Extra Time

Afleveringen

Joos: "Je moet Bailey niet veroordelen, wie weet wat er tegen hem geroepen is"

4,0 25 x
Joos: "Je moet Bailey niet veroordelen, wie weet wat er tegen hem geroepen is" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 29 november 2016 om 3:21 uur en was te zien op Sporza.

Mulder: "Ik denk wel dat de patiënt Anderlecht een beetje genezen is"

3,0 10 x
Mulder: "Ik denk wel dat de patiënt Anderlecht een beetje genezen is" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 29 november 2016 om 3:21 uur en was te zien op Sporza.

Vraagjes aan Mulder: "Oostende is titelkandidaat"

3,0 13 x
Vraagjes aan Mulder: "Oostende is titelkandidaat" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 29 november 2016 om 3:21 uur en was te zien op Sporza.

Was het nu strafschop of niet? Sonck en Van der Elst tegen Joos en Mulder

4,0 6 x
Was het nu strafschop of niet? Sonck en Van der Elst tegen Joos en Mulder van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 29 november 2016 om 3:21 uur en was te zien op Sporza.

Joos: "Dat iemand nog weet wat ik 7 jaar geleden over Guti zei: creepy"

3,0 25 x
Joos: "Dat iemand nog weet wat ik 7 jaar geleden over Guti zei: creepy" van Extra Time is uitgezonden op maandag 28 november 2016 om 23:21 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.