Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
15:21
Dagelijkse Kost

Een eenvoudige pasta met asperges, ansjovis en kappertjes, afgewerkt met gebakken broodkruim en colatura.

Dagelijkse Kost herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
16:13
Gebakken zalm, gegaard in witte wijnsaus met kruidenkaas en gestoofde prei en hertoginne aardappelen.
16:08
Frisgroene mousse van matchapoeder en witte chocolade, krokant bladerdeeg met decorsuiker, verse frambozen en coulis van frambozen.
15:29
Een maaltijdsalade met rijst, gekneusde komkommersla en rokerige aubergine-yoghurt.
16:12
Gebakken blinde vinken in een rodewijnsaus met champignons, zilveruitjes en spek met verse frieten en kropsla.
45:32
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:27
In cocotte gegaarde rosbief met sjalottensaus, gestoofde erwten en wortelen en gebakken kroketten.
15:28
Een gevulde ciabatta met tomaten, artisjok, mozzarella, gandaham en olijven.
15:23
Rijstpap met opgelegde bramen, pruimen, bosbessen en blauwe druiven, slagroom en gekleurde amandelschilfers.
15:18
Gebakken gnocchi met gebakken oesterzwammen, een romige spinaziesaus en oude, Beauvoordse brokkelkaas.
15:32
Geroosterd zuurdesembrood, eiersla met asperges en flinterdunne plakjes gekookte ham.
45:27
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:42
Een oude bewaartechniek voor kip, konijn en kalfsvlees in een friszure gelei met versgebakken sodabrood.
15:23
Gestoofde varkenswangen in een romige seldersaus met boontjes en kroketten.
16:07
Mousse van mascarpone met pistachepasta en pistachenootjes, eiwitschuim met limoen, aardbeien met cointreau en aardbeienncoulis.
15:23
Gebakken rogvleugels met een lauwe tomatenvinaigrette, een frisse venkelsalade en puree.
15:12
Een maaltijdsalade met parelcouscous, waldorfdressing, koolrabi, appel en selder.
45:28
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:26
Udon noedels met een saus op basis van sesampasta, chilipasta en szechuanpeper met gebakken varkensgehakt en gewokte groenten.
15:17
Bavarois van aardbeien met een koekjesbodem van shortbread, afgewerkt met verse aardbeien, slagroom en witte chocoladeschilfers.
Archief