Departure

Departure gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
40:00
Departure

Kendra en haar team besluiten op pad te gaan, op zoek naar de ware oorzaak van het gezonken schip.

Seizoen 3
40:00
De mysterieuze identiteit van de duiker blijkt de sleutel te zijn tot de ontdekking van sabotage.
41:00
Er vindt onverwacht verraad plaats, een mogelijk onschuldige man wordt gearresteerd en er komt een dode duiker uit het wrak naar boven.
40:00
Kendra Malley en haar team blijven de zinkende veerboot onderzoeken. Het verhaal van de kapitein wordt in twijfel getrokken na het terugvinden van een video die een andere gang van zaken laat zien dan aanvankelijk door de overlevenden werd verteld.
42:00
Nadat er tekenen van leven zijn gevonden aan boord van het gezonken schip, wordt het een race tegen de klok. Overlevenden beginnen flashbacks te krijgen.
40:00
Een nachtelijke tocht met de veerboot gaat ineens vreselijk mis. Kendra Malley en haar team worden ingeschakeld om het drama te onderzoeken.
Seizoen 2
42:00
Kendra verneemt het nieuws over een mysterieuze passagier die op de vlucht is nadat hij wist te ontsnappen uit handen van een U.S. Marshal.
41:00
Kendra Malley wordt naar de Verenigde Staten gestuurd om een mysterieus ongeluk met een hogesnelheidstrein op het platteland van Michigan te onderzoeken.
55:00
Het onderzoek loopt op zijn einde, maar volgens Kendra is de puzzel nog niet compleet.
55:00
Kendra en Hunter vinden bewijzen van een nog groter complot. Een onverwachte confrontatie brengt Kendra van haar stuk.
56:00
Kendra gaat op zoek naar connecties tussen de slachtoffers en bedenkt samen met Max en de FBI een plan.
56:00
Kendra deelt informatie met een FBI-collega en zorgt voor een doorbraak in de zaak.
Seizoen 1
41:00
Kendra bedenkt een plan om de samenzweerders van vlucht 716 te confronteren en de doofpotaffaire aan het licht te brengen.
40:00
Bewijs van een complot om de waarheid over de crash te verdoezelen, komt uit en onverwachte hoek. Het team spant zich in om de zwarte dozen te vinden.
40:00
Kendra breekt haar hoofd over tegenstrijdig bewijsmateriaal terwijl ze ook af te rekenen krijgt met verraad. Madelyn wordt op de hoogte gebracht van de dood van haar vader. Dom onderzoekt de zaak. Kendra richt zich tot Bartok om de zwarte dozen van het vliegtuig te kunnen bemachtigen. AJ brengt zijn eigen leven in gevaar.
40:00
De getuigenis van Madelyn zet het onderzoeksteam op een nieuw spoor. Een ex-collega komt op de proppen met informatie over Donovan, waarna Kendra en Dom een verontrustende ontdekking doen bij de man thuis. AJ doet een schokkende vaststelling over zijn vader. De vader van Madelyn wordt aangevallen in het ziekenhuis.
41:00
Terwijl er verder gezocht wordt naar brokstukken van het gecrashte vliegtuig, komen de onderzoekers ook meer te weten over het leven van piloot Donovan. Zijn echtgenoot wordt ondervraagd en blijkt op de hoogte te zijn geweest van diens dubbelleven. Kendra probeert meer informatie over de crash te verzamelen door Madelyn te...
40:00
Wanneer vlucht TransOcean Flight 716, met 256 passagiers aan boord, boven de Atlantische Oceaan plots van de radar verdwijnt, wordt crashdeskundige Kendra Malley opgeroepen om het gecrashte toestel zo snel mogelijk terug te vinden. Ze krijgt hierbij hulp van ex-agent Dominic 'Dom' Hayes, die een terroristische aanslag niet...
Archief