Extra Time

Afleveringen

Ook Degryse vierde al eens een goal zoals Teodorczyk

4,0 16 x
Ook Degryse vierde al eens een goal zoals Teodorczyk van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 21 februari 2017 om 4:11 uur en was te zien op Sporza.

De mooiste goals van Tielemans op een rijtje

4,0 10 x
De mooiste goals van Tielemans op een rijtje van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 21 februari 2017 om 0:06 uur en was te zien op Sporza.

Degryse: "Kara en Nuytinck zagen sterretjes tegen Dimata"

4,0 7 x
Degryse: "Kara en Nuytinck zagen sterretjes tegen Dimata" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 21 februari 2017 om 0:06 uur en was te zien op Sporza.

Degryse: "Wedstrijd van PSG in de CL benaderde de perfectie"

4,0 3 x
Degryse: "Wedstrijd van PSG in de CL benaderde de perfectie" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 21 februari 2017 om 0:06 uur en was te zien op Sporza.

Joos: "Donderdag was heel goeie Europese avond voor de Belgische ploegen"

3,0 4 x
Joos: "Donderdag was heel goeie Europese avond voor de Belgische ploegen" van Extra Time is uitgezonden op dinsdag 21 februari 2017 om 0:06 uur en was te zien op Sporza.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.