Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Dave

Dave herbekijken

Seizoen 1
30:00

NieuwSeizoen 1, Aflevering 6 - Talent Shows

3,0 7 x
Zijn eerste grote liveshow komt eraan en dus reizen Dave en zijn crew af naar zijn thuisstad Philadelphia.
25:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Hype Man

3,0 3 x
Dave bereidt zich voor op zijn voorprogramma voor Meek Mill, maar krijgt last van stress. Hij vraagt GaTa om zijn sidekick te zijn op het podium. Die moet hierdoor de confronatie aangaan met het verleden en zijn grootste geheim onthullen aan zijn vrienden.
Seizoen 2
30:00

Seizoen 2, Aflevering 8 - The Burds

4,0 4 x
Een professionele tegenslag zorgt ervoor dat Dave meer tijd met zijn ouders moet doorbrengen. Hij komt zo enkele verrassende zaken te weten.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 7 - Ad Man

3,0 9 x
Emma en Dave halen herinneringen op aan de begindagen van hun vriendschap, toen ze allebei voor een reclamebureau werkten. Dave neemt deel aan een hiphopwedstrijd.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 6 - Somebody Date Me

4,0 11 x
Dave meldt zich aan op een exclusieve datingapp en wordt gekoppeld aan popster Doja Cat. Hij is door het dolle heen en probeert haar het hof te maken.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 5 - Bar Mitzvah

4,0 13 x
De vriendschap tussen Dave en Elz wordt op de proef gesteld wanneer ze samen optreden op een bar mitswa. Gata gaat een avondje op stap.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 4 - Kareem Abdul-Jabbar

3,0 8 x
Dave heeft een ontmoeting met basketlegende Kareem Abdul-Jabbar. Die verloopt echter niet zoals Dave het voor ogen had.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 3 - The Observer

4,0 11 x
De vriendschap tussen Benny en Dave bloeit op een vreemde en onverwachte manier open. Hierdoor worden ze wel geconfronteerd met heel wat vragen omtrent privileges, ras en seksualiteit. Mike raakt steeds meer geïsoleerd. Een toevallige ontmoeting werpt een nieuw licht op de oorzaak van zijn woede.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 2 - Antsy

3,0 6 x
Na zijn reis probeert Dave zijn creatieve zelf terug te vinden, maar alles en iedereen lijkt hem voortdurend af te leiden. Vooral het feit dat hij Ally voor het eerst sinds hun breuk terug zal zien, brengt hem van de wijs.
30:00

Seizoen 2, Aflevering 1 - International Gander

3,0 4 x
Dave maakt een video waarmee hij wereldberoemd denkt te worden, maar de zaken lopen anders dan gepland wanneer er een internationale rel dreigt uit te breken.
Archief