De Avonturen van K3

Oktober 2017
11:53

Aflevering 10

Verlopen 3,0 6 x
Er staat K3 een monsterlijk optreden te wachten, ter ere van het Loch Ness-monster Nessie. Eenmaal in Schotland aangekomen blijkt dat Nessie in gevaar is! Dr. Frank Enstein wil zijn tweelingbroer verassen met een kloon van Nessie, maar neemt in plaats van Nessie's haar, een haarlok van Marthe! Zullen X, Klaasje en Hanne Dr Frank Enstein kunnen overmeesteren en Marthe bevrijden?
11:53

Aflevering 9

Verlopen 3,0 5 x
Kezia, de allergrootste K3-fan komt bij de K3'tjes op bezoek. Kezia is overenthousiast bij de repetitie voor vanavond maar Hanne wordt helemaal gek van haar! Kezia trekt zich dan terug en droomt verder van een K3-carrière. Plots raast er een groene gaswolk door de kamer van Kezia, ze wordt ontvoerd! En X raakt ook in de problemen als hij haar wil redden. Zullen Hanne, Marthe en Klaasje hun grootste fan en X uit de klauwen van de kidnapper redden?
11:55

Aflevering 8

Verlopen 3,0 3 x
De meisjes sluiten met hun concert een heel belangrijke conferentie af op een uiterst geheime plaats. Plots verdwijnt X in het midden van de nacht. Hij is meegenomen door Z, zijn pupil bij de ultra geheime dienst. Wanneer ze plots de smartphone van X ontdekken, moeten ze er alles aan doen om X te vinden en een stokje te steken voor Z' duistere plannen.
11:56

Aflevering 7

Verlopen 3,0 4 x
Het internationaal ruimtestation nodigt de meiden van K3 uit voor een optreden met een live-uitzending op aarde. Eenmaal in het ruimteschip aangekomen ontmoeten ze commandant Baxter, miljonair Mr. Carson en John Peter, die de meisjes en X een rondleiding geeft in de ruimte. Tijdens de rondleiding ontdekken de K3'tjes een gekke alienachtige kauwgom. Als ze terugkomen, vinden ze Mr. Carson's kat helemaal verkrampt terug! Slagen de meisjes erin om de mysterieuze kauwgom te stoppen voor het nog and...
11:48

Aflevering 6

Verlopen 3,0 4 x
K3 maakt zich klaar voor een optreden tijdens een skateboardwedstrijd. Dwayne en Dee Dee zijn ook van de partij maar iemand saboteerde hun skateboards. K3 gaat op zoek naar de schuldige. Ze verdenken Wielsurfer maar zou het misschien toch Stinkkaas kunnen zijn?
11:50

Aflevering 5

Verlopen 3,0 2 x
De meiden van K3 zijn in Polynesië voor een optreden op het wereldkampioenschap surfen waar ook Dwayne en Dee Dee aan deelnemen. Wanneer de wedstrijd in het water dreigt te vallen door een gigantische inktvis, gaan Hanne, Marthe en Klaasje op zoek naar de saboteur.
11:51

Aflevering 4

Verlopen 4,0 4 x
Onderweg naar hun optreden in Canada rijdt de tourbus lek. De meiden vinden onderdak in het hotelletje van een K3-superfan. Wanneer één van de meiden plots verdwijnt en laat weten dat ze wil stoppen met K3, vragen ze de hoteleigenares om in te springen. Maar wie zou er achter het complot zitten?
11:51

Aflevering 3

Verlopen 3,0 3 x
De meiden van K3 nemen in Miami deel aan een wedstijd om de beste meidengroep van de wereld te worden. Ook hun grote rivaal is aanwezig. Hun chauffeur neemt verplicht een paar dagen rust maar gelukkig heeft K3 een vervanger gevonden: Bob. Maar de charmante Bob probeert Hanne, Marthe en Klaasje te verleiden en zijn plan werkt. De meiden worden erg jaloers op elkaar en dreigen uit de wedstrijd te stappen. Geraakt K3 uit deze benarde situatie?
11:53

Aflevering 2

Verlopen 4,0 9 x
Onderweg naar hun optreden, slaat het noodlot toe voor de meiden van K3: de tourbus heeft een platte band. Wachtend op de pechdienst, stappen ze een wegrestaurantje binnen waar ze K3-fans Georges en zijn zoon Lucas ontmoeten. Hanne, Marthe en Klaasje schrikken wanneer er plots een buitenaards wezen verschijnt. Gelukkig hebben de meiden snel door dat Lucas zich heeft verkleed om reclame te maken voor het restaurant. K3 wil Lucas helpen en overtuigt de andere klanten dat buitenaardse wezens besta...
11:48

Aflevering 1

Verlopen 4,0 8 x
Wanneer de K3-tourbus autopech krijgt, moeten ze genoodzaakt schuilen in het kasteel van dokter Frankenstein. Hij maakt van de gelegenheid gebruik om de stemmen van Hanne, Marthe en Klaasje te stelen voor zijn eigen creatie: 'wannabe popster' Bunny. Slagen de meiden erin hun stemmen terug te krijgen voor het begin van hun optreden?
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.