Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dave

Seizoen 1
30:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Hypospadias

4,0 4 x
Ally probeert Dave warm te maken voor nieuwe seksuele ervaringen, maar legt zo per ongeluk zijn diepste en donkerste onzekerheden bloot.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - What Wood You Wear?

4,0 11 x
Er werd ingebroken in Emma's auto en haar laptop werd gestolen. Elz probeert haar te helpen en hoopt ondertussen indruk te maken op Trippie Redd.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 2 - Dave's First

3,0 5 x
Dave mag eindelijk voor de allereerste keer optreden, maar de locatie is niet exact waarop hij had gehoopt. Na enige aarzeling gaat Elz akkoord om dj te spelen. Mike laat Dave een nieuwe huidbehandeling uitproberen.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Talent Shows

4,0 15 x
Zijn eerste grote liveshow komt eraan en dus reizen Dave en zijn crew af naar zijn thuisstad Philadelphia.
23:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hype Man

3,0 15 x
Dave bereidt zich voor op zijn voorprogramma voor Meek Mill, maar krijgt last van stress. Hij vraagt GaTa om zijn sidekick te zijn op het podium. Die moet hierdoor de confronatie aangaan met het verleden en zijn grootste geheim onthullen aan zijn vrienden.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Somebody...

4,0 14 x
Mike besluit de rol van Daves manager op zich te nemen. Dave wil zo snel mogelijk beroemd worden en bedenkt een nogal extreem plan. GaTa stelt Elz voor aan Trippie Redd.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 1 - The Gander

4,0 18 x
De neurotische voorstedeling Dave weet dat hij voorbestemd is om een hiphopster te worden, maar heeft het moeilijk om ook de rest van de wereld daarvan te overtuigen. In de muziekstudio waar zijn vrienden werken, maakt Dave kennis met GaTa, die hem probeert bij te scholen over de complexe sociale dynamieken binnen de rapwe...
Archief