Dagelijkse Kost

Laatste aflevering
45:32
Dagelijkse Kost

Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zaterdag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorges...

Dagelijkse Kost herbekijken?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 15
15:38
Een broodje gevuld met flinterdunne plakjes gegrild rundvlees, gesmolten kaas, chilimayonaise en jalapeñopepers.
15:23
Zachte hummus van witte bonen en kikkererwten, een salade met gekookte boontjes en geroosterde hazelnoten, en een Noord-Afrikaanse dressing.
15:09
Spaanse rijstschotel met gebakken stukjes secreto, pikante chorizo, groene asperges en artisjokken.
15:20
Op het vel gebakken zeebaars met noedels, komkommer, boksoi en pittige Thaise vinaigrette.
14:41
Een vier-vierdecake met vanille- en chocoladebeslag, pralinépasta en hazelnoten.
45:34
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zaterdag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:26
Gegrilde gamba's met aardappelsalade met stukken gegrilde paprika en opgelegde ui en een lichte lookmayonaise.
15:05
Romige kleefrijst met verse gepocheerde abrikozen en een sorbet van abrikozen uit blik met limoenblad.
15:42
Schelpjespasta met gestoofde raapstelen, broccolini en gremolata.
15:18
Een stoofpot op basis van linzen en tomaat, met gebakken aubergineblokjes en stukjes merguez.
15:06
Een pizza op basis van bierdeeg met verse tomatensaus, gemalen mozzarella, kappertjes en ansjovis.
45:26
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:22
Burgers met miso in het gehakt, coleslaw met spitskool, ingemaakte komkommer en daikon en een Japanse burgersaus.
15:32
Een taart in drie lagen met een krokante koekjesbodem, roomkaas met limoen en violette en een topping van verse aardbeien met compote van aardbeien.
15:38
Een krokant parmezaankoekje met smeuïge geitenkaas, tartaar van tomaten en plakjes gekonfijte tomaat.
15:36
Stukken kip gegaard in een melksaus met veel look, krokante aardappelstaafjes en een eenvoudige salade.
15:17
Romige pasta met een saus van courgette, venkel en pastis, gebakken scampi's en kerstomaatjes.
45:23
Kookprogramma. Jeroen Meus zet elke dag van de week een smakelijk gerecht op tafel. Hij bewijst dat koken een plezier is voor iedereen, voor elk moment of evenement en naar ieders smaak. Op zondag krijgen we het beste van Jeroens culinaire kunsten van de afgelopen week voorgeschoteld.
15:30
Smeuïge puree met parmezaan, op de grill geroosterde pladijs en een lauwe vinaigrette met tomaat, look, sjalot, kappertjes en olijven.
Archief