De 16

Afleveringen
42:38

Met mijn ogen toe

3,5 31 x
De regering is gevallen. Alle lichten staan nu op groen om Kennis richting De 16 te loodsen.
15:00

Het paard van Waregem

4,0 54 x
Kennis is plots de populairste politicus bij de progressieven, die evenwel nooit voor hem zullen stemmen.Tijd om de grove middelen boven te halen.
15:00

De collectieve verwerking van een minderwaardigheidscomplex

3,0 77 x
Geen enkele krant vermeldt de emotionele speech van Kennis in het parlement, ook al was die geplagieerd. Van Praet lanceert een charmeoffensief.
15:00

Zij zegenden ons met hun moed

4,0 156 x
Na het debacle van de hotline, wordt er een verantwoordelijke gezocht binnen het kabinet, iemand om te offeren in de beste politieke traditie.
33:09

Vraaghetaanministerkennis.be

3,0 169 x
Vicepremier Kennis wil minister worden. Van Praet lanceert een 'mail-het-aan-Kennis'-campagne om te weten waar de brave burgers het meest bang voor zijn.
Archief
Uitzending gemist?

Op TVGemist.be vind je alle zenders, alle programma's en alle uitzendingen. Ons aanbod bevat alle gemiste uitzendingen van Eén, Canvas, VTM, 2BE, VIER, VIJF en andere gemist-platforms. Geen zoektocht meer, maar 1 totaaloplossing voor Uitzending Gemist.

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.