Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Columbus

Juni 2020
46:00

Aflevering 7 (Seizoen 3)

4,9 258 x
Een plezante mislukking of onverwachte schoonheid? Wie zonder plan reist, krijgt altijd meer dan hij kan verwachten. Veel meer ook dan de Columbus de voorbije weken kon laten zien. Daarom vandaag een speciale aflevering vol ongeziene extra's. Bekijk aflevering 7 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
1:00:00

Aflevering 6 (Seizoen 3)

3,0 297 x
Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. Bekijk aflevering 6 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Mei 2020
58:00

Aflevering 5 (Seizoen 3)

4,5 256 x
Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. Bekijk aflevering 5 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
57:00

Aflevering 4 (Seizoen 3)

3,1 536 x
Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. Bekijk aflevering 4 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
55:00

Aflevering 3 (Seizoen 3)

3,8 358 x
Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. Bekijk aflevering 3 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
55:00

Aflevering 2 (Seizoen 3)

3,9 352 x
Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. Bekijk aflevering 2 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
April 2020
54:00

Aflevering 1 (Seizoen 3)

4,0 378 x
Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is. Bekijk aflevering 1 van seizoen 3 met VRT NU via de site of app.
Juni 2019
45:00

Compilatieaflevering

4,5 504 x
Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is.
57:00

Jan Peumans

4,8 510 x
Humaninterestprogramma. Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is.
50:00

Laurens Vanhulle

3,2 333 x
Wim Lybaert haalt dit voorjaar zijn zelfgebouwde huis op wielen weer van stal. Zonder plan trekt hij samen met zijn gast de wijde wereld in. Samen duwen ze een week op pauze om te genieten van vrije tijd die echt vrij is.
Archief