Déjà Vu - Alles Is Voorbestemd

Laatste aflevering
Déjà Vu - Alles Is Voorbestemd

Halim stapt uit het advocatenkantoor om zich alleen te richten op z'n gezin. Hij wordt obsessief en verstikt Eva. Dit drijft hem tot wanhoop.

Déjà Vu - Alles Is Voorbestemd gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Seizoen 1
Halim wil nog een ultieme keer terug in de tijd om al z'n geliefden te redden en ineens ook een financiële slag te slaan. Z'n voorzorgen om Eva op andere gedachten te brengen lijken onmogelijk.
Halim heeft het moeilijk dat Eva haar ambitie richt op het strijkorkest en dit ten koste van alles vooropstelt. Hij wordt achterdochtig. Ondertussen probeert PJ te bewijzen dat Nova Estate corrupt is.
Halim wil weten met wie en waarom Eva hem bedrogen heeft. In alle staten besluit hij om Reset te gebruiken om de aankoop van hun huis te vermijden. Hij besluit om deze keer wel op de avances van Marie Declerck in te gaan.
Halim en PJ halen hun eerste grote klant binnen. Halim's broer, Samir, herstellende alcoholverslaafde en probleemgeval, hervalt. PJ haalt een nieuwe partner binnen om het team te versterken. Dat alles zet de relatie met Eva onder zware druk.
Halim Alami besluit een reis te boeken om z'n relatie met zijn grote liefde Eva te redden. Hun relatie is namelijk in het slop geraakt. De geboekte reis bij bureau Reset blijkt wel heel ongebruikelijk.
Archief