kalfsschenkel met abrikozen, sinaasappel en witte wijn, parelcouscous en gesmoorde venkel.
Archief