Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ex On The Beach UK

Seizoen 1
43:00

Seizoen 1, Aflevering 12 - Day of the Dead Finale

3,0 0 x
Het thema van het eindfeest is 'Dag Van De Doden'. Kunnen de meiden van het eerste uur als vriendinnen vertrekken? Zijn er stellen die overleven? Of zorgt de laatste nieuwkomer ervoor dat de hele villa op instorten staat?
43:00

Seizoen 1, Aflevering 11 - Bayley's Home Truths

3,0 0 x
Alex krijgt een kans op een romance met de nieuwe 'gekke' Dominika. Natalee en Matty komen nader tot elkaar. Een schokkende nieuwkomer kan het einde betekenen voor George en Bayley.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 10 - Daisy & Natalee Go Head to Head

4,0 0 x
De strijd tussen Daisy en Natalee laait op. Bayley is jaloers door het geflirt van George en Katie en een nieuwe bewoner wakkert bij Alicia meerdere emoties aan.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 9 - Arron Wants His Cake and Eats It

3,0 0 x
De nieuwe Ex leidt tot enorme ruzie tussen Dominika en Aaron, het loopt mis tussen tortelduifjes Nat en Matty en Alicia krijgt een verrassing voor haar 21e verjaardag.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 8 - On the Rocks

3,0 0 x
Katie krijgt een speciale kracht die het einde kan betekenen voor een van de originele deelnemers, George twijfelt aan Bayley's betrouwbaarheid en een nieuwe ex bedreigt alle koppels.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 7 - Messages from Home

3,0 0 x
Daisy hoopt dat een nieuweling eindelijk haar prins zal zijn. Bobby ziet weer wat in Rhianne en een speciale kracht haalt voor het eerst de thuisbasis naar de villa!
44:00

Seizoen 1, Aflevering 6 - Bobby's Revenge

3,0 0 x
Een nieuwe ex zet de wereld van George op zijn kop en Bobby grijpt deze kans om wraak te nemen. Natalee wil toestemming van Daisy om met Matty te gaan.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 5 - Daisy's Disaster

3,0 0 x
Zal een nieuwe gast Josiah gelukkig maken? Daisy heeft een dubbele tegenslag. Ze is er kapot van dat haar ex Matty haar niet terug wil, en de vriendschap met de meiden ligt aan diggelen.
44:00

Seizoen 1, Aflevering 4 - Double Departure

3,0 0 x
Bayley breekt Bobby's hart en Daisy wil hem maar wat graag troosten. Aaron blijft achter Dominika aan jagen en een vip-gast veroorzaakt drama in het huis terwijl een koppel naar huis moet.
43:00

Seizoen 1, Aflevering 3 - Heartbreak and Happiness

4,0 0 x
Aaron neemt afstand van Daisy, maar kan hij Dominika veroveren? Een nieuwe ex arriveert en dreigt de relatie van Bobby en Bayley te verpesten.
Archief