Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Drie Mannen Onder Een Dak

November 2020
25:00

Seizoen 3, Aflevering 9 - Boooooooing!!

4,0 3 x
Danny leert George om geen eten aan te nemen van vreemde mensen. Het vlot vrij goed tot er ansjovis bij te pas komt. Lucien heeft een plezante verrassing voor Max en Danny. En voor de buurman...
30:00

Seizoen 3, Aflevering 8 - Het schoolbal

4,0 4 x
Lucien is in een romantische bui en wil een gezellig dia-avondje. Maar daar zijn Max en Danny niet voor te vinden.Waar ze alle drie wel voor te vinden zijn, is het verkleed schoolbal. Maar wie gaat hun kleren maken?
25:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - Anti-hond

4,0 5 x
Noch Max, noch Danny vinden de tijd om zich om Georges te bekommeren. En Lucien denkt dat het niet aan hem is om voor hond te zorgen. Sofie lukt erin de twee vaders mee te krijgen om Danny alleen te laten om te studeren ... Met Ann.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 6 - De butler

4,0 4 x
Max en Lucien maken een weddenschap. Als Lucien verliest moet hij een hele week butler "James" spelen voor Max. Danny speelt in dit spelletje de diplomatische scheidsrechter.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 5 - DE ECHTSCHEIDING

4,0 3 x
De grote dag: Lucien gaat scheiden van Nancy. Max en Danny willen niets aan het toeval overlaten en maken Lucien veel te vroeg wakker.Lucien krabbelt precies een beetje terug, maar dit geldt zeker niet voor Nancy.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 4 - Zwanger

3,0 5 x
Margot is zwanger van Danny. Zij wil dat Max de eerste is die het weet want ze kan met haar probleem nergens anders naartoe. Danny weet niet hoe hij het moet verwerken, hij dacht nog lang niet aan trouwen en een gezin. Als Lucien het nieuws verneemt slaan zijn stoppen door. Ten einde raad gaat Danny met zijn probleem naar ...
25:00

Seizoen 3, Aflevering 3 - De kineast

4,0 4 x
Danny krijgt van Nancy een videocamera cadeau. Dit had ze beter niet gedaan want alles wat er nu ten huize van de drie mannen gebeurt wordt vastgelegd op film. Max krijgt het idee om een film te maken over Antwerpen. Sofie is de regisseur, Max schrijft het verhaal, Danny filmt en Lucien is script-girl.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 2 - Babysit

4,0 6 x
Vicky die al weken haar Max wil ontmoeten krijgt hem eindelijk te pakken en vraagt of hij geen kind van haar wil. Max, die geen vaste relatie wil, weet niet hoe hij moet reageren want de laatste tijd droomt hij steeds meer van al zijn vriendinnen die hem om een kind vragen.
30:00

Seizoen 3, Aflevering 1 - SCHOOLMOE

3,0 5 x
Danny is de school kotsbeu. Hij heeft dagelijks ruzie met Van Baelen en nu beginnen zelfs de directeur en zijn klasgenoten op hem te vitten. Hij wil schrijver worden zoals Max. Lucien vindt dat hij zijn school moet uitdoen. Van Max mag Danny doen wat hij wil, het is ten slotte zijn school. Danny blijft dagen weg van school...
25:00

Seizoen 2, Aflevering 18 - Nieuwjaar

3,0 6 x
Danny wil met oudejaarsavond thuis een feestje geven met zijn klasgenoten. Lucien wil samen met Reinhilde Rubens feestvieren maar deze kan helaas niet dus stelt Danny voor dat zijn twee vaders samen met Sofie, John en Oscar nieuwjaar vieren bij Nancy thuis. Als de twee mannen samen het diner voorbereiden is er weinig van e...
Archief