Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

De Dag Van Vandaag

De Dag Van Vandaag herbekijken

Januari 2023

NieuwAflevering 11 - Sep Vanmarcke, Olivier Naesen En Jan Bakelants

4,5 6 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Sep Vanmarcke, Oliver Naesen en Jan Bakelants.

NieuwAflevering 10 - Jade Mintjens, Natalia Druyts En Isabelle Van Hecke

3,0 10 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Jade Mintjens, Natalia Druyts en Isabelle Van Hecke.

NieuwAflevering 9 - Stijn Van De Voorde, Bart Van Peer En Otto-Jan Ham

3,0 12 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Otto-Jan Ham, Stijn Van de Voorde en Bart Van Peer.

Aflevering 8 - Laura Tesoro, Nora Dari En Sam De Bruyn

4,0 17 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Laura Tesoro, Nora Dari en Sam De Bruyn

Aflevering 7 - Philippe Geubels, Cath Luyten En Issam Dakka

4,0 8 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Philippe Geubels, Cath Luyten en Kat Kerkhofs.

Aflevering 6 - Sofie Lemaire, Wouter Deprez En Thomas De Smet

3,0 6 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Sofie Lemaire, Wouter Deprez, Thomas De Smet.

Aflevering 5 - Steven Mahieu, Maaike Cafmeyer En Bert Huysentruyt

3,0 6 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Steven Mahieu, Maaike Cafmeyer en Bert Huysentruyt.

Aflevering 4 - Kawtar Ehlalouch, Dorothee Dauwe, Eva De Roo

3,0 5 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Kawtar Ehlalouch, Dorothee Dauwe, Eva De Roo

Aflevering 3 - Gilles De Coster, Frances Lefebure En Celine Van Ouytsel

4,0 7 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Gilles De Coster, Frances Lefebure en Celine Van Ouytsel.
Binnenkort terug te kijken

Seizoen 2, Aflevering 12

Verwacht op
BV's in deze aflevering: Lukas Lelie, Fatma Taspinar, Gunter Lamoot
Archief