De Columbus

2018
50:00

Els Pynoo

4,5 65 x
Vandaag gaat Wim een weekje op reis met zangeres en model Els Pynoo. Els is verlegen van aard. Ook al heeft ze als een flamboyante diva op vele podia gestaan, van zodra ze de megafoon van de Columbus in de hand krijgt stokt haar stem. Maar samen met de bestemming laat Els onderweg ook haar schaamte wat varen.
52:00

Wouter Deprez

2,3 153 x
Wim neemt cabaretier Wouter Deprez een weekje met de Columbus mee.  Wouter reist niet graag. Het is zijn vrouw die alles organiseert. Hij kan ook geen kaart lezen, de verantwoordelijkheid van copiloot ligt hem niet. Maar verkeerd rijden, vindt hij gelukkig het leukste dat er bestaat.  Onderweg belanden ze toevallig in een re-enactment van de Tweede Wereldoorlog en ze worden aangevallen door een gigantische muggenzwerm.
52:00

Marleen Merckx

4,7 142 x
Deze aflevering pikt Wim actrice Marleen Merckx op voor een weekje met de Columbus.  Marleen is heel avontuurlijk en houdt van grote, lange wandelingen in de bergen.  Wanneer ze die nergens onderweg bespeuren, geniet ze van de verwondering en laat ze met plezier alles los.
51:00

Mathias Coppens

4,3 159 x
Vandaag gaat Wim een weekje op reis met televisiemaker en presentator Mathias Coppens.  Mathias is een echte hypochonder. Al na 10 km houden ze halt om een zak medicijnen in te slaan.  Maar ze stoppen ook om samen aardappelen te rapen, te leren vliegvissen en ze hebben het onderweg onder meer over de vrouw van hun leven en geloof.
54:00

Hilde Crevits

4,0 197 x
In deze aflevering is politica Hilde Crevits een week lang de copiloot van Wim. Hilde is dag in, dag uit bezig met haar job als minister van Onderwijs.  Al na 20 km moet de Columbus stoppen voor een radio-interview. Wanneer ze de tweede dag al beseft dat de Columbus niet op zijn bestemming zal geraken, levert ze een kleine innerlijke strijd.  Er niet geraken, staat niet in haar woordenboek. Onderweg hebben ze het onder meer over wel of niet graag kussen geven.
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.