Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Drie Mannen Onder Een Dak

Seizoen 4
25:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - OVERWERKT

3,0 0 x
Max is volop bezig aan het scenario voor zijn film en werkt eraan op de onmogelijkste uren. Lucien werkt zeven dagen op zeven en heeft ook amper tijd om te slapen. Danny maakt zich zorgen, onterecht vinden zjn vaders.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - VISSEN MET JOHN

3,0 0 x
Max gaat forel bakken en vergeet iedereen, behalve John, uit te nodigen. John en Max plannen om samen te gaan vissen, Lucien plant om met Reinhilde naar de Ardennen te gaan. Wat met er met Danny en George gebeuren?
26:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - JIMMY DELCROIX

3,0 0 x
Sofie is haar LAT-relatie met Max bue, ze wil zekerheid. Ze trekt eruit om bij een zekere Jimmy Delcroix te gaan wonen. Max ziet het zonder Sofie helemaal niet zitten en is ontroostbaar.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - HET EINDE

3,0 0 x
Voor Max is de hemel te rijk, Sofie is terug. Hij beslist met haar te trouwen. Lucien en Danny hebben ook verhuisplannen. De loft komt leeg te staan en Schramme is de enige die het niet ziet zitten.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - JOHN HOLLYWOOD

4,0 0 x
Het tweede boek van Max wordt voorgesteld aan de pers. Het hele gebeuren was een succes, daarom wordt er gevierd met pizza's en champagne voor de hele bende. Maar Danny blijkt allergisch te zijn aan pizza's.
Seizoen 3
26:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - SCHOOLMOE

4,0 3 x
Danny is de school kotsbeu. Hij heeft dagelijks ruzie met Van Baelen en nu beginnen zelfs de directeur en zijn klasgenoten op hem te vitten. Hij wil schrijver worden zoals Max. Lucien vindt dat hij zijn school moet uitdoen. Van Max mag Danny doen wat hij wil, het is ten slotte zijn school. Danny blijft dagen weg van school...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - HOROSCOOP

4,0 4 x
Nancy heeft haar toekomst laten voorspellen; ze zou opnieuw trouwen met een van haar ex-mannen. Lucien en Max doen al het mogelijke om geen enkel voorteken van haar voorspelling te laten uitkomen. Wie zal haar man worden?
27:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - BOLLEKENS VOOR NANCY

4,0 3 x
Sinds Nancy met van Baelen, klastitularis van Danny, vrijt, zijn de schoolresultaten van Danny opmerkelijk goed. Lucien, Max en Danny willen zo vlug mogelijk een eind maken aan hun relatie, Sofie echter is stik jaloers op hun 'romance'.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - IN CONDITIE

3,0 3 x
Danny is plotseling sportief geworden. Max en Lucien betrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat Danny andere redenen heeft om in conditie te zijn...
26:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - SINATRA

4,0 4 x
Max is nog maar pas lid van de Frank Sinatra club en wordt al verkozen tot erelid. Zijn vreugde kan niet op. Danny studeert keihard voor zijn rijbewijs. Lucien wil hem de praktijk van het autorijden leren.
Archief