De Dag Van Vandaag

Laatste aflevering
49:37
De Dag Van Vandaag

Aflevering 25 - Cath Luyten, Nora Dari En Imane Boudadi

3 x

Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Cath Luyten, Nora Dari en Imane Boudadi.

Februari 2024
50:36

Aflevering 24 - Charlie Dewulf, William Boeva En Lynn Van Den Broeck

8 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Charlie Dewulf, William Boeva en Lynn Van Den Broeck.
50:04

Aflevering 23 - Laura Tesoro, Sarah Mouhamou En Olga Leyers

6 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Laura Tesoro, Sarah Mouhamou en Olga Leyers.
51:39

Aflevering 22 - Dimitri Leue, Eva Kamanda En Jade Mintjens

11 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Dimitri Leue, Eva Kamanda en Jade Mintjens.
48:29

Aflevering 21 - Sofie Lemaire, Linde Merckpoel En Mathias Vergels

3 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Sofie Lemaire, Linde Merckpoel en Mathias Vergels.
52:00

Aflevering 20 - Erik Van Looy, Jan Vertonghen En Jennifer Heylen

7 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Erik Van Looy, Jan Vertonghen en Jennifer Heylen.
48:34

Aflevering 19 - Elodie Gabias, Raf Jansen En Xander De Rycke

12 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Elodie Gabias, Raf Jansen en Xander De Rycke.
49:40

Aflevering 18 - Niels Destadsbader, Steven Van Herreweghe En Tine Embrechts

9 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Niels Destadsbader, Steven Van Herreweghe en Tine Embrechts.
51:43

Aflevering 17 - Otto-Jan Ham, Luca Brecel En Dina Tersago

10 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Otto-Jan Ham, Luca Brecel en Dina Tersago.
50:25

Aflevering 16 - Philippe Geubels, Sven De Leijer En Gloria Monserez

9 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Philippe Geubels, Sven de Leijer en Gloria Monserez.
49:34

Aflevering 15 - Sam De Bruyn, Eva De Roo En Thibault Christiaensen

9 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Sam De Bruyn, Eva De Roo en Thibault Christiaensen.
51:15

Aflevering 14 - Jelle Cleymans, Thomas De Smet En Chrostin

33 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Jelle Cleymans, Thomas De Smet en Chrostin.
47:24

Aflevering 13 - Jeroom, Pien Lefranc En Isabelle Van Hecke

11 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Jeroom, Pien Lefranc en Isabelle Van Hecke.
46:39

Aflevering 12 - Frances Lefebure, Evelien Bosmans En Daphne Wellens

11 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Frances Lefebure, Evelien Bosmans en Daphne Wellens.
53:53

Aflevering 11 - Joris Hessels, Guga Baúl En Soe Nsuki

9 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Joris Hessels, Guga Baúl en Soe Nsuki.
48:44

Aflevering 10 - Jens Dendoncker, Joke Emmers En Bart Van Peer

15 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Jens Dendoncker, Joke Emmers en Bart Van Peer.
51:38

Aflevering 9 - Maureen Vanherberghen, Nona 'T Jolle En Garry Hagger

6 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Maureen Vanherberghen, Nona 't Jolle en Garry Hagger.
46:03

Aflevering 8 - Wim Helsen, Gert Verheyen En Issam Dakka

7 x
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker. BV's in deze aflevering: Wim Helsen, Gert Verheyen en Issam Dakka.
Binnenkort terug te kijken
45:00

Seizoen 3, Aflevering 25

Verwacht op
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker.
45:00

Seizoen 3, Aflevering 24

Verwacht op
Vrolijke quiz over de kleine en grote actualiteit van de dag waarin 3 BV's zoveel mogelijk geld proberen te verzamelen voor een kijker.
Archief