Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Beste Kijkers

Seizoen 8
55:00

Aflevering 3

4,3 1 x
Nathalie Meskens vult haar tafel met vier kijkvrienden en geeft een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week.
56:00

Aflevering 4

4,0 0 x
Nathalie Meskens geeft samen met panelleden Christoff, Sven De Leijer, Belle Perez en Ruth Beeckmans een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week.
53:00

Aflevering 7

3,0 0 x
Nathalie Meskens geeft een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week. Zij krijgt hierbij hulp van onder meer Kamal Kharmach, Jens Dendoncker en Davy Parmentier
53:00

Aflevering 8

4,0 0 x
Nathalie Meskens geeft een overzicht van de grappigste en opmerkelijkste fragmenten van de voorbije televisieweek. Ze krijgt hierbij hulp van Ruth Beeckmans, Chrostin, Sean Dhondt en William Boeva
55:00

Seizoen 8, Aflevering 1 - Lieven Scheire en Jens Dendoncker vs. Herman Brusselmans en Ruth Beeckmans

4,0 0 x
Nathalie Meskens toont in deze eerste aflevering een jaaroverzicht met de meest hilarische momenten van 2019. Ook reikt ze voor het eerst de 'Beste Kijkers Awards' uit.
53:00

Seizoen 8, Aflevering 6 - Jens Dendoncker en Lauren versnick vs. Sam Gooris en Kelly Pfaff

4,8 3 x
Nathalie Meskens blikt terug op de voorbije binnen- en buitenlandse televisieweek. Sam Gooris en Kelly Pfaff en Lauren Versnick en Jens Dendoncker komen haar hierbij een handje helpen.
53:00

Seizoen 8, Aflevering 9 - Jens Dendoncker en Lotte Vanwezemael vs. Gunter Lamoot en Sieg De Doncker

4,0 0 x
Nathalie Meskens blikt terug op de voorbije binnen- en buitenlandse tv-week. Ze krijgt hierbij hulp van Lotte Vanwezemael, Gunter Lamoot, Sieg De Doncker en Jens Dendoncker
55:00

Seizoen 8, Aflevering 2 - Andy Peelman en Jacques Vermeire vs. Jasmijn Van Hoof en Gunter Lamoot.

3,7 0 x
Nathalie Meskens geeft samen met panelleden Andy Peelman, Jasmijn Van Hoof, Davy Parmentier en Jacques Vermeire een overzicht van de gekste, grappigste en opmerkelijkste tv-fragmenten van de voorbije week.
Seizoen 7
54:00

Aflevering 3

3,0 12 x
Vandaag in het Beste Kijkers-panel: Jeroen Van Koningsbrugge en Dina Tersago vs Dempsey Hendrickx en Steven Van Herreweghe.
55:00

Aflevering 4

3,0 6 x
Vandaag in het Beste Kijkers-panel: Tine Embrechts en Niels Albert vs Stan Van Samang en Thomas Smith.
Archief