De 16

Afleveringen
3:35:41

30 december 2016

3,0 28 x
Vlaamse fictiereeks over het leven achter de schermen van de Wetstraat.
42:38

Met mijn ogen toe

Verlopen 3,5 50 x
De regering is gevallen. Alle lichten staan nu op groen om Kennis richting De 16 te loodsen.
15:00

Het paard van Waregem

Verlopen 4,0 67 x
Kennis is plots de populairste politicus bij de progressieven, die evenwel nooit voor hem zullen stemmen.Tijd om de grove middelen boven te halen.
15:00

De collectieve verwerking van een minderwaardigheidscomplex

Verlopen 3,0 85 x
Geen enkele krant vermeldt de emotionele speech van Kennis in het parlement, ook al was die geplagieerd. Van Praet lanceert een charmeoffensief.
15:00

Zij zegenden ons met hun moed

Verlopen 4,0 170 x
Na het debacle van de hotline, wordt er een verantwoordelijke gezocht binnen het kabinet, iemand om te offeren in de beste politieke traditie.
Archief
Uitzending gemist?

De beste programma's herbekijk je op TVGemist.be wanneer het jou uitkomt. Vergeet die tv-gids: wij houden jou op de hoogte van je favoriete series en het allerbeste op TV gebied. Maak een profiel aan en bewaar je favoriete programma's in één overzicht. Voor elke nieuwe aflevering krijg je van ons een e-mail. Superhandig!

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.