Extra Time

Afleveringen

Degryse: "We gaan niet weten of we klaar zijn voor goeie tegenstanders"

3,0 12 x
Degryse: "We gaan niet weten of we klaar zijn voor goeie tegenstanders" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 28 maart 2017 om 3:13 uur en was te zien op Sporza.

Vraagjes aan Peeters: "Ontslag bij Westerlo is nog niet verteerd"

4,0 4 x
Vraagjes aan Peeters: "Ontslag bij Westerlo is nog niet verteerd" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 28 maart 2017 om 3:13 uur en was te zien op Sporza.

Degryse: "Hij moest met Dembélé beginnen in plaats van Fellaini"

4,0 9 x
Degryse: "Hij moest met Dembélé beginnen in plaats van Fellaini" van Extra Time is uitgezonden op maandag 27 maart 2017 om 23:36 uur en was te zien op Sporza.

Degryse: "Mertens was wel actief maar speelde niet zijn meest gelukkige match"

4,0 2 x
Degryse: "Mertens was wel actief maar speelde niet zijn meest gelukkige match" van Extra Time is uitgezonden op maandag 27 maart 2017 om 23:36 uur en was te zien op Sporza.

Mulder: "Afscheid van Podolski was een sprookje"

3,0 5 x
Mulder: "Afscheid van Podolski was een sprookje" van Extra Time is uitgezonden op maandag 27 maart 2017 om 23:36 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.