Extra Time

Afleveringen

Joos: "Reza (Heerenveen) is een mooie spits"

4,0 17 x
Joos: "Reza (Heerenveen) is een mooie spits" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 24 januari 2017 om 0:14 uur en was te zien op Sporza.

Moment van Mulder: "Coach van Gijon weigert ontslagvergoeding"

3,0 1 x
Moment van Mulder: "Coach van Gijon weigert ontslagvergoeding" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 24 januari 2017 om 0:14 uur en was te zien op Sporza.

Moment van Sonck: "Teddy Chevalier is back!"

4,0 3 x
Moment van Sonck: "Teddy Chevalier is back!" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 24 januari 2017 om 0:14 uur en was te zien op Sporza.

Mulder tegen Joos: "Overdrijf je niet als je zegt dat Witsel de sport verraadt?"

4,0 1 x
Mulder tegen Joos: "Overdrijf je niet als je zegt dat Witsel de sport verraadt?" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 24 januari 2017 om 0:14 uur en was te zien op Sporza.

Mulder: "Het is een puinhoop bij Standard"

3,0 2 x
Mulder: "Het is een puinhoop bij Standard" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 24 januari 2017 om 0:14 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.