Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Drie Mannen Onder Een Dak

Drie Mannen Onder Een Dak herbekijken

Seizoen 4
26:00

Seizoen 4, Aflevering 4 - JIMMY DELCROIX

3,0 9 x
Sofie is haar latrelatie met Max bue, ze wil zekerheid. Ze trekt eruit om bij een zekere Jimmy Delcroix te gaan wonen. Max ziet het zonder Sofie helemaal niet zitten en is ontroostbaar.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 3 - VISSEN MET JOHN

3,0 11 x
Max gaat forel bakken en vergeet iedereen, behalve John, uit te nodigen. John en Max plannen om samen te gaan vissen, Lucien plant om met Reinhilde naar de Ardennen te gaan.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 2 - OVERWERKT

3,0 10 x
Max is volop bezig aan het scenario voor zijn film en werkt eraan op de onmogelijkste uren. Lucien werkt zeven dagen op zeven en heeft ook amper tijd om te slapen. Danny maakt zich zorgen, onterecht vinden zijn vaders.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 5 - HET EINDE

3,0 7 x
Max is in de zevende hemel want Sofie is terug. Hij beslist met haar te trouwen. Lucien en Danny hebben ook verhuisplannen. De loft komt leeg te staan en Schramme is de enige die het niet ziet zitten.
25:00

Seizoen 4, Aflevering 1 - JOHN HOLLYWOOD

3,5 25 x
Het tweede boek van Max wordt voorgesteld aan de pers. Het hele gebeuren was een succes, daarom wordt er gevierd met pizza's en champagne voor de hele bende. Maar Danny blijkt allergisch te zijn aan pizza's.
Seizoen 3
27:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - VALENTIJN

3,0 5 x
Zaterdag is het Valentijn en Lucien wil eenetentje voor de drie koppeltjes. Max en Danny zijn er eerst niet voor te vinden, maar Lucien kan ze overhalen. Alleen cadeautjes vinden, is een groot probleem. Of toch niet echt?
26:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - RODERICK

3,0 18 x
Er komt een man logeren bij Max. Sofie wordt in vertrouwen genomen en Max vertelt wat een persoon hij eigenlijk is. Lucien en Danny krijgen een heel ander verhaal te horen, maar ze vertrouwen het zaakje niet.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - DE LIFT

3,0 5 x
De lift is kapot. Niets is onhandiger voor de drie mannen. Danny moet een dag gaan werken in een computerbedrijf in Brussel, maar hij vergeet de boterhammen die Lucien speciaal had klaargemaakt. Lucien wil hem achterna gaan en stapt in de lift die ondertussen gemaakt is.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - HITTEGOLF

4,0 4 x
Het is veel te warm. De drie mannen doen alles om het een beetje koeler en aangenamer te maken. Tot Lucien een briefje krijgt dat aangenaam bezoek voorspelt.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - VRIJGEZELLENFUIF

3,0 4 x
Danny gaat naar een vrijgezellenfuif. Hij komt veel te laat en veel te zat thuis volgens Lucien en krijgt huisarrest. Maar hiervoor heeft Max de oplossing gevonden: een vrijgezellenfuif op een loft!
Archief