Drie Mannen Onder Een Dak

Drie Mannen Onder Een Dak gemist?

Wil je in het vervolg geen aflevering meer missen? Stel gratis een alarm in en ontvang een e-mail als er nieuwe afleveringen zijn. Handig!

Laatste aflevering
Drie Mannen Onder Een Dak

Max is in de zevende hemel want Sofie is terug. Hij beslist met haar te trouwen. Lucien en Danny hebben ook verhuisplannen. De loft komt leeg te staan en Schramme is de enige die het niet ziet zitten.

Seizoen 4
Sofie is haar latrelatie met Max beu, ze wil zekerheid. Ze trekt eruit om bij een zekere Jimmy Delcroix te gaan wonen. Max ziet het zonder Sofie helemaal niet zitten en is ontroostbaar.
Max gaat forel bakken en vergeet iedereen, behalve John, uit te nodigen. John en Max plannen om samen te gaan vissen, Lucien plant om met Reinhilde naar de Ardennen te gaan.
Max is volop bezig aan het scenario voor zijn film en werkt eraan op de onmogelijkste uren. Lucien werkt zeven dagen op zeven en heeft ook amper tijd om te slapen. Danny maakt zich zorgen, onterecht vinden zijn vaders.
Het tweede boek van Max wordt voorgesteld aan de pers. Het hele gebeuren was een succes, daarom wordt er gevierd met pizza's en champagne voor de hele bende. Maar Danny blijkt allergisch te zijn aan pizza's.
Seizoen 3
Zaterdag is het valentijn en Lucien wil een etentje voor de drie koppeltjes. Max en Danny zijn er eerst niet voor te vinden, maar Lucien kan ze overhalen. Alleen cadeautjes vinden, is een groot probleem. Of toch niet echt?
Er komt een man logeren bij Max. Sofie wordt in vertrouwen genomen en Max vertelt wat een persoon hij eigenlijk is. Lucien en Danny krijgen een heel ander verhaal te horen, maar ze vertrouwen het zaakje niet.
De lift is kapot. Niets is onhandiger voor de drie mannen. Danny moet een dag gaan werken in een computerbedrijf in Brussel, maar hij vergeet de boterhammen die Lucien speciaal had klaargemaakt. Lucien wil hem achterna gaan en stapt in de lift die ondertussen gemaakt is.
Het is veel te warm. De drie mannen doen alles om het een beetje koeler en aangenamer te maken. Tot Lucien een briefje krijgt dat aangenaam bezoek voorspelt.
Danny gaat naar een vrijgezellenfuif. Hij komt veel te laat en veel te zat thuis volgens Lucien en krijgt huisarrest. Maar hiervoor heeft Max de oplossing gevonden: een vrijgezellenfuif op een loft!
Max is nog maar pas lid van de Frank Sinatra club en wordt al verkozen tot erelid. Zijn vreugde kan niet op. Danny studeert keihard voor zijn rijbewijs. Lucien wil hem de praktijk van het autorijden leren.
Danny is plotseling sportief geworden. Max en Lucien vertrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat Danny andere redenen heeft om in conditie te zijn.
Sinds Nancy met van Baelen, klastitularis van Danny, vrijt, zijn de schoolresultaten van Danny opmerkelijk goed. Lucien, Max en Danny willen zo vlug mogelijk een eind maken aan hun relatie, Sofie echter is stik jaloers op hun 'romance'.
Nancy heeft haar toekomst laten voorspellen; ze zou opnieuw trouwen met een van haar ex-mannen. Lucien en Max doen al het mogelijke om geen enkel voorteken van haar voorspelling te laten uitkomen. Wie zal haar man worden?
Danny leert George om geen eten aan te nemen van vreemde mensen. Het vlot vrij goed tot er ansjovis bij te pas komt. Lucien heeft een plezante verrassing voor Max en Danny. En voor de buurman...
Lucien is in een romantische bui en wil een gezellig dia-avondje. Maar daar zijn Max en Danny niet voor te vinden.Waar ze alle drie wel voor te vinden zijn, is het verkleed schoolbal. Maar wie gaat hun kleren maken?
Noch Max, noch Danny vindt de tijd om zich om Georges te bekommeren. En Lucien denkt dat het niet aan hem is om voor hond te zorgen. Sofie lukt erin de twee vaders mee te krijgen om Danny alleen te laten om te studeren ... Met Ann.
Max en Lucien sluiten een weddenschap af. Als Lucien verliest moet hij een hele week butler 'James' spelen voor Max. Danny speelt in dit spelletje de diplomatische scheidsrechter.
De grote dag: Lucien gaat scheiden van Nancy. Max en Danny willen niets aan het toeval overlaten en maken Lucien veel te vroeg wakker.Lucien krabbelt precies een beetje terug, maar dit geldt zeker niet voor Nancy.
Margot is zwanger van Danny. Zij wil dat Max de eerste is die het weet, want ze kan met haar probleem nergens anders naartoe. Danny weet niet hoe hij het moet verwerken, hij dacht nog lang niet aan trouwen en een gezin. Als Lucien het nieuws verneemt slaan zijn stoppen door. Ten einde raad gaat Danny met zijn probleem naar...
Archief