De Dag Van Vandaag

Laatste aflevering
56:50
De Dag Van Vandaag

Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Tom Lenaerts, Stijn Van de Voorde en Julie Delrue.

De Dag Van Vandaag gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Maart 2024
46:11
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Hannah Eurlings, Marie Detruyer en Sari Kees
50:36
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Alex Agnew, Gilles De Coster en Viktor Verhulst.
48:19
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Charlotte Sieben, Zita Wauters en Nidal Van Rijn.
48:11
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Jelle De Beule, Maksim Stojanac en Joris Brys
47:46
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Ward Lemmelijn, Lode Lemmelijn en Jolien Boumkwo.
49:26
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Francisco Schuster, Ini Massez en Maïmouna Badjie.
50:57
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Bab Buelens, Hetty Helsmoortel en Kristel Verbeke.
Januari 2024
50:29
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Wim Lybaert, Maaike Cafmeyer en Bert Janssens.
43:35
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Merol, Gustaph en Siska Schoeters.
48:30
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Jacotte Brokken, Bram Verbruggen en Sabine Hagedoren.
51:56
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Wim Willaert, Sarah Vandeursen en Wouter Deprez.
49:06
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Jonas Geirnaert, Jelle De Beule en Lieven Scheire.
Archief