Beste Kijkers

Oktober 2019
57:00

Seizoen 5 - 10. Aflevering 10

3,0 0 x
Nathalie Meskens sluit het vijfde seizoen van Beste Kijkers af met een knaller van formaat. Nog voor het goed en wel begonnen is, vliegen de partypoppers en confetti al door de studio. Teamcaptains Sven De Ridder en Tine Embrechts delen uiteraard ook nog een laatste keer in de feestvreugde. Onder het motto 'er kan nooit te...
53:00

Seizoen 5 - 5. Aflevering 5

3,0 0 x
Een prettig weerzien in Beste Kijkers: Tine Embrechts maakt haar comeback als teamcaptain. De voorbije weken hield Ruth Beeckmans haar stoel warm, maar nu palmt Tine, die net terug is uit bevallingsverlof, haar vaste stek weer in. Ook van de partij: regisseur Jan Verheyen en de Nederlands-Belgische comedian Bas Birker.
58:00

Seizoen 5 - 6. Aflevering 6

4,0 2 x
Voor de Valentijnsuitzending van Beste Kijkers nodigt Nathalie Meskens opnieuw haar twee grote liefdes uit: Sven De Ridder en Tine Embrechts. Omdat Sven jaloers was dat hij een paar weken geleden niet naast Jens Dendoncker mocht zitten, nodigt hij hem gewoon nóg eens uit. En om ervoor te zorgen dat Jens zich gedraagt, bren...
53:00

Seizoen 5 - 3. Aflevering 3

4,0 0 x
Nathalie Meskens leidt een ware 'battle of the sexes'. Ruth Beeckmans beschikt zelf al over heel wat girlpower, maar een extra dosis kan nooit kwaad en dus nodigde ze Danira Boukhriss Terkessidis uit. Aan de overkant kan Sven De Ridder nog wel wat extra testosteron gebruiken. Hij krijgt daarom gezelschap van comedian Thoma...
58:00

Seizoen 5 - 7. Aflevering 7

3,0 0 x
Na de gepeperde aflevering van vorige week zijn Nathalie Meskens, Sven De Ridder en Tine Embrechts helemaal afgekoeld voor een nieuwe Beste Kijkers. Sven laat zich vergezellen door 'nieuwe Belg' en comedyking Jan Jaap van der Wal, Tine heeft Katja Retsin uitgenodigd. Hoe klinkt Sven De Ridder met het Gentse accent van Katj...
59:00

Seizoen 2 - 10. Aflevering 10

3,0 2 x
In deze tiende flevering van de entertainende panelshow schuift Luk Wyns bij Tine Embrechts aan tafel. Sven De Ridder laat zich vergezellen door Jan Verheyen.
59:00

Seizoen 2 - 11. Aflevering 11

3,0 1 x
In deze laatste flevering van de entertainende panelshow schuift Luc Appermont bij Tine Embrechts aan tafel. Sven De Ridder vertoeft in het mooie gezelschap van Josje Huisman.
55:00

Seizoen 2 - 8. Aflevering 8

3,0 0 x
In dezea achtste aflevering van de entertainende panelshow schuift Ivan Pecnik bij Tine Embrechts aan tafel. Sven De Ridder laat zich vergezellen door Sofie Dumont.
59:00

Seizoen 2 - 9. Aflevering 9

4,0 0 x
In deze negende aflevering van de entertainende panelshow schuift Jan Van Looveren bij Tine Embrechts aan tafel. Sven De Ridder laat zich vergezellen door Tatyana Beloy.
Binnenkort terug te kijken
1:05:00

13 oktober 2019

Verwacht op
In het panel: Loïc Van Impe en Jacques Vermeire vs William Boeva en Jonas 'Bockie' Van Boxstael.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.