Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Drie Mannen Onder Een Dak

Seizoen 3
25:00

Seizoen 3, Aflevering 10 - HOROSCOOP

4,0 1 x
Nancy heeft haar toekomst laten voorspellen; ze zou opnieuw trouwen met een van haar ex-mannen. Lucien en Max doen al het mogelijke om geen enkel voorteken van haar voorspelling te laten uitkomen. Wie zal haar man worden?
27:00

Seizoen 3, Aflevering 11 - BOLLEKENS VOOR NANCY

4,0 0 x
Sinds Nancy met van Baelen, klastitularis van Danny, vrijt, zijn de schoolresultaten van Danny opmerkelijk goed. Lucien, Max en Danny willen zo vlug mogelijk een eind maken aan hun relatie, Sofie echter is stik jaloers op hun 'romance'.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 12 - IN CONDITIE

3,0 1 x
Danny is plotseling sportief geworden. Max en Lucien betrouwen het zaakje niet en gaan op onderzoek uit. Ze ontdekken dat Danny andere redenen heeft om in conditie te zijn...
26:00

Seizoen 3, Aflevering 13 - SINATRA

4,0 0 x
Max is nog maar pas lid van de Frank Sinatra club en wordt al verkozen tot erelid. Zijn vreugde kan niet op. Danny studeert keihard voor zijn rijbewijs. Lucien wil hem de praktijk van het autorijden leren.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 14 - VRIJGEZELLENFUIF

3,0 0 x
Danny gaat naar een vrijgezellenfuif. Hij komt veel te laat en veel te zat thuis volgens Lucien en krijgt huisarrest. Maar hiervoor heeft Max de oplossing gevonden: een vrijgezellenfuif op een loft!
26:00

Seizoen 3, Aflevering 15 - HITTEGOLF

4,0 1 x
Het is veel te warm. De drie mannen doen alles om het een beetje koeler en aangenamer te maken. Tot Lucien een briefje krijgt dat aangenaam bezoek voorspelt.
25:00

Seizoen 3, Aflevering 16 - DE LIFT

3,0 0 x
De lift is kapot. Niets is onhandiger voor de drie mannen. Danny moet een dag gaan werken in een computerbedrijf in Brussel, maar hij vergeet de boterhammen die Lucien speciaal had klaargemaakt. Lucien wil hem achterna gaan en stapt in de lift die ondertussen gemaakt is.
26:00

Seizoen 3, Aflevering 17 - RODERICK

3,0 0 x
Er komt een man logeren bij Max. Sofie wordt in vertrouwen genomen en Max vertelt wat een persoon hij eigenlijk is. Lucien en Danny krijgen een heel ander verhaal te horen, maar ze vertrouwen het zaakje niet.
27:00

Seizoen 3, Aflevering 18 - VALENTIJN

3,0 0 x
Zaterdag is het Valentijn en Lucien wil eenetentje voor de drie koppeltjes. Max en Danny zijn er eerst niet voor te vinden, maar Lucien kan ze overhalen. Alleen cadeautjes vinden, is een groot probleem. Of toch niet echt?
25:00

Seizoen 3, Aflevering 7 - ANTI-HOND

3,0 0 x
Noch Max, noch Danny vinden de tijd om zich om Georges te bekommeren. En Lucien denkt dat het niet aan hem is om voor hond te zorgen. Sofie lukt erin de twee vaders mee te krijgen om Danny alleen te laten om te studeren ... Met Ann.
Archief