Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Drie Mannen Onder Een Dak

Januari 2020
25:00

Seizoen 1 - 10. ALCOHOL

4,0 0 x
Gilberte vindt op Danny's kamer lege flessen alcohol. Ze toont haar ontdekking aan Lucien en Max die meteen in paniek raken. Heeft Danny een drankprobleem? Ze willen er met hun zoon heel voorzichtig en tactvol over praten. Maar hoe doe je dat?
25:00

Seizoen 1 - 11. LOVE IS IN THE AIR

4,0 0 x
Lucien is verliefd op de nieuwe secretaresse en wil haar uitnodigen voor een romantisch etentje op de loft. Hij moet dan wel Max en Danny het huis zien uit te krijgen. Op allerlei manieren probeert hij zijn levensgezellen buiten te werken...
26:00

Seizoen 1 - 12. EEN WEEK ZONDER DANNY

4,0 0 x
Danny gaat voor een week op schoolreis naar Engeland. Lucien en Max vinden geen van deiden dat het appartement zo leeg lijkt zonder hun tienerzoon en reageren dit op elkaar af.
25:00

Seizoen 1 - 13. FAMILIE-PROBLEMEN

4,0 0 x
Nancy is jarig en natuurlijk wordt ze verwend door de "drie mannen in haar leven". Max is heel tevreden omdat zijn boek eindelijk af is. Margot ontdekt dat ze geadopteerd werd en Hugo's ouders overwegen een scheiding. Alleen voor Max, Danny en Lucien is het leven op dit ogenblik een lolletje.
25:00

Seizoen 1 - 6. OM 12 UUR THUIS

3,0 0 x
Danny wil naar een fuif van enkele vrienden. Van Lucien mag hij niet gaan, omdat die het resultaat van Danny's eerste rapport wil afwachten. Deze "middeleeuwse" redenering ontlokt bij Max veel kommentaar. Samen met Gilberte zet met Max een plan op om Danny toch te laten fuiven.
26:00

Seizoen 1 - 7. VRIENDIN OF LIEF

3,0 0 x
Max heeft problemen met Sofie en zoekt troost bij Vicky. Danny heeft ook liefdesproblemen : hij moet kiezen tussen Margot en Zo. Lucien kan al die amoureuze perikelen niet meer volgen. Hij blijft dan ook van mening dat Max een slechte invloed heeft op Danny.
25:00

Seizoen 1 - 8. EEN SLECHT RAPPORT

3,0 0 x
Danny's eerst rapport is slecht. Lucien is in alle staten. Max vindt dat allemaal niet zo erg. Lucien noemt die houding pedagogisch inverantwoord en eist dat Max hem vergezelt naar de ouderavond. Daar wordt Max gekonfronteerd met de klastitularis meester Van Baelen.
25:00

Seizoen 1 - 9. DE BROMFIETS

3,0 0 x
Danny verjaart binnenkort en wordt dan zeventien. Zijn verlanglijstje is uiterst kort en bevat enkel een bromfiets. Lucien en Danny's moeder hebben beiden hun bedenkingen hierover. Alleen Max ziet het wel zitten en probeert zijn zoon te helpen...
54:00

Seizoen 1 - 1. PILOOT

4,0 0 x
Voor de buitenwereld vormt de zestienjarige Danny Fierens samen met zijn moeder Nancy en zijn stiefvader Lucien het ideale gezin. Toch wil Danny het huis verlaten. Na de zoveelste ruzie met zijn moeder, heeft hij vernomen dat zijn natuurlijke vader Max Fierens nog leeft. Danny besluit zijn vader op te zoeken. Max is ge...
26:00

Seizoen 1 - 2. DE NIEUWE WOONST

3,0 0 x
Lucien en Danny zijn voor een maand naar Ierland getrokken, waar ze een gemeenschappelijke hobby uitgeoefend hebben. Lucien heeft van de tijd gebruik gemaakt om over alles nog eens na te denken en hij heeft een beslissing genomen. Hij wil scheiden van Nancy en bij Max en Danny intrekken. Ondertussen richt Max hun nieuwe...
Archief
We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Details weergeven.