Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.
Download onze app
Plaats TVGemist.be op het startscherm van je smartphone.

Ex On The Beach UK

September 2021
50:00

1. Kayleigh's Crisis

3,0 0 x
Kayleighs ex-vriend Adam Gabriel komt om de boel op te stoken en Connors ex-vriendin Megan Clark komt ook toe om hun romance nieuw leven in te blazen.
50:00

2. Love Triangles And Squares

4,0 0 x
Rogans ex-vriendin Jess Impiazzi arriveert. Nadat ze elkaar in het huis hadden ontmoet, eindigde de korte affaire van Anita en Rogan en werden ze officieel toegevoegd aan elkaars ex-lijst.
50:00

3. Secrets And Betrayals

3,0 0 x
Gary Beadle arriveert op het strand als Melissa's ex-flirt. De groep kreeg meteen weer een schok toen de vijfde ex, Emily Colley, arriveerde en zichzelf voorstelde als een ex-vriendin van zowel Morgan als Rogan, en een one night stand van Gary.
50:00

4. I'm Sorry, I'm A Prick

3,0 0 x
Tijdens de vierde aflevering duikt Anita's ex-vriendje op, op het strand, in een poging haar terug te winnen.
50:00

5. Star Gazing

3,0 0 x
Charlotte Crosby arriveert op het strand. Het is voor het eerst sinds lange tijd dat ze oog in oog komt te staan ¶¶met haar ex Gary (Gaz) Beadle.
50:00

6. The Gloves Are Off

4,0 0 x
Danielle Abbott wordt hartelijk ontvangen door ex-vriend Luke Goodfellow.
50:00

7. Girl Code

3,0 0 x
Ashley Cain, uit seizoen 1, keert terug naar het strand tijdens de voorlaatste uitzending, als de ex van Emily Colley.
50:00

8. Anita's Almighty Meltdown

4,0 0 x
Het is de laatste dag en ondanks alle drama en angst hebben sommige mensen het overleefd. Een van de grootste romances van het huis wordt op een date gestuurd.
Augustus 2021
50:00

1. The Beach of Doom

3,0 1 x
8 sexy singles worden uitgenodigd op een paradijselijk strand waar ze hopen de liefde te vinden. Maar er zit een addertje onder het gras. Het vakantieplezier wordt bedorven als hun exen een voor een opduiken. sommigen voor wraak, anderen voor hereniging.
50:00

2. Mad Frank

4,0 0 x
De droomvakantie van 8 singles op zoek naar liefde wordt verder verstoord. Vicky zet haar romance met Ross voort en Marco's ex Frankie ontdekt dat ze met een rivale heeft. Ash en Chloe krijgen een onaangename verrassing als de volgende ex opduikt.
Archief